Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

08 Жовтня, 2018 р., 10:47
У неділю, 7 жовтня, у Районному Народному домі м. Городок стартував  традиційний XIV Міжрегіональний фестиваль-конкурс мистецтва Закерзоння "Пісні незабутого краю". У заході беруть участь артисти з різних областей України, а також Польщі.
08 Жовтня, 2018 р., 10:18
 5 жовтня голова Львівської ОДА Олег Синютка зустрівся з родинами Героїв Небесної Сотні  та учасниками Революції Гідності. Під час зустрічі порушили питання гідного вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні та відзначення 5 -ї річниці Революції Гідності на Львівщині. Окрім того, учасники зустрічі наголосили на важливості  спорудження  меморіалу Небесній Сотні на Сихові.
08 Жовтня, 2018 р., 10:17
Упродовж 24 вересня – 5 жовтня у місті Батумі (Грузія) відбулась 43 Всесвітня шахова олімпіада. Загальна кількість учасників: 185 чоловічих і 151 жіночих команд. У складі збірної команди України змагалось четверо представників шахової школи Львівщини, серед жінок - Анна та Марія Музичук, серед чоловіків - Василь Іванчук, Юрій Криворучко та тренер чоловічої збірної команди Олександр Сулипа.
08 Жовтня, 2018 р., 10:15
5 жовтня  голова Львівської ОДА Олег Синютка зустрівся із Уповноваженим Президента України із прав дитини Миколою Кулебою, аби обговорити можливість впровадження на Львівщині пілотного проекту щодо деінституалізації.  В межах зустрічі порушили питання роботи соціальних структур в області, втілення проекту «Рука допомоги», а також динаміку впровадження в регіоні реформи деінституалізації. Зокрема, обговорили варіанти залучення Львівщини до проекту за підтримки Уповноваженого Президента України з прав дитини, та Національного офісу з деінституціалізації, що підтримується проектом EDGE (Канада).
08 Жовтня, 2018 р., 10:13
5 жовтня  в інформаційній агенції «Гал-інфо» відбулась дискусія «Становлення Збройних сил України від ЗУНРу до сучасності». Науковий співробітник Науково-дослідного інституту українознавства Олександр Дєдик акцентував увагу присутніх на історичних подіях 1918 року у Галичині. “Галицька армія формувалась практично з нуля, так, їй не вистачало озброєння, але наші предки боролися до останнього і нам сьогодні є чим пишатися. Галицька армія боролась не лозунгами, а справами, ми показали себе сильною нацією. Події ЗУНР – це славна сторінка української історії”, - зазначив Олександр Дєдик.
08 Жовтня, 2018 р., 10:11
7 жовтня о 15.00 годині у с. Завадові, Яворівського району відбудеться ІV фестиваль музичної спадщини о. Михайла Вербицького "У музиці - молитва, у молитві - музика". Учасниками фестивалю стануть такі колективи: жіночий вокальний ансамбль «Вербиченька» Народного дому с. Завадів (керівник – Оксана Манько), хор церкви Різдва Пресвятої Богородиці  Народного дому с.Завадів (Керівник – Михайло Боровий), Народний вокальний ансамбль «Струмочок»  Львівського відділення УТОСу (Керівник - Оксана Мельничук), хор «Вервиця» Народного дому  с. Домажир (Керівник - Галина Баган). завідувач бібліотекою с. Завадів Наталія Бурій.
08 Жовтня, 2018 р., 10:10
Щорічно 1 жовтня відзначається Міжнародний день музики. З ініціативи департаменту з питань культури, національностей та релігій облдержадміністрації вже другий рік поспіль реалізовується соціально-мистецький проект, у межах якого передбачено проведення концертів для дітей та дорослих, які в силу життєвих обставин перебувають у спеціалізованих медичних, реабілітаційних та навчальних закладах Львівщини, що обмежує їх можливість вільного доступу ознайомлення з надбанням музичного мистецтва.
08 Жовтня, 2018 р., 10:09
Триває Всеукраїнський конкурс студентських дослідницьких робіт на тему: «Перспективи України в умовах економічної глобалізації та переходу країни на шостий технологічний устрій». До участі у конкурсі запрошуються студенти університетів 2-5 курсів різних спеціальностей та форм навчання. У своїх дослідженнях учасники можуть застосовувати знання з маркетингу, менеджменту, економіки тощо.
08 Жовтня, 2018 р., 10:07
 5 жовтня відбулась нарада під головуванням голови Львівської ОДА Олега Синютки за участю представників Головного  управління  Державної казначейської служби України у Львівській області, Департаменту Державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській області, ДП «Укрдержбудекспертиза» у Львівській області, структурних підрозділів облдержадміністрації з замовниками будівництва об’єктів, що реалізовуватимуться у 2018-2019 роках в межах бюджетної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України».
08 Жовтня, 2018 р., 10:05
Головне управління ДФС у Львівській області інформує платників податків про закінчення терміну роз’яснювальних заходів з легалізації найманої праці відповідно до розпорядження КМУ №649-р від 05.09.18 „Про заходи, спрямовані на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення”. Контролюючими органами будуть проводитись перевірки, щодо виявлення неоформлених найманих працівників, виявлення осіб які здійснюють господарську діяльність без державної реєстрації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора