Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

29 Серпня, 2019 р., 10:17
31 серпня-2 вересня  у Львові  відбудеться низка подій у межах  міжнародного велопробігу «Бачу! Можу! Допоможу!». Відтак, у суботу, 31 серпня, зрячі та незрячі учасники велопробігу приїдуть до Львова.  Попередньо усіх охочих  долучитись до велопробігу запрошують о  17 год  до будівлі міськради.  Колона велосипедистів  вирушить до стадіону “Арена Львів”. Окрім того, 1 вересня о 16:00 у Першій львівській медіатеці (вул. Мулярська, 2а) учасники/ці велопробігу та усі охочі зможуть взяти участь у Живій бібліотеці і «прочитати» історії тих, хто досвідчені у сфері прав людей з інвалідністю.
29 Серпня, 2019 р., 09:48
На виконання Указу Президента України від 23 серпня 2019 року № 621 «Про День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України» 29 серпня 2019 року оголошено Днем пам’яті захисників України. Цього дня вшановуємо пам’ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Тож просимо приспустити Державний Прапор України на будинках  органів державної влади, місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій, інших спорудах; обмежити проведення розважальних заходів.
24 Серпня, 2019 р., 14:31
Сьогодні, 24 серпня, під час урочистих заходів з нагоди 28-ї річниці Незалежності України голова  Сколівської районної ради Микола Романишин та   перший заступник голови Сколівської  райдержадміністрації Роман Чудійович  вручили нагороди  громадянам, яким  присвоєно звання «Почесний громадянин Сколівського району» (відповідно до рішення 33-ї сесії 7-го скликання  Сколівської районної ради  від 08  серпня 2018 року №800). З  нагоди 28-ї річниці Незалежності України звання «Почесний громадянин Сколівського району» присвоєно:
24 Серпня, 2019 р., 14:19
Сьогодні,  24  серпня,  на майдані  Незалежності  м.Сколе  відбулись  урочистості  присвячені  28-ій  річниці Незалежності України.
23 Серпня, 2019 р., 15:07
День Незалежності України! День, омріяний багатьма поколіннями українців, які творили його силою свого розуму, відданістю ідеї державності свободолюбної нації, і часто, ціною власного життя. День, який свідчить про верховенство держави на своїй території і незалежність у міжнародних відносинах. Шановні краяни!
23 Серпня, 2019 р., 14:41
Сьогодні, 23 серпня,  вже традиційно, в м.Сколе відбулись  урочистості присвячені Дню Державного  Прапора України. З нагоди державного свята  на  майдані Незалежності відбулась урочиста церемонія  внесення, освячення та підняття Державного Прапора України.
22 Серпня, 2019 р., 10:19
У середу,  21 серпня,  відбулось виїзне засідання робочої групи з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення на території Сколівської міської ради за участю управління соціального захисту населення, управління економічної політики райдержадміністрації, представників Сколівської ДПІ Стрийського управління ГУ ДФС у Львівській області, Сколівського відділу обслуговування (сервісного центру) ГУ  Пенсійного Фонду у Львівській області, Сколівської філії обласного центру зайнятості, ГУ Держпраці у Львівській області. Під час  засідання проведено  інформаційно – роз’яснювальну роботу з суб’єктами господарювання щодо дотримання мінімальних гарантій в оплаті праці та правильності оформлення трудових відносин з найманими працівниками і недопущення неофіційного працевлаштування.
22 Серпня, 2019 р., 10:14
Якщо Ви бажаєте надіслати запитання/повідомлення на електронну адресу idd@sfs.gov.ua, звертаємо Вашу увагу, що технічні можливості Інформаційно-телекомунікаційної системи ІДД ДФС не дозволяють приймати електронні листи розміром більше 976 Кб, або 1 млн. символів. Тому при надсиланні електронного листа Вам необхідно враховувати об’єм тексту, малюнків, прикріплених файлів та ін.
21 Серпня, 2019 р., 17:14
24 серпня  Україна відзначатиме вже 28 річницю своєї незалежності. У ці дні Славське запрошує мешканців та гостей Львівщини відзначити це свято спільно.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора