Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

07 Липня, 2017 р., 10:14
У межах старту проекту «Зупинити епідемію серцево-судинних катастроф» в середу , 5 липня, в Сколівській районній лікарні працювала міждисциплінарна група серцево-судинних фахівців.
07 Липня, 2017 р., 10:07
Напередодні народного свята Івана Купала, під час якого заплановано проведення  заходів і розважальних програм на водних об’єктах зі залученням великої кількості населення, департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА закликає мешканців області дотримуватися правил  безпеки на воді.
06 Липня, 2017 р., 14:08
У п’ятницю, 7 липня, о 15:00 год  в приміщенні  відділу «Сколівське бюро  правової  допомоги» Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги   відбудеться круглий стіл  за підсумками двохрічної діяльності роботи  Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в тому числі й відділу центру - бюро правової допомоги.
06 Липня, 2017 р., 11:48
Департамент з питань цивільного захисту населення Львівської облдержадміністрації повідомляє, що за інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології у найближчі дні на території Львівської області спостерігатиметься спекотна погода, відтак мешканців закликають дотримуватися правил пожежної безпеки та бути надзвичайно обережними з вогнем.
06 Липня, 2017 р., 11:03
Вчора, 05 липня,   в рамках проведення  зустрічей керівництва  райдержадміністрації  з громадськістю району, відбулась  зустріч   першого заступника голови райдержадміністрації Ярослава Лепісевича з  активом  села Лавочне.  Під час  зустрічі  Ярослав Лепісевич   охарактеризував основні  напрямки соціально-економічного розвитку  району, звернувши увагу  на  капітальне  будівництво, ремонт доріг, реалізацію мікропроектів в закладах соціально-культурної сфери. Представники  активу    села  перед керівництвом району порушували питання ремонту доріг,  нищення доріг лісовозами,  виконання  робіт  в рамках реалізації мікропроектів,  а також питання пов’язані з процесом децентралізації.
06 Липня, 2017 р., 10:00
Шляхи  вирішення проблемних питань пасажирських перевезень в районі  обговорено під час  громадських слухань, які відбулись вчора, 5 липня, в актовій залі райдержадміністрації за ініціативи органів місцевого самоврядування та активу  населених пунктів  району: с.Плав’я, с.Верхнячка, c.Жупани,  с.Задільсько, с.Завадка, с.Труханів, с.Підгородці та  с.Матків Турківського району.  Серед запрошених на слухання: голова комісії  Львівської обласної ради з питань паливно-енергетичного комплексу, транспорту, перевезень та зв'язку М.Сидорович, депутат Львівської обласної ради О.Андрусишин,   заступник  голови райдержадміністрації В.Білинець, депутати Сколівської районної ради, перевізники. Проблемна  ситуація виникла у зв’язку незадовільним забезпеченням   маршрутів  до вищевказаних населених пунктів ТзОВ «Стрийське АТП», які обслуговують маршрути після   розірвання  угод з  ПП «Транс-Спорт». Зокрема: зрив рейсів, скорочення маршрутів  до м.Стрий,  самовільна  зміна графіків руху та схеми руху автобусів,  перевезення  пасажирів  транспортними засобами в незадовільному технічному стані.
04 Липня, 2017 р., 16:19
Львівська обласна рада прийняла рішення, відповідно до якого бійців добровольчих батальйонів, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції визнають бійцями-добровольцями.Відтак, їм видають відповідні посвідчення та надають одноразову грошову допомогу у розмірі 3 тисячі гривень. Своїм правом уже скористалися 115 мешканців Львівщини.
04 Липня, 2017 р., 12:51
Відповідно до розпорядження голови  Львівської облдержадміністрації  від 14 червня 2017 року № 520/0/5-17 команда  державних службовців Сколівського району взяла участь в І-му турі обласних зональних змаганнях у місті Миколаєві  Львівської області. Команда отримала  спортивні здобутки, зокрема:
04 Липня, 2017 р., 09:28
Департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації закликає мешканців області дотримуватися правил поведінки під час відпочинку на воді. Знання та виконання цих правил є запорукою безпеки життя, а також отримання задоволення від відпочинку. Приємний і корисний відпочинок влітку – відпочинок на воді. Однак, перебуваючи на водних об’єктах, завжди потрібно пам’ятати про безпеку. Плануючи відпочинок біля водойм, необхідно пам’ятати всього декілька правил, а також бути обережним та дисциплінованим. Загальні правила поведінки на воді:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора