Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

24 Березня, 2020 р., 12:26
Голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький провів нараду з головами районних державних адміністрацій щодо запобігання поширенню коронавірусної інфекції COVID-19. На нараді також були присутні заступники голови ОДА Іван Собко, Тарас Грень та Юрій Холод. Максим Козицький закликав голів РДА об’єднатися та скоординувати зусилля заради недопущення поширення епідемії коронавірусу в Україні.
23 Березня, 2020 р., 15:45
У випадку, якщо у вас є ознаки гострого респіраторного захворювання  – телефонуйте до свого сімейного лікаря.  Екстрена медична допомога виїжджає тільки на ургентні випадки. Медичні працівники екстреної допомоги НЕ будуть проводити тест на COVID-19. Наголошуємо, що експрес-тести будуть використовуватися лікарями закладів охорони здоров'я для «санітарного сортування», тобто медики мають зробити два тести: один на грип і експрес-тест на коронавірус. Це потрібно, щоб вирішити, який алгоритм дій застосовувати далі. Якщо тест на грип позитивний, лікарі вживають відповідних заходів. Якщо експрес-тест підтверджує коронавірус, лікарі мають узяти додатковий зразок для його підтвердження в лабораторії за допомогою тесту на ПЛР. Після цього можна говорити про підтверджений випадок захворювання та вживати необхідні протиепідемічні заходи.
23 Березня, 2020 р., 12:28
Охоплення електронним документообігом по заявам-розрахункам, на підставі яких Фонд соціального страхування України здійснює фінансування матеріального забезпечення, на сьогодні сягає вже понад 65%. З метою протидії поширенню COVID-19, рекомендуємо страхувальникам (роботодавцям) на час карантину надавати перевагу дистанційній формі подачі документів до Фонду.
23 Березня, 2020 р., 12:24
Головне управління ДПС у Львівській області інформує, що кампанія декларування доходів громадян продовжена до 1 липня 2020 року. Новий продовжений термін подання декларацій про майновий стан і доходи за 2019 рік встановлено Законом України від 17 березня 2020 року № 533-IX «Про  внесення змін до Податкового кодексу України  та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникнення і поширення короновірусної хвороби (COVID-19)». Також, цим законом змінено норму щодо сплати задекларованих сум податкових зобов’язань. Цьогоріч задекларовані суми податків громадяни мають сплатити до 01 жовтня 2020 року.
23 Березня, 2020 р., 11:59
Шановні краяни! Епідеміологічна ситуація щодо захворюваності на коронавірусну інфекцію погіршилася. Вірус приїхав на територію району. У 5 людей виявлена підозра на коронавірусну інфекцію, із них 1 госпіталізований для діагностики, 4 осіб на самоізоляції за рекомендацією обласних спеціалістів. УВАГА! Особи, які приїхали з-за кордону, з країн, де реєструються захворювання коронавірусної інфекції, ЗБЕРІГАЙТЕ ВИМОГИ КАРАНТИНУ, на Вас покладаємо всю надію правильного розуміння умов карантину.
23 Березня, 2020 р., 09:21
Львівська обласна державна адміністрація закликає мешканців області користуватися та довіряти лише перевіреним джерелами інформації. “Постійно наголошую, що найгірший вірус - це паніка. Саме в паніці найкраще поширюються фейки і провокації. Прошу усіх мешканців Львівщини дотримуватись особистої і інформаційної гігієни. Львівська ОДА день і ніч робить все можливе. Наш пріоритет - люди, їх життя і здоров'я. Лікарні Львівщини активно забезпечуються новими апаратами ШВЛ, засобами захисту, необхідними медикаментами. Також тримається під контролем і продовольче забезпечення області», - наголошує голова облдержадміністрації Максим Козицький.
23 Березня, 2020 р., 09:14
Надзвичайну ситуацію ввели у Дніпропетровській, Житомирській, Чернівецькій та Київській областях, а також місті Києві. Надзвичайна ситуація – це не надзвичайний стан Українське законодавство визначає надзвичайну ситуацію як обстановку на окремій території, за якої порушуються нормальні умови життя населення. Її причинами можуть бути катастрофа, аварія, пожежа, стихійне лихо, епідемія або інші небезпечні події. Обставини, за яких вводять надзвичайну ситуацію, можуть призвести до виникнення загрози життю або здоров’ю населення, великої кількості загиблих і постраждалих, завдання значних матеріальних збитків, а також до неможливості проживання населення на такій території чи об'єкті. Надзвичайні ситуації діляться на об'єктові, місцеві, регіональні та державні.
21 Березня, 2020 р., 18:17
ГОДИНА ЗЕМЛІ – це найбільша світова ініціатива на підтримку збереження Планети та сталого використання її ресурсів. У суботу, 28 березня, о 20:30 за місцевим часом у більше ніж 180 країнах світу на одну годину відбудеться символічне відключення світла на одну годину у домівках, офісах та біля визначних місць і споруд світу. Згаснуть Лондонське око, театр Сіднею, єгипетські піраміди, міст Ґолден Ґейт в Сан-Франциско, Колізей у Римі, як символи надії на активні дії кожного з нас заради сталого, дружнього до природи світу.
21 Березня, 2020 р., 18:15
Стрімке поширення коронавірусної інфекції у світі стало глобальним викликом для всього людства. 13 березня Генеральний директор ВООЗ Тедрос Адханом Гебреєсус наголосив, що саме Європа стала епіцентром пандемії COVID-19. Оскільки від коронавірусної інфекції ще не існує вакцини, найефективнішими засобами протидії пандемії визнані обмеження пересування людей і режим карантину.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора