Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

30 Травня, 2018 р., 14:36
Сьогодні, 30 травня, у Львівській облдержадміністрації відбувся круглий стіл «Енергоефективність Львівщини: стан та напрямки реформування в умовах євроінтеграції».
30 Травня, 2018 р., 12:07
1-3 червня Львівський парк культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького перетвориться на відкритий музей автомобілів. До Львова з’їдуться автовиробники, щоб показати історію своїх автомобілів, відбудуться перегони на знаменитій трасі «Львівський трикутник» (траса в межах міста, що пролягає по вул. Вітовського, пл. І. Франка, вул. Стрийській, вул. Героїв Майдану).
30 Травня, 2018 р., 12:06
Президент України Петро Порошенко обговорив з Федеральним президентом Республіки Німеччина Франком-Вальтером Штайнмаєром питання економічного співробітництва двох держав.
30 Травня, 2018 р., 12:05
Сьогодні, 30 травня, голова облдержадміністрації Олег Синютка зустрівся із консультантом Світового Банку з земельних питань Денисом Нізаловим, аби узгодити  питання  участі Львівської області в програмі Світового банку за фінансової підтримки ЄС «Підтримка прозорого управління земельними ресурсами в Україні».
30 Травня, 2018 р., 09:50
8 червня у м. Львові в межах ініціативи «Український пакт заради молоді-2020» відбудеться Форум «Бізнес-молодь: ефект wow від співпраці». Організатори - Міністерство молоді та спорту України, Центр «Розвиток КСВ» за фінансової підтримки Фонду ООН у галузі народонаселення. Захід відбудеться за підтримки Львівської обласної державної адміністрації, Львівської торгово-промислової палати, Львівського обласного молодіжного центру. Форум об’єднає молодь Львівщини та представників провідних компаній України. Мета заходу – посилити діалог між молоддю та роботодавцями заради кращого працевлаштування молоді та розвитку країни.
30 Травня, 2018 р., 09:45
З 22 квітня у межах святкування ІІ Етно-фестивалю гостинності відбулося понад 20 виїздів кращих аматорських колективів Львівщини. З культурно-мистецькими програмами райони області обмінюються досвідом з іншими. Виконання вокальних та інструментальних творів, хореографічних композиції, презентації майстрів народного мистецтва, які є окрасою мистецьких звітів, дають можливість пізнати та ознайомитися з культурними традиціями кожного з регіонів області.
30 Травня, 2018 р., 09:44
На ринку «Шувар» урочисто відкрили новий майданчик для реалізації сільськогосподарської продукції. Відтепер на ринку є додаткові спеціально облаштовані прилавки, окрім того, діє лабораторія ветеринарно-санітарної експертизи.  Як розповіли у департаменті агропромислового розвитку Львівської ОДА місця надаватимуть об’єднаним територіальним громадам на постійній основі для представлення виробників, що створюють продукцію на їх територіях. Основним завданням цього торгівельного майданчика є зміна підходу в організації торгівлі, який ідентифікуватиме виробників окремих громад з метою формування позитивного іміджу та покращення якості продукції.
30 Травня, 2018 р., 09:42
29 травня відбулась урочиста церемонія нагородження переможців Обласної літературної премії імені Катерини Мандрик – Куйбіди. Лауреатом ІІІ премії став Михайло Пасічник (Житомир)  – за книгу «Двовійна» (щоденники спротиву). Лауреатом ІІ премії - Микола Василенко (Херсон) – за книгу «Відлуння неспокою». Першу премію здобув Богдан Чепурко (Львів) за книгу «Кровінка» та «Бручевиця» (вибране). Сергій Сіваченко (Житомир) –  за збірку поезій «Еволюція на граніті» здобув диплом у номінації «Молода надія».
30 Травня, 2018 р., 09:40
Вихідними нагородили переможців та учасників Відкритого фестивалю-конкурсу естрадного вокалу «Від Бога наша пісня» імені Ігоря Білозіра.  З вітальним словом до усіх присутніх звернулася директор департаменту з питань культури, національностей та релігій облдержадміністрації Мирослава Туркало.
30 Травня, 2018 р., 09:36
29 травня у Львівській ОДА презентували проект «Підприємництво в галузі сільського туризму для молоді з інвалідністю». Проект спрямований на залучення молодих осіб сільської місцевості, а особливо молоді з інвалідністю, до підприємництва шляхом розробки концепції сталого сільського туризму. «Важливо дати людині, яка проживає в сільській місцевості, можливість розпочати власний бізнес і це не тільки заробіток, але й соціалізація та нові знання. Ми хочемо зібрати досвід всіх шести країн, їх кращі практики про те, як розпочинати цей бізнес, впроваджувати його, таким чином, щоб щораз більше людей з інвалідністю залучалися до цієї сфери», - розповів голова Товариства «Зелений Хрест» Олександр Волошинський.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора