Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

02 Жовтня, 2018 р., 17:34
Сьогодні, 2 жовтня, у приміщенні Львівської національної філармонії відбулись урочистості з нагоди Дня бібліотек.
02 Жовтня, 2018 р., 17:33
Розпочнеться XI Екуменічний соціальний тиждень 3 жовтня Божественною літургією у Храмі Св. Софії премудрості Божої о 13:20.
02 Жовтня, 2018 р., 12:48
У Яворівському національному природному парку відбувся молодіжний фестиваль української туристичної пісні «Бабине літо 2018», присвячений Всесвітньому дню туризму.
02 Жовтня, 2018 р., 12:47
У вівторок, 2 жовтня, голова Львівської ОДА Олег Синютка оглянув хід робіт Львівського обласного перинатального центру на вул. Джорджа Вашингтона (II пускового комплексу).
02 Жовтня, 2018 р., 12:43
Упродовж двох днів, 13-14 жовтня, у парку імені Івана Франка, за сприяння Львівської обласної державної адміністрації, відбудеться Ярмарок органічної та натуральної продукції.
02 Жовтня, 2018 р., 09:30
Як зазначають у Державні прикордонній службі, на пунктах пропуску на українсько-польському кордоні спостерігаються черги автотранспортних засобів. Спричинені скупчення автомобілів низьким виконанням умов меморандуму між Україною та Польщею.
02 Жовтня, 2018 р., 09:28
18 жовтня у селі Зубра Пустомитівського району відбудеться семінар з енергоефективності Програми сприяння підвищення енергоефективності об’єднаних територіальних громад України. Відтак, усіх охочих запрошують на одноденний семінар «Комплексний підхід до енергоефективності в об’єднаній територіальній громаді» за участі відомих експертів з енергоефективності.
02 Жовтня, 2018 р., 09:27
1 жовтня до Всесвітнього дня архітектури відбулась  прес-конфереція, у межах якої  анонсували виставковий проект «Metropolis: утопії минулого про місто майбутнього». Зазначимо, що Проект став переможцем грантової програми Культурного фонду України. Львівська спілка архітекторів підписала договір з Міністерством культури щодо початку реалізаціі цього мистецького проекту. Виставка стане першим кроком у процесі утворення Регіонального Центру архітектури, дизайну та урбаністики.
02 Жовтня, 2018 р., 09:26
Президент Петро Порошенко підписав Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо інвестиційної привабливості будівництва об’єктів відновлюваної енергетики». Законом вдосконалюються окремі норми законодавства для стимулювання розвитку відновлювальної енергетики, зокрема виробництва електричної енергії з енергії вітру.
02 Жовтня, 2018 р., 09:25
Минулого тижня керівники обласних закладів охорони здоров’я Львівщини разом з директором Департаменту охорони здоров’я відвідали клініки Польщі. Метою візиту було зміцнення українсько-польських дружніх контактів, формування партнерства обласних лікарень Львівщини з провідними клініками Малопольського воєводства, розширення співпраці департаментів охорони здоров'я Малопольського воєводства і Львівської обласної державної адміністрації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора