Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

23 Вересня, 2019 р., 16:04
Долина річки Кам'янки, права притока річки Опір, є однією із найцікавіших об'єктів території національного природного парку "Сколівські Бескиди". Гірське повітря, ліси, джерела води, рідкісні рослинні угруповання роблять похід еколого-пізнавальною стежкою "Долиною річки Кам'янки" надзвичайно інформативною і незабутньою. Тому працівники дільниці рекреації та благоустрою регулярно проводять заходи із підвищення рівня та якості послуг, які надаються парком. В межах таких заходів, на маршруті, біля джерела мінеральної води типу «Нафтуся», було виготовлено та розміщено 2 альтанки.
23 Вересня, 2019 р., 12:20
Нагадуємо, що з 1 жовтня 2019 року розпочинається монетизація пільг на оплату житлово – комунальних послуг. Постановою Кабінету Міністрів України від 17.04.2019 № 373 «Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі» (зі змінами) затверджено Порядок надання пільг на оплату житлово- комунальних послуг у грошовій формі, який застосовуватиметься з 1 жовтня 2019 року.
23 Вересня, 2019 р., 10:15
З метою популяризації гірських територій Львівської області як потужних осередків велотуризму, а також постійний розвиток активного та здорового відпочинку та веломандрівок серед українців, цього року з нагоди відзначення дня туризму організатори події запланували для туристів активні заходи посеред гір у смт Славське.
23 Вересня, 2019 р., 10:13
Українська земля буде продаватися тільки для українців. Про це заявив Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов. 
20 Вересня, 2019 р., 11:07
Цієї осені Яворівський національний природний парк традиційно організовує Молодіжний фестиваль української туристичної пісні «Бабине літо», який присвячений Всесвітньому дню туризму.
19 Вересня, 2019 р., 15:38
Детальний план території   по зміні цільового призначення з індивідуального дачного будівництва для будівництва карпатського центру регіонального розвитку у рамках проекту «Карпатська мережа регіонального розвитку» на території Славської селищної ради за межами населеного пункту с.Волосянка ур. «Котильничне» Сколівського р-ну, Львівської обл. із зауваженнями та пропозиціями внесеними під  час громадських слухань 16 вересня 2019 року.
19 Вересня, 2019 р., 11:16
Нагадуємо, що на сайті Держгеокадастру доступні онлайн-послуги у сфері земельних відносин. Функціонал дає можливість просто, зручно та оперативно отримати найбільш потрібні довідки та документи. За допомогою веб-сервісу e.land.gov.ua можна замовити адміністративні та отримати сервісні електронні послуги Держгеокадастру, зокрема: отримати відомості Державного земельного кадастру, витяг з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки, інформацію про суб’єкта речового права у Державному земельному кадастрі, довідку про осіб, що отримали доступ до інформації про суб’єкта речового права у Державному земельному кадастрі, довідку з державної статистичної звітності з кількісного обліку земель, подати заяву з надання дозволу на розроблення документації із землеустрою, оформити запит на отримання відомостей з документації із землеустрою з Державного фонду документації із землеустрою.
19 Вересня, 2019 р., 11:06
Статус особи з інвалідністю внаслідок війни надається особам, які отримали інвалідність внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, одержаних під час безпосередньої участі в АТО, здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх проведення, перебуваючи безпосередньо в районах та у період зазначених заходів або в районах проведення АТО у період її проведення.
18 Вересня, 2019 р., 17:17
У п’ятницю, 27 вересня, на гірськолижному  комплексі «Плай» (с.Плав’я)   об 11.00 год. відбудеться ТУРИСТИЧНИЙ ФОРУМ за участі представників  влади, фахівців  у сфері туризму,  власників  зелених садиб, підприємців, представників громадськості та ЗМІ. Програма Форуму передбачає вітальні слова;  тематичні доповіді,  бойківське частування, дискусійну панель, прийняття Резолюції, прес-брифінг. Зокрема,  під час  пленарного  засідання буде представлено  та обговорено наступні питання:  перспективи  розвитку  туристичної галузі Сколівщини;  бальнеологія, wellness та курорти: перспективи Сколівщини;  розвиток  зеленого туризму й  бізнес-ідеї у сфері зеленого туризму та  прикладні аспекти впровадження комунікаційної політики туристичного регіону. Також команда учнів Сколівської ЗОШ І-ІІІ ст. презентуватиме «ПрофіГід» «ПрофіКемпу 2018» в категоріях: «Туристичний маршрут», «Гід-екскурсовод», «PR-кампанія ПрофіКемпу 2018», «Оригінальна сувенірна продукція».
17 Вересня, 2019 р., 16:38
Департамент економічної політики Львівської облдержадміністрації у межах реалізації Програми підвищення конкурентоспроможності Львівської області задля підтримки підприємницької ініціативи учасників АТО інформує про оголошення конкурсу інвестиційних проектів з 17 вересня 2019 року.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора