Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

10 Березня, 2020 р., 09:25
У Львові госпіталізували хворого із підозрою на коронавірус. Щоправда, евакуація - навчальна, але наближена до реальних умов. Для зйомки соціального відеоролика відпрацювали алгоритм дій у разі, якщо доведеться евакуйовувати інфікованих новим коронавірусом.
06 Березня, 2020 р., 12:59
Зокрема,  сьогодні, 06  березня,  голова райдержадміністрації  Богдан Янко   та заступник  голови райдержадміністрації Володимир Крушельницький провели  зустріч  із священнослужителями  та   директорами і завідувачами народних домів  району з метою  проведення  подальшої  роз’яснювальної роботи серед  жителів, прихожан церков в  населених пунктах району.  Богдан Янко довів  до  відома учасників основні  рекомендації для населення при наявності симптомів гострого вірусного захворювання та основних дій  у випадку повернення з місць поширення коронавірусу. Також  наголошено про те, що в районі, на виконання  рішення обласної комісії питань з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, з метою  виконання  протиепідемічних заходів  відмінено  проведення  масових заходів.
06 Березня, 2020 р., 11:23
10 березня 2020 року  о 12.00 год.  в м.Сколе  відбудеться урочиста  церемонія покладання квітів до пам'ятника  Тарасові  Шевченку.
05 Березня, 2020 р., 16:17
4 березня голова Львівської ОДА Максим Козицький підписав Розпорядження “Про видатки з обласного бюджету на проекти місцевих ініціатив”.   Відповідно до цього документу передбачено 140 млн гривень на реалізацію проєктів  1143 переможців Конкурсу місцевих ініціатив.
05 Березня, 2020 р., 16:06
Сьогодні, 05 березня, голова райдержадміністрації  Богдан Янко, заступник  голови райдержадміністрації Володимир Крушельницький взяли участь в  робочій нараді  з директорами загальноосвітніх закладів середньої освіти району, яку провела начальниця відділу освіти райдержадміністрації Олена Урдей.  Під час  освітянської наради розглянуто питання щодо здійснення перевірки  стану дотримання ЗЗСО району  вимог  чинного законодавства з питань атестації медпрацівників;  про  підготовку необхідних документів та залучення випускників 11 класів до ЗНО; про  впровадження  вимог  щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) в ЗЗСО району. Зокрема, про організацію підвищення кваліфікації педагогічних працівників ЗЗСО  виступив заступник директора з науково-педагогічної роботи Львівського інституту післядипломної педагогічної освіти Сергій Пазюк.
05 Березня, 2020 р., 14:46
04 березня 2020 року у районному Народному домі «Бескид» відбулася робоча нарада з працівниками закладів культури району. В.о. начальника відділу культури райдержадміністрації  Оксана Колодяжна провела аналіз роботи  установ галузі за два місяці поточного року, зокрема: щодо  якісного проведення  культмасових заходів; дисципліни на робочому місці;  основних здобутів та проблем галузі культури; підготовки аматорських колективів району, що носять звання «Народний» до чергової атестації  на предмет підтвердження  звання «Народний аматорський»;   участі  у виїзних концертах народних і аматорських колективів протягом року; основних завдань, над якими  працюватимуть заклади культури у 2020 році.
04 Березня, 2020 р., 15:28
Сьогодні, 04 березня,  голова райдержадміністрації  Богдан Янко, заступник  голови райдержадміністрації Володимир Крушельницький та начальниця  відділу освіти райдержадміністрації Олена Урдей взяли участь  в оперативно-методичній нараді  із завідувачами дошкільних навчальних  закладів  району, яка відбулась в ДНЗ №2 м. Сколе. Під час  наради  обговорено питання про результати І етапу моніторингового обстеження старших дошкільників ДНЗ сіл Корчин і Тухля;  про дотримання жорсткого  режиму економії бюджетних коштів і посилення фінансово-бюджетної дисципліни в 2020 році; організаційні питання щодо посилення трудової дисципліни  та  проведення благоустрою території ДНЗ.  Зокрема,  голова  райдержадміністрації  конкретизував  необхідність  вжиття заходів  щодо  економії бюджетних  коштів,  в т.ч. і в освітній сфері.
04 Березня, 2020 р., 09:53
 Відповідно до чинного законодавства України у сфері охорони здоров’я та трудового права встановлено обов’язок та порядок медичного огляду працівників, метою якого є визначення, оцінювання та фіксування стану здоров’я працівника, з’ясування можливості до виконання певних трудових обов’язків та встановлення медичних протипоказань, своєчасного виявлення гострих та хронічних захворювань, а також превенції виникнення та розповсюдження інфекційних хворіб.
03 Березня, 2020 р., 17:27
19 березня 2020 року об 11.00 год.  в актовій залі райдержадміністрації   (м.Сколе,  м-н Незалежності,1, ІІІ поверх)  відбудеться публічне представлення  інформації про виконання районного бюджету Сколівського району за 2019 рік за участю фінансового   управління Сколівської райдержадміністрації. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора