Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

01 Червня, 2018 р., 15:53
Сьогодні, 1 червня, у Національному Драматичному Театрі ім. М. Заньковецької відбулися урочистості з нагоди 25-тиріччя Львівської міської дитячої клінічної лікарні. У межах святкування відбулася презентація документального фільму «Лікарня, що примножує життя». Зі святом працівників лікарні привітав голова  Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка.
01 Червня, 2018 р., 15:52
3 червня в парку «Горіховий гай» відбудеться святкування Міжнародного дня захисту дітей «Весело РАЗОМ!».  На дітей та батьків чекає святковий концерт за участі дитячих колективів, показ мультфільму, бульбашкове шоу, приготування куліша зі справжніми козаками, майстер-класи, весела естафета та ще багато цікавого. Свято розпочнеться о 10:00 год за адресою: м.Львів, вул.В.Великого, 14А (парк «Горіховий Гай»).
01 Червня, 2018 р., 15:51
Cьогодні, 1 червня, у День захисту дітей у межах соціального проекту «Мій тато захищає Україну» у Львівському державному цирку вчетверте відбулась масштабна мистецька акція «Львівський цирк – країна щастя». Відтак, для понад 3 500 тисяч дітей учасників Операції Об’єднаних Сил та Героїв Небесної Сотні з Львівщини організували показ двох вистав. Дітей та їх батьків привітав голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка.
01 Червня, 2018 р., 15:47
Сьогодні, 1 червня, декілька сотень дітей взяли участь у Святі дитячої творчості, яке організували у межах Міжнародного Форуму дитячої творчості "Золотий мольберт". "Я дуже радий, що ми найталановитіших, наймудріших, найгеніальніших можемо зустрічати тут, на Львівщині. Львівщина - це те місце, де кожна людина може себе реалізувати, продемонструвати свій талант. Я би дуже хотів, щоби для вас це було таким великим кроком у велике, самостійне і обов'язково щасливе життя. Бажаю вам добра, здоров'я і Божої іскорки. Завжди пам'ятайте, що у вашому успіху і щасті, таланті є дві складові: Божа воля і велика праця ваших батьків", - зазначив голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка.
01 Червня, 2018 р., 15:40
У Львівській ОДА відбулось засідання Комісії з оцінки проектних заявок, що можуть реалізовуватись за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад. Як розповіли у департаменті економічної політики Львівської ОДА позитивний висновок комісії отримали 18 проектів шести об’єднаних територіальних громад Львівщини: Давидівської, Великолюбінської, Великомостівської, Гніздичівської, Розвадівської та Чукв'янської ОТГ. Розглянуті проекти спрямовані на закупівлю транспортних засобів спеціального призначення, будівництво вуличного освітлення, капітальний ремонт доріг, закупівлю медико-лабораторного обладнання.
01 Червня, 2018 р., 12:18
Наприкінці травня цього року комісія з розгляду бізнес-планів учасників пілотної програми «Рука допомоги», що створена і функціонує при Львівській ОДА, прийняла позитивне рішення щодо надання безвідсоткової фінансової допомоги на поворотній основі на закупівлю обладнання для започаткування власної справи. Фінансову допомогу нададуть п’ятьом членам малозабезпечених родин і одному суб’єкту господарської діяльності з Бродівського району, який виготовляє бруківку і за скеруванням центру зайнятості працевлаштує на нові робочі місця двох учасників АТО.
01 Червня, 2018 р., 12:17
Сьогодні, 1 червня, розпочався другий день VІII Західноукраїнського юридичного форуму. Захід став комунікативним майданчиком для правників з усієї Львівщини. Із подією присутніх привітала керівник апарату Львівської ОДА Маріанна Вільшинська. «Дуже тішусь з того що VІII юридичний форум відбувається тут на Львівщині. Ваша праця і складна і водночас дуже відповідальна. Особливо у сьогоднішній час, час змін і випробувань. Юридичний форум – гарна нагода для вас обговорити важливі питання галузі, а також напрацювати пропозиції до законопроектів. Вірю, що спільними зусиллями ми збудуємо міцну країну із сильним законодавством», - зазначила Маріанна Вільшинська.
01 Червня, 2018 р., 12:15
Днями на базі Національного еколого-натуралістичного центру в м. Києві відбулись Всеукраїнські конкурси винахідницьких і раціоналізаторських проектів еколого-натуралістичного напряму та експериментально-дослідницьких робіт з природознавства «Юний дослідник». Делегацію від Львівщини, у складі 10 учнів очолила методист КЗ ЛОР «Львівський обласний центр еколого-натуралістичного центру учнівської молоді» Наталія Дендюк.
01 Червня, 2018 р., 10:10
На Львівщині розпочала свою роботу Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю «Проблемні питання діагностики та лікування ендокринних захворювань». Вона присвячена 40-річчю кафедри ендокринології ЛНМУ імені Данила Галицького та 70-річчю Львівського обласного державного ендокринологічного центру. В програму конференції включено доповіді провідних ендокринологів, діабетологів, акушер-гінекологів, ендокринних хірургів, офтальмологів України та країн Європи. Пріоритетними темами є питання лікування цукрового діабету та його ускладнень, гінекологічна ендокринологія та ендокринологія вагітних, діагностика та лікування захворювань щитоподібної залози, онкологічна ендокринологія, неврологічні та кардіологічні ускладнення ендокринопатій тощо.
01 Червня, 2018 р., 10:10
Учора, 31 травня, працівники департаменту фінансів обласної державної адміністрації зустрілися з працівниками фінансово-економічних служб Судововишнянської та Волицької об’єднаних територіальних громад Мостиського району. В ході зустрічі порушили низку питань щодо виконання функцій з формування, затвердження та виконання відповідних бюджетів, а також надали рекомендації щодо покращення організації роботи.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора