Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

21 Серпня, 2019 р., 17:13
Конституція України гарантує  кожному, хто на законних підставах перебуває на території України, свободу пересування, вільний вибір місця проживання, вільно залишати територію України, за винятком обмежень, які встановлюються законом.
21 Серпня, 2019 р., 15:37
Федерація настільного тенісу Сколівського району запрошує  усіх любителів взяти участь у Фан турнірі з настільного тенісу в честь Дня Незалежності України. Мета турніру: - популяризація та поширення тенісу серед дітей та дорослих нашого краю; - налагодження дружніх зв"язків з молоддю, та всіма любителями нашої гри; - знайти/запросити діток в ПРОФЕСІЙНУ секцію настільного тенісу, яка буде працювати з вересня 2019 року. (деталі на турнірі); - класно та весело провести час з друзями та відсвяткувати День Незалежності України. Правила турніру: - участь у турнірі можуть взяти всі бажаючі. - турнір проводиться в одній категорії  - ігри тривають з трьох сетів (до 2 перемог), до 11 очок по 2 подачі.  - на першому етапі учасники розбиваються на групи і грають по колу (кількість груп і учасників у них залежать від загальної кількості учасників). - на другому етапі переможці груп розігрують призові місця по олімпійській системі.
21 Серпня, 2019 р., 12:25
Шахово-шашкова федерація Сколівського району запрошує Вас взяти участь в першості району з шахів (без вікових обмежень), присвяченому Дню Незалежності України, що відбудеться 24 серпня 2019 року на центральному майдані міста Сколе. Початок реєстрації учасників  о 10.00 год. Початок турніру о 10.30 год.
21 Серпня, 2019 р., 12:16
З ініціативи голови Львівської ОДА Маркіяна Мальського стартує проєкт «LIFT», який допомагатиме у пошуках голів РДА. Відтак, найкращі HR-и шукатимуть відповідальних керівників, які розвиватимуть курс чесності та відкритості: а саме голів РДА Львівської області. “Ми підтримуємо позицію Президента, тож прагнемо співпрацювати з тими, хто знає, як розвивати нашу країну. На мою думку, це важливий крок для нас. Ті, хто пройде відбір, стануть основою та фундаментом для інноваційних змін України.  Тому я хочу знайти свідомих людей, які зможуть керувати та підтримувати напрямки роботи чинної влади”, - зазначив очільник  області. Для того, щоб долучитись до проєкту, заходьте на сайт, вибирайте потрібну вакансію та уважно заповнюйте заявку за посиланням.
21 Серпня, 2019 р., 12:15
Сьогодні, 21 серпня стартувала масштабна конференція “Впровадження освітньої реформи на Львівщині” у форматі дискусійної платформи. Участь у заході взяв голова Львівської обласної державної адміністрації Маркіян Мальський. “Освіта – це процес, який виховує людину, а не тільки дає їй знання тієї чи іншої дисципліни. Вітаю вас із початком нового навчального року. Це велика праця, яку ви робите кожного дня, і у ваших руках є доля нашої країни, оскільки ви виховуєте найцінніше, що у держави є – це наші діти. Дякую за результати, які показують учні. Це свідчить, що освіта працює, а викладачі та діти - талановиті. Приємно відзначати результати олімпіад, надихайте наступні покоління брати у них участь”, - зазначив очільник області.
21 Серпня, 2019 р., 12:11
З метою якісного виконання завдань плану дій щодо реалізації Стратегії національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2017 – 2020 роки Міністерство молоді та спорту України та Державна установа "Державний інститут сімейної та молодіжної політики" запрошують взяти участь у інтернет опитуванні щодо вивчення основних складових компетентностей фахівців сфери національно-патріотичного виховання молоді працівників структурних підрозділів обласних, районних державних адміністрацій, які відповідають за цей напрямок. Google-анкету необхідно заповнити до 10 вересня 2019 року за посиланням: https://forms.gle/Yu2AGoJkCwTg9nLU8
21 Серпня, 2019 р., 10:27
Програма урочистого відзначення Дня Державного Прапора та 28-ої річниці Незалежності України: 23 серпня  о 12.00 год.  на майдані Незалежності м.Сколе  відбудеться  урочисте  підняття Державного Прапора України  та святкове віче. 24 серпня  о 12.00 год. -  урочистості з нагоди   28-ї річниці Незалежності України  на майдані Незалежності м.Сколе:  - урочисте віче та вручення  нагород «Почесний громадянин Сколівського району»;  - покладання квітів до пам’ятника Провідникові ОУН-УПА  Степану Бандері;  до  могили  воїнів ОУН-УПА в урочищі Альтана; до могили Героя України  Олега Ушневича; до пам’ятника Великому Кобзарю  Тарасові Шевченку; до Пам’ятника Борцям за волю України;  - святкова концертна  програма «До Тебе, Україно, лине, Бескидів гордих муза чарівна!»; - спортивні змагання з шахів, шашок та настільного тенісу; - «Караоке на Майдані»; - «Малюнок на  асфальті»; - українська дискотека. 
21 Серпня, 2019 р., 10:24
Конституція України гарантує  кожному, хто на законних підставах перебуває на території України, свободу пересування, вільний вибір місця проживання, вільно залишати територію України, за винятком обмежень, які встановлюються законом. Крім того, громадянин України ні за яких підстав не може бути  обмежений  у праві на в'їзд в Україну. Які  документи дають право громадянину України на виїзд з України і в’їзд в Україну?  Крім   паспорту  громадянина України для виїзду за кордон іншими документами, що  дають  право громадянину України на виїзд та в’їзд в Україну можуть бути:
20 Серпня, 2019 р., 16:55
У п'ятницю, 23 серпня, з нагоди святкування Дня Державного Прапора України та Дня незалежності, у парку «На валах» відбудеться показ фільму "Позивний "Бандерас" — український військовий детективний фільм режисера Зази Буадзе. Сценарій стрічки, написаний Сергієм Дзюбою та Артемієм Кірсановим має в основі щоденники нацгвардійця Сергія Башкова з позивним «Індіанець» та розповіді воїнів АТО. Оператор-постановник – Олександр Земляний, головну роль у стрічці виконав Олег Шульга.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора