Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

17 Березня, 2020 р., 11:37
На виконання доручення Президента України та рішення Державної комісії з питань ТЕБ і НС Кабінет Міністрів прийняв рішення щодо обмеження пасажирських перевезень на території України для запобігання поширенню коронавірусної інфекції. Постановою введена заборона залізничного, авіа- та автобусного міжміських та міжобласних пасажирських перевезень, а також робота метрополітенів. Документом, зокрема, заборонено з 18 березня по 3 квітня:
17 Березня, 2020 р., 11:23
Громадська організація осіб з інвалідністю «Креавіта» є організатором Всеукраїнського конкурсу студентських робіт «Інклюзивний дизайн». Конкурс відбудеться за підтримки комітету забезпечення доступності маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури міста Харкова та Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Основна мета конкурсу – виявлення кращих проектів, які демонструють можливі архітектурно-конструктивні, дизайнерські рішення із використанням сучасних технологій створення інклюзивного середовища життєдіяльності, у тому числі для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення.
17 Березня, 2020 р., 11:15
16 березня  перший  заступник голови райдержадміністрації Роман Чудійович   провів  позачергове засідання районної комісії з питань  техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій  щодо забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя населення та виконання заходів щодо стабілізації епідемічної ситуації, спричиненої коронавірусом COVID-2019. За результатами  засідання прийнято  наступні рішення:
17 Березня, 2020 р., 10:38
У зв’язку з карантином та на виконання постанови  Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211 “Про запобігання поширенню на території України коронавірусної інфекції COVID – 19”, відповідно до рішення комісії з ТЕБ та НС від 16.03.2020 р., з метою безпеки одержувачів та надавачів всіх видів соціальних допомог та компенсацій, створення умов щодо запобігання поширенню коронавірусу COVID – 19 комунікація працівників управління праці та соціального захисту населення Сколівської райдержадміністрації з жителями району з 17 березня 2020 року до закінчення карантину буде здійснюватись виключно в телефонному режимі за номерами:
16 Березня, 2020 р., 17:48
Фінансове управління повідомляє, що за січень-лютий 2020 року до загального фонду місцевих бюджетів надійшло 20921,1 тис.грн податків, зборів (обов’язкових платежів), що складає 117,9 відсотка до затверджених показників на звітний період (+3169,7 тис.грн). Виконання річних планових показників за доходами загального фонду забезпечено на 12,9 відсотка. Порівняно з аналогічним періодом минулого року, поступлення доходів зросли на 115,5 відсотка, або 2802,2 тис.гривень.
16 Березня, 2020 р., 15:50
У п'ятницю, 13 березня, в м.Сколе відбулися урочистості з нагоди Дня українського добровольця. З подання ГО "Спілка ветеранів АТО Сколівщини" голова Сколівського районної ради Микола Романишин своїм розпорядженням нагородив воїнів підрозділу розвідки Української добровольчої армії. Вручив нагороди заступник голови Сколівського районної ради Юрій Допілко. Також привітали добровольців перший заступник голови Сколівської райдержадміністраці Роман Чудійович та заступник голови Володимир Крушельницький. Командир відділення розвідки УДА Андрій Зубрицький подякував волонтерам, підприємцям та колективам підприємств за надану підтримку й вручив подяки. о.Володимир БОРИС, голова Спілки ветеранів АТО Сколівщини
16 Березня, 2020 р., 14:47
Упродовж 10-11 березня команда міжнародного проєкту «Підтримка довгострокових ініціатив природоохоронних територій щодо збереження пралісів та старовікових лісів в Українських Карпатах», що реалізовується Українським товариством охорони птахів у співпраці із Франкфуртським зоологічним товариством за фінансової підтримки Міністерства екології Німеччини відвідали НПП «Сколівські Бескиди» та ознайомились з його територією та організаційною структурою.
16 Березня, 2020 р., 12:15
Шановні краяни, в області зареєстровані перші випадки захворювання з підозрою на коронавірусну інфекцію, які госпіталізовані в обласну клінічну інфекційну лікарню м.Львова. Відповідно наказу МОЗ України №167 від 13.03.2020 р. Сколівська центральна районна лікарня переведена на карантинний режим роботи. Планова госпіталізація хворих не проводиться. З метою забезпечення профілактики просимо: - зберігати спокій, не панікувати; - не звертатися в поліклінічне та приймальне відділення ЦРЛ без попереднього огляду і консультації свого сімейного лікаря; - свої дії пов’язані з порушенням стану здоров’я спочатку вирішувати у телефонному режимі з своїм сімейним лікарем. Тільки за його рішенням продовжувати дії. - УВАГА: Не виходити з дому при підвищенні температури тіла, появі задишки, негайно зв’язуватись з своїм сімейним лікарем не покидаючи свого житла. Забезпечити умови самоізоляції. - за рекомендацією сімейного лікаря викликати бригаду швидкої медичної допомоги через 103 вказуючи свої симптоми захворювання. - госпіталізація хворих з ознаками гострих респіраторних захворювань, з явищами затрудненого дихання буде проводитися тільки за викликом бригади швидкої медичної допомоги. Самостійно в приймальне відділення не звертатися. - при потребі отримання інформації щодо епідемічної ситуації та вияснення інших питань пов’язаних з коронавірусною інфекцією в районі можна звертатись за телефоном до свого сімейного лікаря цілодобово, в робочий час до директора КНП «Сколівська ЦРЛ» СРР ЛО Андрусишина Олега Ярославовича – 096-685-74-77, лікаря епідеміолога Лозинської Зої Михайлівни – 050-834-81-85, лікаря інфекціоніста Мигович Наталії Богданівни – 050-736-70-59. Просимо: - не виходи на вулицю, не виїжджати в інші населені пункти без потреби; - не влаштовувати святкувань з друзями; - не відвідувати місця скупчення людей, ринки, супермаркети, перукарні; - не обнімайтеся, не цілуйтеся, не вітайтеся за руку. УВАГА: Забезпечте самоізоляцію своїм рідним, які повернулися із-за кордону на 14 днів, у перший день після повернення повідомити про це свого сімейного лікаря. Будьмо здорові всі. Наша доля у наших руках. Адміністрація ЦРЛ
16 Березня, 2020 р., 10:35
Таку рекомендацію затвердили у межах позачергового засідання обласної комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням голови Львівської обласної державної адміністрації Максима Козицького. Під час засідання присутні розглянули питання щодо запобігання поширення випадків гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-2019 на території Львівської області.
16 Березня, 2020 р., 10:15
У  зв’язку із пандемією коронавірусу у світі та карантинними заходами  введеними в Україні, закликаємо   відвідувати Сколівську райдержадміністрацію  та Сколівську районну раду тільки з метою  вирішення термінових та невідкладних питань за попереднім записом. Всі інші питання просимо вирішувати за допомогою телефонного зв’язку,  електронної пошти,   листуванням  через  поштові відділення. Сколівська райдержадміністрація (82600, м.Сколе, м-н Незалежності, 1):

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора