Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

26 Січня, 2018 р., 16:35
У рейтингу районів на Львівщині лідерами є Стрийський, Городоцький, Пустомитівський райони. Такі результати оприлюднили сьогодні, 26 січня, під час наради голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки з головами райдержадміністрацій та міськими головами міст обласного значення. За словами директора департаменту економічної політики Львівської ОДА Романа Филипіва, у той же час аутсайдерами у цьому рейтингу стали Сколівський, Турківський  та  Дрогобицький райони.
26 Січня, 2018 р., 16:34
У Катедрі Успіння Пресвятої Діви Марії РКЦ відбулося екуменічне богослужіння за участі представників Церков і християнських спільнот м. Львова. Організували його Курія Львівської Архидієцезії РКЦ в Україні. Захід організовано в межах Тижня молитов за єдність християн, який тривав з 18 до 25 січня. Темою цьогорічного Тижня молитов стали слова величальної пісні, записаної у старозавітній книзі Виходу - «Твоя правиця, Господи, прославилась у силі». Молитва за єдність християн є традиційною і організовується вже близько 30 років. Започаткував її Генеральний вікарій Львівської Архидієцезії о. Юзеф Павлічек.
26 Січня, 2018 р., 16:32
У червні 1972 року в Стокгольмі, Швеція на конференції ООН з питань довкілля людини було прийнято Декларацію в якій зазначено необхідність розробки критеріїв та загальних принципів щодо збереження та поліпшення якості навколишнього середовища. Екологічна освіта стосується гармонізації діяльності людини з природою на основі сталого розвитку для забезпечення якості життя майбутніх поколінь.
26 Січня, 2018 р., 12:12
Упродовж 27-28 січня  в місті Сігулда (Латвія) триватиме чемпіонат Європи та фінальний етап Кубка світу з санного спорту. На престижному старті виступатимуть 5 українських спортсменів, з поміж яких троє представлятимуть Львівщину: Олена Стецків, Антон Дукач та Роман Захарків.
26 Січня, 2018 р., 12:11
У понеділок, 29 січня, Львівщина відзначить 100- річчя подвигу Героїв Крут. Відтак, упродовж дня відбудеться низка урочистих заходів.
26 Січня, 2018 р., 12:10
У межах «Програми боротьби з онкологічними захворюваннями у Львівській області на 2017-2020 роки» та реалізації e-Health у сільських амбулаторіях та жіночих консультаціях Львівщини встановили понад 400 комп’ютерів. Закупівлю техніки проводили через систему електронних закупівель Prozorro.
26 Січня, 2018 р., 12:09
25 січня  голова Львівської ОДА Олег Синютка зустрівся із представниками Консультативної місії Європейського Союзу в Україні. Разом із представниками ЄС очільник області та керівники профільних департаментів взяли участь у першому засіданні Координаційної ради безпеки у Львівській області. «Зараз, на етапі першого засідання, важливо узгодити план дій, пов’язаних із роботою Координаційної ради. А також сформулювати перелік глобальних питань, що потребують скоординованого вирішення», - наголосив Олег Синютка.
26 Січня, 2018 р., 12:08
Головне управління Держпраці у Львівській області запрошує учнів та студентів віком 6-18 років до участі у VІІ-у Всеукраїнському конкурсі дитячого малюнка - «Охорона праці очима дітей».  Роботи мають бути виконані за тематикою охорони праці та промислової безпеки. До участі в конкурсі приймають роботи, які відповідають наступним вимогам:
26 Січня, 2018 р., 12:07
У Головному управлінні Держпраці у Львівській області тривають навчання для інспекторів праці органів місцевого самоврядування. Інспекторам роз’яснюють повноваження, порядок проведення інспекційних відвідувань та вимоги трудового законодавства.
26 Січня, 2018 р., 11:27
Впродовж минулого року в області під час профілактичних акцій пройшли обстеження 980 тисяч осіб. Про це повідомила директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Ірина Микичак. “Ми проводимо такі інформаційно-діагностичні акції з десяти напрямків, які дають позитивний результат. Це онкологія, діабет, туберкульоз, СНІД. Цього року скористались можливістю пройти обстеження 980 тисяч осіб, у  19% оглянутих діагностували патологію, більшість з цих людей на обліку”, - наголосила Ірина Микичак.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора