Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З Днем Незалежності України!

Дата: 23.08.2019 15:07
Кількість переглядів: 343

Фото без описуДень Незалежності України! День, омріяний багатьма поколіннями українців, які творили його силою свого розуму, відданістю ідеї державності свободолюбної нації, і часто, ціною власного життя. День, який свідчить про верховенство держави на своїй території і незалежність у міжнародних відносинах. Шановні краяни!

Щиро вітаємо Вас з найбільшим і найвизначнішим святом нашої країни! Будьмо гідними іменуватись українцями, а у своїх щоденних справах доказувати велич духу, звитяги та сили волі української нації. Наповнюймо повноцінним змістом значення незалежності держави, учімо майбутні покоління пишатися своєю мовою, культурою та історією. Бо лише тоді ми будемо здатні захищати Україну від ворожих посягань та піднести її розвиток до високого світового рівня.

Бажаємо щасливих починань у добрих справах! Хай єднає нас свята батьківська земля, прадавні благородні звичаї і традиції. Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу. З прекрасним днем, з святом суверенності нашої держави! З Днем Незалежності!

З пошаною

Голова Сколівської районної ради Микола Романишин

Перший заступник голови Сколівської райдержадміністрації Роман Чудійович


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора