Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ЗВЕРНЕННЯ МЕДИЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ДО ЖИТЕЛІВ СКОЛІВЩИНИ!

Дата: 16.03.2020 12:15
Кількість переглядів: 200

Фото без описуШановні краяни, в області зареєстровані перші випадки захворювання з підозрою на коронавірусну інфекцію, які госпіталізовані в обласну клінічну інфекційну лікарню м.Львова. Відповідно наказу МОЗ України №167 від 13.03.2020 р. Сколівська центральна районна лікарня переведена на карантинний режим роботи. Планова госпіталізація хворих не проводиться. З метою забезпечення профілактики просимо:
- зберігати спокій, не панікувати;
- не звертатися в поліклінічне та приймальне відділення ЦРЛ без попереднього огляду і консультації свого сімейного лікаря;
- свої дії пов’язані з порушенням стану здоров’я спочатку вирішувати у телефонному режимі з своїм сімейним лікарем. Тільки за його рішенням продовжувати дії.
- УВАГА: Не виходити з дому при підвищенні температури тіла, появі задишки, негайно зв’язуватись з своїм сімейним лікарем не покидаючи свого житла. Забезпечити умови самоізоляції.
- за рекомендацією сімейного лікаря викликати бригаду швидкої медичної допомоги через 103 вказуючи свої симптоми захворювання.
- госпіталізація хворих з ознаками гострих респіраторних захворювань, з явищами затрудненого дихання буде проводитися тільки за викликом бригади швидкої медичної допомоги. Самостійно в приймальне відділення не звертатися.
- при потребі отримання інформації щодо епідемічної ситуації та вияснення інших питань пов’язаних з коронавірусною інфекцією в районі можна звертатись за телефоном до свого сімейного лікаря цілодобово, в робочий час до директора КНП «Сколівська ЦРЛ» СРР ЛО Андрусишина Олега Ярославовича – 096-685-74-77, лікаря епідеміолога Лозинської Зої Михайлівни – 050-834-81-85, лікаря інфекціоніста Мигович Наталії Богданівни – 050-736-70-59.
Просимо:
- не виходи на вулицю, не виїжджати в інші населені пункти без потреби;
- не влаштовувати святкувань з друзями;
- не відвідувати місця скупчення людей, ринки, супермаркети, перукарні;
- не обнімайтеся, не цілуйтеся, не вітайтеся за руку.
УВАГА: Забезпечте самоізоляцію своїм рідним, які повернулися із-за кордону на 14 днів, у перший день після повернення повідомити про це свого сімейного лікаря.
Будьмо здорові всі.
Наша доля у наших руках.
Адміністрація ЦРЛ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора