Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Національно-патріотичний  захід  для  учнівської молоді у «Політехнік 2»

Дата: 16.08.2019 11:33
Кількість переглядів: 361

Фото без опису14 серпня  у  навчально-оздоровчому таборі  «Політехнік 2» проведено  Фото без описунаціонально-патріотичний  захід  для  учнівської молоді за участю начальника відділу військової інспекції безпеки дорожнього руху Західного територіального управління Військової служби правопорядку, полковника Олега Іванишина, майора – Романа  Каранька Романа, Фото без описустаршого  лейтенанта Віктора Захарчука та  провідного спеціаліста управління економічної політики Сколівської РДА Степана Павлюха.

Відкрив   зустріч та привітав учасників заходу  керівник  відпочинкового табору  Володимир  Білодід.

У своєму виступі  полковник   Олег Іванишин наголосив на  важливості патріотизму у кожного, особливо у сьогоденні. Також  військовослужбовець  поділився власним досвідом  перебуванням в центрі бойових дій, зазначивши, наскільки необхідною є наша підтримка для  бійців. 
Відтак  виступив Роман Каранько, детально  описавши амуніцію військового. Діти із захопленням стежили за розповіддю, а також отримали відповіді на  свої запитання.  Молоді  представили  наочно як правильно розбирати та складати зброю, одягати жилети, каски, продемонстрували чим харчуються військові і навіть дали кожному скуштувати страви. 
Лейтенант Віктор Захарчук звернув увагу на найпоширеніші правила дорожнього руху, як для водіїв так і для пішоходів. Віктор Леонідович підготував слайд-шоу з випадками ДТП та пояснив помилки з боку перехожих, наголосив на розв’язках важких ситуацій на дорогах. Дітям дуже сподобалась лекція, вони змогли посидіти у поліцейській машині, говорити через рацію, вмикати сирену та спробувати себе у ролі поліцейського. Дехто з них уже вирішив для себе обрати саме таку професію, щоб захищати Україну.
Підсумок заходу підвів провідний  спеціаліст управління економічної політики Сколівської  райдержадміністрації Степан Павлюх, подякувавши дирекції  та адміністрації табору за вагомий внесок у патріотичне виховання української молоді. Білодід Володимир Петрович урочисто вручив грамоти працівникам Військової поліції, відзначив їхні старання та небайдужість до долі української нації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора