Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

13 Травня, 2019 р., 10:17
На фінансову підтримку статутної діяльності громадських організацій осіб з інвалідністю, ветеранів, політичних в’язнів і репресованих, культурно-просвітницьких організацій у 2019 році виділили 500 тис грн.
13 Травня, 2019 р., 10:15
Впродовж поточного тижня профінансовано з обласного бюджету 140,2 млн гривен.
13 Травня, 2019 р., 10:14
 11 травня, у Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбулись урочистості з нагоди Дня матері. 
13 Травня, 2019 р., 10:13
11 травня, у Львові в Українському Католицькому Університеті розпочалось перше регіональне обговорення стратегії молодіжної політики-2030.
13 Травня, 2019 р., 10:12
 11 травня, голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка зустрівся зі співачкою і скрипалькою, солісткою Львівської національної філармонії, лауреатом Гран-прі першого Міжнародного конкурсу українського романсу ім. Квітки Цісик, переможницею талант-шоу «Голос країни»-2019 Оксаною Мухою.
11 Травня, 2019 р., 14:34
У суботу, 11 травня, у Ліцеї імені Героїв Крут організували святкові заходи з нагоди Дня матері. Навчальний заклад зустрів матерів ліцеїстів святковою концертною програмою. Привітала матерів крутян зі святом керівник апарату Львівської ОДА Маріанна Вільшинська. "Вітаємо Вас із найбільшим святом для жінки. Напевно не завжди ці юні хлопці розуміють значення слова «мама». Але чим старшими вони ставатимуть, тим важливішими для них будете Ви. Сьогодні, у такий важкий для України час, ви своїх дітей скерували саме у військовий ліцей. Ви вчите їх ставати самостійними, дорослими чоловіками. Ви заклали їм любов до України, а ліцей вчить їх її захищати. Я переконана, що хлопці підліткового віку мали б пройти таке навчання – жити, працювати, вчитися в таких умовах.  Діти змалку повинні розуміти, що вони - українці, що вони  люблять свою країну і зобов'язані її захищати. Не у всіх сім'ях закладається цей патріотизм з дитинства. А тут, окрім навчального процесу та основних предметів, їх навчають бути мужніми, сильними, навчають фізичної підготовки. Це є добрим підґрунтям для чоловіків України", - зазначила Маріанна Вільшинська.
11 Травня, 2019 р., 14:32
Сьогодні, 11 травня, голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка оглянув хід робіт із реконструкції Домініканського монастиря у м. Жовква. Станом на сьогодні тривають роботи із заміни даху споруди, облаштування входу тощо. «Це не єдина святиня, яку будуть реконструювати на Львівщині. Затвердив перелік об‘єктів культурної спадщини, над якими реставратори працюватимуть впродовж цього року, - зазначив очільник області. - Не залежно від поглядів новообраної влади, наше завдання на Львівщини - зберегти національне сакральне надбання для майбутніх поколінь».
11 Травня, 2019 р., 14:32
Сьогодні, 11 травня, на Львівщині стартувала Навчальна програма "Розвиток потенціалу на місцях - можливості для молоді". У межах заходу відбувся модуль щодо основ та систем державного управління в Україні, участь у якому взяв заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Роман Филипів. "Де б я не працював, основні думки, які мне супроводжували – це необхідність посилення органів державної влади і органів місцевого самоврядування міцними, розумними, талановитими людьми, які б дивилися під іншим кутом на речі. Які б по-іншому дивилися на розвиток органів влади, держави. Пройшовши шлях від райдержадміністрації до облдержадміністрації, постійно відчував потребу в кадрах. В людях, які працюють на результат. Львівська обласна державна адміністрація, без перебільшення, продемонструвала найбільшу динаміку в Україні: нові школи, дитячі садочки, Народні доми та ін. І цьому ми у тому числі завдячуємо нашим працівникам", - зазначив Роман Филипів.
11 Травня, 2019 р., 14:30
Днями Львівщина отримала черговий транш субвенції з державного бюджету на виплату державних допомог в сумі 275,6 млн. грн, який повністю передано місцевим бюджетам.
11 Травня, 2019 р., 14:27
У понеділок,  20 травня,  у Львові у Центрі Шептицького УКУ (вул. Стрийська 29) відбудеться  І-а Міжнародна конференція публічного адміністрування. Захід має на меті активізацію публічно-приватного діалогу щодо процесів трансформації державного управління в Україні, обмін кращими світовими практиками розробки рішень та їх адвокації на національному і місцевому рівнях, покращення обізнаності щодо інноваційних інструментів залучення громадян до процесів прийняття владних рішень, забезпечення підзвітності і прозорості врядування.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора