Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

01 Червня, 2018 р., 10:09
Упродовж 1-3 червня комплекс відкритих плавальних басейнів Навчально-спортивної бази літніх видів спорту у м. Львові прийматиме другий етап Ліги плавання України. Організатори очікують на рекордну кількість учасників – 720 плавців (юнаки та дівчата 2009 р.н. і молодші), які представлятимуть збірні команди 18 областей. Урочиста церемонія відкриття розпочнеться 1 червня о 9 год.40 хв.
01 Червня, 2018 р., 10:07
Президент Петро Порошенко під час участі у форумі регіонального розвитку «Можливості розвитку гірських територій в умовах реформи децентралізації» наголосив на важливості розробки стратегії розвитку відповідних територій з урахуванням їх особливостей.«Впевнений в тому, що нам потрібна стратегія регіонального розвитку гірської місцевості. Мають бути певні особливості. Ще раз наголошую – ті українці, які проживають в гірській місцевості вони так само повинні мати всі гарантії захисту своїх прав – соціальних, освітніх, медичних», - зауважив Глава держави. За його словами, має бути враховано, що всередині однієї об’єднаної територіальної громади відстань від одного села до іншого може досягати від 15 до 20 км через гори.
01 Червня, 2018 р., 10:06
У зв’язку із розширенням виробництва ТзОВ «Бадер Україна» відкриває понад 500 вакансій і запрошує на роботу мешканців Львівської області. Однією із особливостей роботи є те, що підприємство повністю забезпечує витрати на проживання. Тож працівників із віддалених районів Львівщини тут забезпечують номерами у місцевих готелях Львова з усіма вигодами. «Нещодавно «Бадер Україна» підписала контракт із Mercedes. Відтак, компанія невдовзі шитиме автомобільні чохли для автомобілів Mercedes-Benz S-класу та Maybach. Вже у 2019 році працівники компанії «Бадер Україна» щоденно шитимуть 200 комплектів салонів до цих автомобілів», - повідомив начальник управління інвестиційної політики Львівської ОДА Роман Матис.
01 Червня, 2018 р., 10:05
Національний олімпійський комітет України інформує про продовження прийому програм у ХIV Всеукраїнському конкурсі телевізійних програм «Світ спорту» до 5 жовтня 2018 року. За рішенням оргкомітету конкурсу фінальна частина відбудеться в листопаді 2018 року в Києві. Географія цього конкурсу, який має багату власну історію, був започаткований на Луганщиній набув чималої популярності, охоплює всі регіони України. Журі, до складу якого входять професіонали телевізійної сфери, видатні спортсмени-олімпійці і спортивні працівники, очікуватимуть на роботи й готові прозоро й неупереджено оцінити конкурсні програми.
01 Червня, 2018 р., 10:03
Днями у холі Львівської ОДА відкрили виставку відомої львівської художниці Роксолани Йолич “Янгол героя”. “Виставка присвячена Дню Героїв. На картинах зображені янголи як символ віри у перемогу наших бійців, які захищають кордони України від агресора. Роботи передають гармонію, добро, яке панує у серцях українців”, – зазначила Роксолана Йолич. Зазначимо, переглянути виставку можна упродовж двох тижнів.
31 Травня, 2018 р., 17:25
Відповідно до Указу Президента України Петра Порошенка в Україні щорічно, в першу неділю червня, відзначається професійне свято - День працівників водного господарства.
31 Травня, 2018 р., 17:24
Сьогодні, 31 травня, відбулося спільне засідання комісії охорони здоров’я, комісії з питань розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства, комісії з питань екології та природних ресурсів Громадської ради при Львівській облдержадміністрації.
31 Травня, 2018 р., 17:23
Сьогодні, 31 травня, у Львівському обласному молодіжному центрі відбулася презентація проектів Школи Соціального Лідерства.
31 Травня, 2018 р., 17:21
У вересні 2017 року в адміністративному приміщенні ДП «Рава-Руський лісгосп» відкрили Музей лісу. Широка галерея стендів розповідає про тваринний та рослинний світ рідного краю.
31 Травня, 2018 р., 17:20
Сьогодні, 31 травня, у Будинку Вчених стартувала V Міжнародна конференція «Колтюбинг. Інтенсифікація. Нове буріння». Захід об’єднав власників, керівників та провідних фахівців найбільших сервісних і видобувних компаній Канади, США, Польщі, Чехії, Румунії, Білорусі та України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора