Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

03 Жовтня, 2018 р., 17:12
На Львівщині, сьогодні, 3 жовтня, розпочинається двотижнева акція «Дні профілактики патології шийки матки і грудної залози у жінок». Відтак, мешканок області закликають пройти безкоштовні обстеження у своїх поліклініках, аби попередити ці серйозні захворювання. Про це сьогодні, 3 жовтня, йшлося під час прес-конференції з нагоди початку акції.
03 Жовтня, 2018 р., 17:11
14 жовтня, у Львівському музеї історії релігії, організують наймасштабніший у Львові майстер-клас «Малярство на склі ікони Покрови». Учні 5 – 11 класів із більш, ніж 20 шкіл області малюватимуть ікону Божої Матері. До майстер-класу планують залучити 240 школярів, які протягом двох годин малюватимуть народну ікону «Покрова» технікою малярства на склі. За кошти спонсорів закупили пензлі, фарби, інші матеріали.
03 Жовтня, 2018 р., 17:09
Президент Петро Порошенко підписав Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо збереження українських лісів та запобігання незаконному вивезенню необроблених лісоматеріалів». Згідно із Законом в декілька разів підвищено штрафи за незаконну рубку і знищення лісових культур та молодняка.
03 Жовтня, 2018 р., 17:08
Президенту Петру Порошенку під час зустрічі з учасниками 56-го Конгресу Всесвітньої боксерської ради (WBC) вручили символічний пояс чемпіона WBC з українським прапором. Президент Всесвітньої боксерської ради Маурісіо Сулейман, передаючи пояс зазначив: «Для нас це особлива подія і знак величі того, що Україна тепер з’явиться на логотипі поясу WBC». «І відтепер цей логотип з українським прапором буде на цьому поясі назавжди»,  - також наголосив Маурісіо Сулейман.
03 Жовтня, 2018 р., 17:05
Президент Петро Порошенко провів зустріч з учасниками 56-го Конгресу Всесвітньої боксерської ради (WBC). Глава держави зазначив, що Конгрес, який відбувся у місті Києві, зібрав понад 600 учасників більш ніж із 164 країн світу. «Це крім іншого є підтвердженням того, що Україна – велика боксерська держава», - сказав Петро Порошенко. За словами Президента, утвердили цю славу брати Віталій і Володимир Кличко. «І я дякую Фонду Кличко не тільки за просвітницьку, спортивну діяльність, а й за велику благодійну діяльність, яку Віталій та Володимир проводять вже багато років», - додав він.
03 Жовтня, 2018 р., 17:02
3-5 жовтня управління туризму та курортів Львівської ОДА презентує туристичні та курортні можливості Львівщини на ювілейному 25 Міжнародному туристичному салоні «Україна» - UITM'2018, у якому традиційно беруть участь основні гравці міжнародного і національного туристичного ринку.  За сприяння управління туризму та курортів Львівської ОДА відвідувачі дізнаються про головні туристичні особливості Львівської області: привабливі для туристів дестинації, природні та лікувально-оздоровчі ресурси. На головному туристичному святі України буде також презентовано туристичний путівник "Мандри Львівщиною: природні та еко-локації", який описує мальовничі куточки області та відкриває для пізнання унікальні природні локації регіону.
03 Жовтня, 2018 р., 16:59
Сьогодні, 3 жовтня, розпочав роботу осінній Будівельний форум, який об'єднав понад 100 учасників з 15 регіонів України та із-за кордону. Двічі на рік, навесні та восени, провідні будівельні компанії, виробники будівельних матеріалів, архітектори, дизайнери та інженери збираються на Будівельному Форумі, щоб продемонструвати свої досягнення у будівельній сфері, ознайомити потенційних клієнтів з асортиментом своєї продукції та послуг, розширити дилерську мережу та обговорити актуальні та необхідні питання в колі друзів та партнерів.
03 Жовтня, 2018 р., 16:58
Президент Петро Порошенко підписав Указ «Про річні національні програми під егідою Комісії Україна - НАТО». Документом затверджується Положення про розроблення річних національних програм під егідою Комісії Україна – НАТО та оцінювання результатів їх виконання.
03 Жовтня, 2018 р., 16:57
Президент Петро Порошенко підписав Закон України «Про ратифікацію Генеральної угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Польща про співробітництво у сфері оборони».
03 Жовтня, 2018 р., 16:56
Президент Петро Порошенко підписав Закон України «Про внесення змін до статті 5 Закону України «Про розповсюдження примірників аудіовізуальних творів, фонограм, відеограм, комп’ютерних програм, баз даних».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора