Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

04 Жовтня, 2018 р., 11:44
Сьогодні, 3 жовтня, Львівська обласна державна адміністрація підписала Меморандум про співпрацю з Староконстянтинівською міською радою Хмельницької області щодо захоронення твердих побутових відходів, які утворюються у місті Львові.
03 Жовтня, 2018 р., 17:44
З 10 жовтня до 23 листопада у всіх районах Львівської області будуть відбуватимуться навчальні сесії, тренінги в межах молодіжного проекту «Ідея змінює країну». «Ідея змінює країну» – це комплекс тренінгів з проектного менеджменту для молоді в районах Львівської області. Мета – сформувати у молодіжному середовищі високу громадську свідомість, активізувати молодих людей Львівщини, розвинути суспільно-активне молоде покоління у районах та містах області. Автори кращих проектів візьмуть участь у фінальному дводенному Форумі ідей (м. Львів)
03 Жовтня, 2018 р., 17:43
На Львівщині відбудеться Міжнародний конкурс піаністів «Feurich-Virtuos». Упродовж чотирьох днів з 22 жовтня змагатимуться юні музиканти з України і Польщі, а судитиме їх міжнародне журі.
03 Жовтня, 2018 р., 17:41
16-17 жовтня департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА організовує тренінг «Молодь і влада: ефективна співпраця» для державних службовців,  посадових  осіб органів місцевого самоврядування,  які працюють з молоддю та представників громадських об'єднань.
03 Жовтня, 2018 р., 17:23
У неділю, 14 жовтня, у День захисника України та День створення Української Повстанської Армії на Личаківському цвинтарі перепоховають воїнів УПА. Місце поховання вояків знайшли у с. Верхня Білка Пустомитівського району. 
03 Жовтня, 2018 р., 17:21
У ДП «Бібрське лісове господарство» організували огляд лісових розсадників, шкільних відділень, лісових культур різних років створення, плантацій новорічних ялинок, якість виконання робіт по догляду за лісовими культурами та рубок доглядів в них. В результаті огляду з’ясували, що кращих результатів в лісорозсадницькому виробництві досягли Свірзьке, Брюховицьке та Суходільське лісництва.
03 Жовтня, 2018 р., 17:20
При звільненні працівника виплата всіх сум провадиться в день звільнення, - нагадують у Головному територіальному управлінні юстиції у Львівській області. Якщо працівник в цей день не працював – кошти мають бути виплачені не пізніше наступного дня після пред'явлення звільненим працівником вимоги про розрахунок.
03 Жовтня, 2018 р., 17:17
Дев'ятнадцять подій 24-го Міжнародного фестивалю сучасної музики «Контрасти» відбудуться у Львові впродовж трьох вікендів з 5 по 21 жовтня. Концерти відбуватимуться у Львівській національній філармонії, а також у Концертному Залі ЛНМА ім. М. Лисенка та Хоровій школі «Дударик» (Храм Святого Лазаря).
03 Жовтня, 2018 р., 17:16
У вівторок, 2 жовтня, на базі органічного господарства   ТОВ «Жива земля Потутори» Бережанського району Тернопільської області відбувся семінар «Кращі практики в органічному землеробстві». У семінарі взяли участь представники департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації, управління Держпродспоживслужби у Львівській області, наукових установ та сільськогосподарські господарства Львівської області.
03 Жовтня, 2018 р., 17:15
У межах осіннього Будівельного Форуму відбуваються три взаємодоповнюючі події: XXXVIII Міжнародна виставка «БудЕКСПО-Осінь», XII Спеціалізована виставка «ОПАЛЕННЯ» та XII Спеціалізована виставка «АЛЬТЕРНАТИВНА ЕНЕРГЕТИКА».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора