Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

14 Травня, 2019 р., 15:48
За результатами земельних торгів, які відбулися цього року, було продано право оренди 53 земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності (за межами населеного пункту), загальною площею 773 га, терміном на 7-10 років для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та фермерського господарства.
14 Травня, 2019 р., 15:47
2 – 4 липня 2019 року в м. Києві відбудеться Всеукраїнський молодіжний форум "Саміт проактивних "Б.У.М." – Бажай. Удосконалюй. Мотивуй". Організатори - Міністерство молоді та спорту України спільно з Київською міською державною адміністрацією та ГО «Українська Академія Лідерства».
14 Травня, 2019 р., 15:46
17 травня в Національному музеї у Львові імені Андрея Шептицького (пр. Свободи 20) відбудеться презентація книги Роксолани Косів «Риботицький осередок церковного мистецтва 1670–1760-х років». Видання присвячено діяльності осередку майстрів церковного мистецтва в м. Риботичах біля Перемишля, які активно працювали у 1670–1760-х роках, оздоблюючи храми, в основному, Перемиської та частини Мукачівської єпархій Української (руської) церкви.
14 Травня, 2019 р., 15:45
18-19 травня 2019 року в межах святкування Міжнародного дня музеїв / International Museum Day - ICOM Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького (проспект Свободи, 20) запрошує на «ДНІ ОМАРА ХАЙЯМА». Усі охочі зможуть провести час у товаристві середньовічного перського філософа, математика, астронома та поета Омара Хайяма (1048-1131). Омар Хайям знаний як автор поезій, які увійшли до найкращих надбань світової культури. Після першого (і чи не найкращого) перекладу та видання «Рубайят» Омара Хайяма англійською мовою, здійсненого Едвардом Фіцжеральдом 160 років тому, рубаї моментально стали найпопулярнішою книгою у Європі, поступившись місцем лише Біблії.
14 Травня, 2019 р., 15:44
У січні-квітні 2019 року до Державного бюджету України зібрано 1 522,1 млн. грн. податку на додану вартість, що порівнюючи з січнем-квітнем 2018 року на 217,5 млн грн, або на 16,7% більше. Про це повідомили в управлінні податків і зборів з юридичних осіб Головного управління ДФС у Львівській області.
14 Травня, 2019 р., 15:43
Сьогодні, 14 травня, у Львівській ОДА відбувся семінар “Впровадження реформи ДІ в ОТГ Львівщини”.  Заступник голови Львівської ОДА  Роман Фил?ипів  подякував  БО “Львівська освітня фундація” за співпрацю та наголосив представникам ОТГ  на необхідності на місцях створювати соціальні послуги. Участь у навчаннях взяли представники Пустомитівської, Сокальської, Жидачівської, Кам’янка-Бузької районних адміністрацій та 5-ти ОТГ.
14 Травня, 2019 р., 15:42
Сьогодні, 14 травня, відбувся круглий стіл "Виконання ЕСКО договорів в контексті імплементації Угоди про Асоціацію". У круглому столі взяли участь представників місцевого самоврядування, громадських організацій, експертного середовища і міжнародних організацій, а також представник бізнесу.
14 Травня, 2019 р., 15:36
Cьогодні, 14 травня, голова Львівської ОДА Олег Синютка зустрівся із Головою Консультативної місії ЄС в Україні Кястутісом Ланчінскасом. Каденція Голови Консультативної місії ЄС в Україні Кястутіса Ланчінскаса завершується, відтак очільник області подякував йому за значний внесок у впровадження конкретних дій для втілення реформ в українському суспільстві. “Ви є добрим другом для України. За три роки з вашою допомогою Україна та правоохоронна система змінилась. Дякую за вашу роботу і прошу не зупинятись”, – зазначив Олег Синютка.
14 Травня, 2019 р., 15:36
Пакуйте валізу в літо з управлінням туризму та курортів Львівської ОДА. Проект «Персональний гід Львівщиною», започаткований у 2017 році спільно з інформаційною агенцією Дивись.info для популяризації туристичних можливостей Львівщини та промоції області як туристичної дестинації,  пропонує провести сонячний сезон, мандруючи легко, активно і позитивно. Ми покажемо як просто і захоплююче можна туристам провести насичений день у Славському, чим екстремальним зайнятись, як релаксувати, що смачненького спробувати і, звісно, скільки грошей потратити. Вмощуйтесь зручніше, занотовуйте найцікавіше і відправляйтесь у подорож!
14 Травня, 2019 р., 11:22
Сьогодні, 13 травня, відбулось засідання Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання  при Львівській обласній державній адміністрації. У межах засідання  проінформували про проведені заходи у напрямку національно-патріотичного виховання у січні-квітні 2019 року. "Ми повинні бути свідомими того, що почуте і побачене по телевізору не формує у сучасної молоді ніякої патріотичної позиції. В цьому контексі важливо до учнів та студентів донести наші героїчні, звитяжні сторінки. Поки кожен через себе особисто не пропустить ці події, результату не буде. Це має бути цікаво, доступно та сучасно. Адже все те, що ми вкладемо в серця дітей, залишиться з ними на все життя", - наголосив голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора