Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

20 Серпня, 2019 р., 16:42
За інформацією департаменту з питань цивільного захисту з початку року зафіксовано більше 1000 пожеж у природному середовищі, площа сухостоїв, які потрапили у вогняний полон близько 400 га. Найбільше пожеж зафіксовано у Яворівському, Сокальському та Пустомитівському районах.
20 Серпня, 2019 р., 12:44
Уряд ухвалив новий Порядок здійснення державного моніторингу повітря. Його було розроблено Міністерством екології та природних ресурсів України у рамках виконання Україною зобов’язань в екологічній частині Угоди про асоціацію з ЄС. Як пояснив міністр екології та природних ресурсів України Остап Семерак, йдеться про імплементацію вимог Директиви № 2008/50/ЄС та Директиви № 2004/107/ЄC, які визначають вимоги до моніторингу атмосферного повітря та його якості.
20 Серпня, 2019 р., 11:29
Програма: 11:00 Урочисте відкриття фестивалю та святкові привітання, 12:00 Посвята у мисливці, виступи колективів мисливської музики, 13:00 - 17:00 Конкурси мисливських колективів, 13:00 - 23:00 Виступи художніх, етнічних та професійних колективів, 20:00 Запалення мисливської ватри. У програмі також виставка трофеїв, сувенірів, мисливська та бойківська кухня, дитячі конкурси, виводка собак тощо. У концертній програмі беруть участь гурти "Рокаш", "Мері", "Фіглярі", " Full house project", Василина Питлак, "Мисливські сурми" та багато інших.
19 Серпня, 2019 р., 14:45
З метою ознайомлення з міжнародним досвідом у сфері культури, освіти, охорони здоров’я, соціальної політики обговорення перспективи реалізації спільних культурно-освітніх проектів Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Серце до серця» запрошує взяти участь представників районних, міських, обласних державних адміністрацій, органів місцевого самоврядування, співробітників закладів культури, освіти, охорони здоров’я, соціальної політики, громадських організацій, гуманітарної сфери й інших зацікавлених спеціалістів з 8 жовтня по 18 жовтня 2019 року у міжнародній культурно-освітній поїздці «Європейські цінності й орієнтири у системах освіти, культури, охорони здоров’я, соціальної політики» до Чехії, Німеччини, Франції, Австрії, Словаччини (програма додається). Витрати на проживання, харчування та проїзд передбачаються за рахунок учасників поїздки. За підсумками участі у поїздці видаються сертифікати міжнародного зразка. Для участі у поїздці потрібно мати закордонний біометричний паспорт. Додаткова інформація та реєстрація учасників за телефонами: (044) 501- 01-15, (067) 407-77-98, (063) 737-40-47, (063) 147-43-10, (050) 447-49-68, (093) 214-64-17. Кількість місць обмежена. Орієнтовний план міжнародної культурно-освітньої поїздки «Європейські цінності й орієнтири у системах освіти, культури, охорони здоров’я, соціальної політики» до Чехії, Німеччини, Франції, Австрії, Словаччини, 8-18 жовтня 2019 року.
16 Серпня, 2019 р., 15:48
Повідомляємо про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації «Детальний план території по зміні цільового призначення з індивідуального дачного будівництва для будівництва карпатського центру регіонального розвитку у рамках проекту «Карпатська мережа регіонального розвитку» на території Славської селищної ради за межами населеного пункту с. Волосянка ур. «Котильничне» Сколівського району Львівської області».
16 Серпня, 2019 р., 12:05
З ініціативи голови Львівської ОДА Маркіяна Мальського стартує проєкт «LIFT», який допомагатиме у пошуках голів РДА. Відтак, найкращі HR-и шукатимуть відповідальних керівників, які розвиватимуть курс чесності та відкритості: а саме голів РДА Львівської області. “Ми підтримуємо позицію Президента, тож прагнемо співпрацювати з тими, хто знає, як розвивати нашу країну. На мою думку, це важливий крок для нас. Ті, хто пройде відбір, стануть основою та фундаментом для інноваційних змін України.  Тому я хочу знайти свідомих людей, які зможуть керувати та підтримувати напрямки роботи чинної влади”, - зазначив очільник  області. Для того, щоб долучитись до проєкту, заходьте на сайт, вибирайте потрібну вакансію та уважно заповнюйте заявку за посиланням.
16 Серпня, 2019 р., 11:33
14 серпня  у  навчально-оздоровчому таборі  «Політехнік 2» проведено  національно-патріотичний  захід  для  учнівської молоді за участю начальника відділу військової інспекції безпеки дорожнього руху Західного територіального управління Військової служби правопорядку, полковника Олега Іванишина, майора – Романа  Каранька Романа, старшого  лейтенанта Віктора Захарчука та  провідного спеціаліста управління економічної політики Сколівської РДА Степана Павлюха.
15 Серпня, 2019 р., 16:47
Пенсійний фонд України запровадив нову модель звернення громадян за призначенням пенсії в “один дотик” через веб-портал електронних послуг Фонду. Сервіс передбачає: подання документів для призначення пенсії дистанційно в електронному вигляді (заява та копії документів, завірені електронним цифровим підписом); після прийняття рішення про призначення пенсії, заявнику надсилається повідомлення про необхідність звернення до сервісного центру за отриманням пенсійного посвідчення. Сервіс призначення пенсії в “один дотик” є однією зі складових частин системи надання послуг у сфері пенсійного забезпечення в електронній формі (“Е-ПЕНСІЯ”), що реалізується Пенсійним фондом України і включає заходи з переведення в електронну форму надання послуг та організацію обміну даними з державними реєстрами для зменшення паперового документообігу при наданні послуг. Впровадження такої системи спрощує взаємодію громадян з Пенсійним фондом України, дозволяє зменшити витрати часу осіб, які звертаються за призначенням пенсії, забезпечує максимально комфортні умови для отримання послуг, не виходячи з дому.  Довідково: на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України працює низка сервісів для пенсіонерів, застрахованих осіб та страхувальників.  Це, зокрема:  - налаштування послуги безкоштовного СМС-інформування (щодо призначення/перерахунку пенсії; сплати страхових внесків роботодавцем та страхового стажу особи);  - отримання довідок, достовірність яких підтверджується QR-кодом (про розмір сплачених внесків (форма ОК-5), витяг із реєстру застрахованих осіб, довідка про розмір пенсії); - отримання застрахованими особами через особистий кабінет інформації про страховий стаж та щомісячні відрахування єдиного соціального внеску роботодавцем; - кабінет страхувальника, через який можна отримати інформацію стосовно сплати єдиного соціального внеску, в тому числі щодо заборгованості підприємства з цього виду платежу, а також електронні «Довідки про трудовий та страховий стаж» працівників для розрахунку суми виплати за час тимчасової непрацездатності.
15 Серпня, 2019 р., 12:16
Програма урочистого відзначення Дня Державного Прапора та 28-ої річниці Незалежності України: 23 серпня  о 12.00 год.  на майдані Незалежності м.Сколе  відбудеться  урочисте  підняття Державного Прапора України  та святкове віче. 24 серпня  о 12.00 год. -  урочистості з нагоди   28-ї річниці Незалежності України  на майдані Незалежності м.Сколе:  - урочисте віче та вручення  нагород «Почесний громадянин Сколівського району»;  - покладання квітів до пам’ятника Провідникові ОУН-УПА  Степану Бандері;  до  могили  воїнів ОУН-УПА в урочищі Альтана; до могили Героя України  Олега Ушневича; до пам’ятника Великому Кобзарю  Тарасові Шевченку; до Пам’ятника Борцям за волю України;  - святкова концертна  програма «До Тебе, Україно, лине, Бескидів гордих муза чарівна!»; - спортивні змагання з шахів, шашок та настільного тенісу; - «Караоке на Майдані»; - «Малюнок на  асфальті»; - українська дискотека.
14 Серпня, 2019 р., 11:28
Вчора, 13 серпня, у Сколівському районі від укусу змій постраждали четверо людей.  Про це повідомляє департамент з питань цивільного захисту Львівськоїоблдержадміністрації. Усіх постраждалих госпіталізували у Сколівську ЦРЛ у стані середнього ступеня важкості: - мешканця с. Головецько 1961 року народження, якого змія вкусила в ліву стопу; - мешканку с. Довжки 1963 року народження, яку змія вкусила в праву руку; - мешканку с. Криве 1975 року народження, яку змія вкусила в палець правої руки; - мешканця сел.Славське 1959 року народження, якого змія вкусила в праву ногу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора