Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

17 Травня, 2019 р., 10:56
14 травня 2019 року в конференц-залі Південний ЕКСПО відбулося засідання Ради лісового сектору при Львівській облдержадміністрації в рамках щорічної ХХІІ Міжнародної виставки деревообробного обладнання «Деревообробка-2019».
17 Травня, 2019 р., 10:52
Сектор з просування експорту Львівської обласної державної адміністрації запрошує компанії Львівщини взяти участь у торговій місії до Королівства Бельгія, яка відбудеться у червні 2019 року.
16 Травня, 2019 р., 17:50
У четвер, 16 травня, у Першій Львівській Медіатеці відбулось безкоштовне навчання для представників громадськості на тему: «Дизайн мислення в проектах». Семінар організували в межах циклу тренінгів #totrain.
16 Травня, 2019 р., 17:48
Управління туризму та курортів Львівської обласної державної адміністрації оголошує конкурс на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» - головного спеціаліста відділу розвитку туризму та курортів (на умовах строкового трудового договору на час відпустки для догляду за дитиною основного працівника).
16 Травня, 2019 р., 17:47
Сьогодні, 16 травня, для дітей, які опинились у важких життєвих обставинах, багатодітних сімей та дітей-сиріт організували екскурсію у ведмежий притулок «Домажир». В межах програми, для учасників заходу провели екскурсію по території ведмежого притулку, ознайомили з життям тварин та їх реабілітацією. Для дітей також провели майстер-клас із розпису яворівської іграшки, а також подарували вишиванки від Львівської ОДА.
16 Травня, 2019 р., 17:45
Управління енергозбереження департаменту паливно-енергетичних ресурсів та енергозбереження Львівської ОДА запрошує підприємства, установи та організації  взяти участь в тендері на розробку  проекту  Програми  розвитку ООН в Україні  «Дослідження з питань вирощування енергетичних культур на недостатньо використовуваних землях в Україні з урахуванням досвіду, набутого під час реалізації грантів, наданих ПРООН на вирощування енергетичних культур».
16 Травня, 2019 р., 17:45
Вже традиційно в третій четвер травня українці відзначають «Всесвітній День вишиванки». Сьогодні, 16 травня, за фінансової підтримки департаменту внутрішньої та інформаційної політики облдержадміністрації громадська організація «Розвиток громади» проводить Фестиваль вишиванки.
16 Травня, 2019 р., 17:44
Сьогодні, 16 травня, у Львівському професійному коледжі готельно-туристичного і ресторанного сервісу відбулось нагородження переможців і призерів IV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, III етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт, Міжнародних олімпіад, конкурсів та педагогічних працівників, які їх підготували.
16 Травня, 2019 р., 17:43
Цьогоріч для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні зареєструвались 354085 учасників,  з них 25541 абітурієнт з Львівщини. Про це повідомили сьогодні під час брифінгу. “В області здійснені всі організаційні заходи щодо проведення ЗНО.  Зокрема підготовлена система пунктів тестування. Є відповідна кількість педагогічних працівників, які будуть долучені до цього процесу.  Ми переконані, що цьогоріч ЗНО на Львівщині відбуватиметься у спокійній атмосфері”, - зазначила директор департаменту освіти та науки Львівської ОДА Любомира Мандзій.
16 Травня, 2019 р., 17:41
Сьогодні, 16 травня, біля будівлі Львівської облдержадміністрації відбулося спільне виконання Державного гімну України з нагоди святкування Дня вишиванки. До святкування долучились працівники Львівської обласної державної адміністрації та Львівської обласної ради.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора