Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

24 Травня, 2018 р., 14:43
Президент Петро Порошенко зазначив, що сьогодні Спільна група з питань розслідування збиття літака рейсу Малайзійських авіаліній МН-17 представила додаткові докази постачання з РФ протиповітряного комплексу, за допомогою якого було збито літак. «Завдяки злагодженим діям правоохоронних органів України, Австралії, Бельгії, Малайзії та Нідерландів, за сприяння партнерських служб з низки інших країн, вдалося встановити «прописку» Бука-вбивці: 53-я Курська зенітно-ракетна бригада збройних сил РФ», - зауважив Глава держави на своїй сторінці у Фейсбук.
24 Травня, 2018 р., 14:42
У межах Угоди про асоціацію Україна має імплементувати дві директиви стосовно захисту мігруючих диких птахів і біологічного різноманіття. Про це розповів заступник Міністра екології та природних ресурсів України Микола Кузьо. «Йдеться про Пташину (стосується птахів і не тільки тих, що мігрують) і Оселищну (види флори та фауни, де вони живуть, і які теж треба охороняти) директиви. Законопроект, який впроваджує ці дві директиви, у нас вже розроблено. Це гнучкий європейський інструмент, що дозволить зберегти багатство української природи, дбати про екосистеми», - розповів Микола Кузьо.
24 Травня, 2018 р., 14:40
27-28 травня у Державному історико-культурному заповіднику «Нагуєвичі» відбудеться І-й Міжнародний з’їзд архівістів та хранителів музеїв в Нагуєвичах. Захід відбудеться у межах вшанування 102-ї річниці від дня смерті Івана Франка. Тема з'їзду: «Архівна спадщина Івана Франка та України: поступ оцифрування та популяризації».
24 Травня, 2018 р., 14:39
З метою підтримання сприятливого гідрологічного режиму, санітарного стану річок та для забезпечення працездатності меліоративних систем, Львівське обласне управління водних ресурсів виконало роботи по обкошені 147,7 км/га каналів по осушних системах. Роботи, зокрема, відбувались на таких ділянках: Домажир, Баланда, Скваряво-Сопошинська, В. Яричівська, Гатківська, Новоукраїнська, Болотня, Спасівська, Солокія, Рата, Ракитня, Желдецька, Великомостівська, Желдецька, Горпинська, Яричівська, Думненська, Білостоцька, Майданівська, Судилівська, Березівська, Полтвинська, Куна, Суходолка, Нежухівка, Тисменицька, Верещиця, Вишня.
24 Травня, 2018 р., 14:39
Департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації оголошує конкурс на зайняття посади державної служби категорії «Б»  - заступника начальника управління – начальника відділу зв’язку, оповіщення та інформаційного забезпечення управління оперативно-чергової служби, оповіщення та зв’язку департаменту з питань цивільного захисту обласної державної адміністрації.
24 Травня, 2018 р., 14:37
24 травня з нагоди Дня кадрового працівника у Львівській обласній державній адміністрації відзначили кращих працівників цієї галузі. Відтак, за сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня кадровика голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка вручив подяки кращим представникам професії у Львівській області. 
24 Травня, 2018 р., 14:36
24 травня, у м. Ужгород Закарпатської області розпочався семінар «Контроль за нелегальним обігом пестицидів на кордоні» в межах спеціальної програми UNEP. Львівщину у семінарі представляє головний спеціаліст відділу екологічної експертизи, нормування атмосферного повітря та поводження з відходами департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації – Ігор Кравець.
24 Травня, 2018 р., 14:35
24 травня, розпочала свою роботу ІV Міжнародна науково-практична конференція "Соціальна робота: становлення, перспективи, розвиток". Участь у дводенній конференції беруть Уповноважений президента України з прав дитини Микола Кулеба, начальник служби у справах дітей Львівської облдержадміністрації Володимир Лис, науковці та експерти з України, Бельгії, Польщі, Словаччини та представники громадських організацій, які обговорять майбутнє соціальної сфери в Україні, виклики, перспективи та можливості.
24 Травня, 2018 р., 10:31
23 травня, відбулась нарада під головуванням голови Львівської ОДА Олега Синютки з питань діяльності митного поста «Західний» Львівської митниці ДФС.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора