Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

27 Лютого, 2020 р., 15:46
Сьогодні, 27 лютого, під  керівництвом  голови  райдержадміністрації Богдана Янка відбулась  нарада з посадовими особами місцевого самоврядування району за участю заступників голови та начальників структурних підрозділів  райдержадміністрації.  Під час  наради  з  головами місцевих рад обговорено питання щодо наповнення  місцевих бюджетів,  підготовки до проведення місячника  благоустрою на території району,  а також про фінансування  районної програми «Цукровий діабет та лікування цукрового діабету» по Сколівському району на 2020 рік. Також головний  архітектор району  звернув увагу на  основні  аспекти  щодо розроблення генпланів населених пунктів, кварталів житлових, дачних забудов для ведення садівництва з метою виділення  учасникам АТО та молодим сім’ям;  щодо облаштування в’їзних знаків в населених пунктах; паспортизації пам’яток  місцевого значення, їх благоустрою та охорони. Окрім цього спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції  наголосив на деяких питаннях деклараційної кампанії в 2020 році.
27 Лютого, 2020 р., 11:04
У  середу, 27 лютого, перший  заступник голови  райдержадміністрації Роман Чудійович  провів засідання комісії з обстеження та забезпечення легалізації роботи  лісопильних об’єктів району  за участю  голови райдержадміністрації  Богдана Янка.
26 Лютого, 2020 р., 17:01
Станом на 26 лютого 2020 року у світі зареєстровано 81 005 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них  2 762 - летальні. Одужало вже 30 109 осіб. В Україні жодного лабораторно підтвердженого випадку COVID-19 не зафіксовано. 24 лютого 2020 року відбувся пресбрифінг Генерального директора ВООЗ щодо COVID-19, де були оголошені перші результати місії до Китаю. Команда зробила ряд висновків про передачу вірусу, важкість захворювання та вплив вжитих заходів. Вони виявили, що епідемія В Китаї досягла свого піку  між 23 січня і 2 лютого і з тих пір неухильно знижується. Рівень смертності становить від 2% до 4% в Ухані і 0,7% за межами Ухані. Для людей з легким перебігом захворюванням термін одужання становить близько двох тижнів, в той час як люди з важким перебігом одужують протягом трьох-шести тижнів.
26 Лютого, 2020 р., 16:54
Попри те, що на Львівщині та в Україні не зафіксовано жодного випадку коронавірусу, Львівщина маємо бути до нього готова. Про це йшлося сьогодні під час брифінгу Львівській ОДА. «Учора на комісії погодили можливість виділення коштів на закупівлю обладнання, якщо є в ньому потреба. Ми сьогодні підпишемо розпорядчі документи, які дозволять нам цей процес зрушити з місця. Львівська область однією з перших ухвалила рішення про виділення коштів із резервного фонду для унеможливлення поширення вірусу. Обласна інфекційна лікарня готова до будь-якого розвитку подій. А від сьогодні планово починається робота із переміщення пацієнтів у Немирові, - зазначив заступник голови Львівської ОДА Іван  Собко.
26 Лютого, 2020 р., 15:54
У зв'язку з відрядженням заступника голови Львівської обласної ради Богдана Гагалюка у м.Київ, прийом громадян у м. Сколе, визначений на 28 лютого 2020 року переноситься. Про час та місце прийому буде проінформовано додатково.
26 Лютого, 2020 р., 15:53
Сьогодні, 26 лютого, голова райдержадміністрації Богдан Янко за провів робочу нараду участю заступників голови райдержадміністрації, начальника  фінансвого управління та головних розпорядників коштів   щодо виконання  заходів  по дотриманню жорсткого режиму економії бюджетних коштів і посиленню фінансово-бюджетної дисципліни. Під час наради  проведено аналіз фінансового стану та виконання розпорядження голови РДА   від 31 січня 2020 року № 34  «Про затвердження заходів щодо наповнення місцевих бюджетів, вишукання додаткових джерел надходжень до бюджетів, дотримання жорсткого режиму економії бюджетних коштів і посилення фінансово-бюджетної дисципліни на 2020 рік» в галузі  освіти, культури та охорони здоров’я  району.
25 Лютого, 2020 р., 10:55
Цими вихідними відбулась перша зустріч членів туристичного гастроклубу Львівщини на Козячій фермі двох Катерин, що розташована в с.Тухля. Про це інформують в управлінні туризму та курортів Львівської ОДА.
24 Лютого, 2020 р., 17:18
Станом на 24 лютого 2020 року у світі зареєстровано 79 360 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них  2 619 - летальні. Одужало вже 25 360 осіб. За межами Китаю виявлено 2 098 випадків у 29 країнах світу. В країнах Європи зареєстровано 201 випадок (Німеччина - 16; Франція - 12; Великобританія - 9; Італія - 157; Росія - 2; Іспанія - 2; Фінляндія, Швеція та Бельгія по одному випадку) В Україні жодного лабораторно підтвердженого випадку COVID-19 не зафіксовано.
24 Лютого, 2020 р., 17:06
Сьогодні уявити життя без комп'ютера, Інтернету та IT технологій практично неможливо. Сучасні діти не уявляють своє життя без Інтернету з його соціальним спілкуванням та інформаційними ресурсами. Ми спостерігаємо, як росте покоління візуалів, для яких головним джерелом інформації є зоровий ряд. Все це пояснює необхідність використання нових світових інформаційних розробок в освітній діяльності. Однією з інновацій в освітньому процесі є хмарні сервіси. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора