Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

30 Травня, 2018 р., 09:33
З початку року управління туризму та курортів Львівської ОДА у партнерстві із місцевим бізнесом організувало 5 промотурів для представників засобів масової інформації та туристичних компаній з України, Китаю, Грузії, Іспанії, Естонії. “Такі заходи проводимо з метою популяризації Львівщини як туристичної дестинації, формування іміджу області як території комфортної та безпечної для подорожей з багатою історико-культурною й природньою спадщиною, розширення географії подорожей туристів, які приїжджають до Львова та збільшення туристичних потоків”, - зазначила начальник управління туризму та курортів Львівської ОДА Наталія Табака.
30 Травня, 2018 р., 09:31
29 травня у Львівському обласному клінічному діагностичному центрі відбувся брифінг з нагоди презентації нових УЗД-апаратів. Їх отримали три обласні медичні заклади: Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр, Львівська обласна клінічна лікарня та Львівський обласний клінічний діагностичний центр. За словами директора департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА, подія є успіхом, адже не так часто нам вдається отримувати дороговартісне обладнання для медичних закладів. А діагностичний центр – це та установа, яка концентрує в собі більшість висотехнологічного обладнання для діагностики дорослого населення.
29 Травня, 2018 р., 15:36
Міжнародний Форум дитячої творчості «Золотий мольберт», а в його межах – конкурс дитячої творчості «Золотий мольберт слідами Митрополита Андрея Шептицького», відомий своїми щорічними майстер-класами, пленерами, пересувними виставками, семінарами й конференціями, створенням Львівської муніципальної дитячої галереї та єдиної у світі – «Дитячої галереї під відкритим небом» на площі св. Юра у Львові тощо. Щорічно вже 16 рік поспіль заходи Форуму та Конкурс «Золотий мольберт» проходять на Львівщині за підтримки Департаменту з питань культури, національностей і релігій ЛОДА.
29 Травня, 2018 р., 15:35
В області завершили перший етап прийняття документів на дотацію за утримання молодняка великої рогатої худоби. До уваги фізичних осіб-власників тварин: прийняття документів на дотацію продовжується, другий етап буде завершений 1 вересня.
29 Травня, 2018 р., 15:34
З метою підтримання сприятливого гідрологічного режиму, санітарного стану річок та для забезпечення працездатності меліоративних систем Львівським обласним управління водних ресурсів проводяться ремонтно-доглядові роботи на ділянках осушних систем у Львівській області, а саме:
29 Травня, 2018 р., 15:31
Департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації повторно повідомляє, що 5 червня об 11:00 год відбудуться земельні торги у формі аукціону з продажу права оренди земельних ділянок разом із водними об’єктами.
29 Травня, 2018 р., 15:30
У четвер, 31 травня, у Львівському обласному молодіжному центрі відбудеться презентація проектів Школи Соціального Лідерства.
29 Травня, 2018 р., 15:29
Вихідними на Львівщині відбулись заходи з відзначення 102-ї річниці з дня смерті Івана Франка.
29 Травня, 2018 р., 15:28
За минулий тиждень з обласного бюджету виділили 96,8 млн грн. Як інформують у департаменті фінансів Львівської ОДА фінансовий ресурс дозволив забезпечити повноту та своєчасність виплати заробітної плати в бюджетній сфері, оплату спожитих енергоносіїв, придбання  медикаментів та продуктів харчування.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора