Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

20 Березня, 2020 р., 15:48
Шановні громадяни Служба порятунку звертається до вас із проханням дотримуватись заходів безпеки та режиму карантину через небезпеку поширення коронавірусу. Просимо вас не виходити на вулицю без нагальної потреби, не відвідувати місця скупчення людей, під час перебування на вулиці одягати захисні маски, зберігати дистанцію між людьми не менше ніж 2 метри та дотримуватись заходів особистої гігієни. Подбайте про близьких та рідних людей літнього віку, забезпечте їх усім необхідним, аби їм не довелось виходити на вулицю. Дисципліна та виконання усіх особистих та загальних заходів безпеки є протидією поширенню корона вірусної інфекції! Пам’ятайте, відповідальність – рятує життя!
20 Березня, 2020 р., 14:50
Інфікований на коронавірус пацієнт з Чернівців одужав
20 Березня, 2020 р., 14:35
Повідомляємо про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації «Детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки з ведення особистого селянського господарства для ведення фермерського господарства на території  Тухлянської сільської ради за межами населеного пункту с. Тухля, Сколівського району, Львівської області».
20 Березня, 2020 р., 14:05
Відповідно  до  Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статей 29, 30 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб»,  постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 № 211 «Про запобігання поширення на території України коронавірусу COVID-19», протоколу районної комісії ТЕБ та НС від 16.03.2020 № 4 та з метою зниження ризиків поширення гострої респіраторної хвороби, спричиненої вірусом COVID-19 (коронавірус): розпорядженням голови райдержадміністрації від 18.03.2020 №73, Сколівська райдержадміністрація до 03.04.2020  працюватиме в режимі «віддаленої роботи». Просимо  мешканців Сколівщини всі  термінові  питання вирішувати в телефонному режимі та через електронні засоби зв’язку. Контактні дані  керівного складу Сколівської РДА:
19 Березня, 2020 р., 20:04
Передбачена адміністративна відповідальність встановлена за самовільне залишення місця обсервації (карантину) особою, яка може бути інфікована коронавірусною хворобою COVID-19. Штраф за порушення правил карантину, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічни правил і норм становитиме від 17 тис. до 32 тис. гривень. Для посадових осіб - шраф від 34 тис. до 170 тис. гривень.
19 Березня, 2020 р., 20:03
Відповідно до розділу ІІ Прикінцевих положень Закону України від 17.03.2020     № 530-ІХ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню короновірусної хвороби (COVID-19)»: з дня оголошення карантину зупиняється перебіг строків звернення за отриманням адміністративних та інших послуг та строків надання цих послуг, визначених законом.  Від дня припинення карантину перебіг цих строків продовжується з урахуванням часу, що минув до його зупинення. Отже, після завершення карантину надано можливість звернутись за: призначенням; перерахунком пенсії;  переведенням з виду на вид; поновленням/продовженням виплати пенсії.
19 Березня, 2020 р., 19:56
Консультує директор Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Марія Николаїшин. З метою запровадження заходів для зменшення ризиків захворювання та протидії короновірусу 17 березня цього року Верховна Рада прийняла Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)»  та  Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)». Таким чином внесені деякі зміни до деяких нормативно-правових актів.
19 Березня, 2020 р., 16:56
На території Львівської області зафіксовані випадки з підозрою захворювання на коронавірусну інфекцію.   У зв'язку з оголошеними карантинними заходами просимо всіх без гострої необхідності не виходити з будинків і квартир. У разі потреби вийти на вулицю уникайте скупчення людей, користуйтеся громадським транспортом лише у виключних випадках.  Зберігайте спокій!    Заклади, які здійснюють продаж продуктів, засобів гігієни, лікарських засобів на території району працюють в звичайному режимі.
19 Березня, 2020 р., 12:18
У зв’язку з карантином та на виконання постанови  Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211 “Про запобігання поширенню на території України коронавірусної інфекції COVID – 19”, відповідно до рішення комісії з ТЕБ та НС від 16.03.2020 р., з метою безпеки одержувачів та надавачів всіх видів соціальних допомог та компенсацій, створення умов щодо запобігання поширенню коронавірусу COVID – 19 комунікація працівників управління праці та соціального захисту населення Сколівської райдержадміністрації з жителями району до закінчення карантину буде здійснюватись виключно в телефонному режимі за номерами:
19 Березня, 2020 р., 12:06
Для допомоги платникам податків Державна податкова служба розпочинає серію відеоуроків, в яких роз’яснюватиметься як правильно користуватися електронними сервісами. Перший відеоурок присвячено заповненню декларації про майновий стан і доходи громадян. Переглянувши його, користувачі зможуть дізнатися як правильно заповнити декларацію крок за кроком та як при цьому уникнути помилок. Звертаємо увагу, щоб подати декларацію  через Електронний кабінет платникам податків необхідно мати електронний підпис.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора