Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

29 Січня, 2018 р., 16:12
Обсяг виробництва промислової продукції у Львівській області у 2017 році порівняно 2016 роком зріс на 5,7%.
29 Січня, 2018 р., 16:10
У суботу, 27 січня, у Києві відбулась зустріч бізнес-асоціації, які входять до Української Ради Бізнесу з представниками Уряду. В межах зустрічі акцентували увагу на пріоритетних напрямках роботи на 2018 рік. Участь в обговоренні взяв перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський.  
29 Січня, 2018 р., 10:46
Підприємства Львівщини у 2017 році виконали будівельних робіт на 5793,0 млн грн, що на 4,2% більше порівняно з 2016 роком.
29 Січня, 2018 р., 09:35
28 січня у Львівській обласній філармонії відбулось святкування 20-річчя заснування оркестру «INSO-Львів». З нагоди ювілею голова Львівської ОДА Олег Синютка привітав та нагородив відзнаками колектив оркестру. «Коли оваціями зриваються найкращі зали Європи і світу, коли перед вами схиляють голови тисячі ваших прихильників – пишайтеся тим, що ви є українці, представники Львівщини. І я вам за це щиро дякую», - зазначив Олег Синютка.   Відзнаки Львівської ОДА отримали Марія Ткачик, Євгеній Крук, керівник Іоланта Пришляк та увесь колектив оркестру «INSO-Львів».
29 Січня, 2018 р., 09:34
В неділю, 28 січня, на центральній площі біля пам’ятника Тарасові Шевченку у Львові, урочисто стартував День Гуцульської культури. Масштабне дійство об’єднало понад 150 учасників творчих колективів, партії колядників, майстрів декоративно-ужиткового мистецтва зі столиці Гуцульщини – Верховини Івано-Франківської області. Участь у відкритті гуцульського свята взяв голова Львівської ОДА Олег Синютка. Очільник області висловив дяку за презентацію Гуцульської культури для усієї Львівщини та наголосив, що культура є одним із об'єднуючих чинників для кожного регіону України. 
29 Січня, 2018 р., 09:33
Львівська область отримала черговий транш субвенції з державного бюджету на виплату державних допомог. Кошти в сумі 31,4 млн грн повністю передали місцевим бюджетам. Як зазначили у департаменті фінансів Львівської ОДА фінансовий ресурс скерували на виплату державної допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, особам, які не мають права на пенсію, особам з інвалідністю, дітям з інвалідністю, тимчасової державної допомоги дітям, тимчасової державної соціальної допомоги непрацюючій особі, яка досягла загального пенсійного віку, але не набула права на пенсійну виплату, допомоги по догляду за особами з інвалідністю І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу, компенсаційної виплати непрацюючій працездатній особі, яка доглядає за особою з інвалідністю І групи, а також за особою, яка досягла 80-річного віку.
29 Січня, 2018 р., 09:32
В неділю, 28 січня, на території Золочівського навчального центру Національної гвардії України, розпочались військово-патріотичні заходи з нагоди відзначення 100-річчя подвигу Героїв Крут. Ліцеїсти, учні загальноосвітніх закладів Бродівського, Буського, Золочівського районів, керівництво області та району, учасники АТО та громадськість поклали квіти до меморіалу загиблих за незалежність України. Опісля, за участю військових капеланів, біля каплички військової частини відбулась молебень за загиблими Героями Крут.
29 Січня, 2018 р., 09:30
 26 січня  учасник АТО Ігор Бездух став першим героєм соціальної реклами, яка звучатиме на радіостанціях. Основний слоган аудіореклами - "Служба у Збройних силах України - обов‘язок кожного чоловіка". Аудіозапис створили і поширюватимуть, щоб мотивувати молодь ставати на захист рідної держави і виконувати свій обов’язок. До слова, таку ініціативу продовжуватимуть. Соціальну рекламу поширюватимуть в інформаційному просторі Львівської області.
29 Січня, 2018 р., 09:29
За поточний тиждень з обласного бюджету профінансовано 148,1 млн грн, відповідно до потреб бюджетних установ та одержувачів коштів. Зокрема, на захищені видатки спрямовано 117,3 млн грн, з яких 75,5 млн грн – на заробітну плату працівникам обласних бюджетних установ,      38,5 млн грн – оплату комунальних послуг та енергоносіїв, 2,9 млн грн -  придбання інсулінів та 0,4 млн грн – виплату пенсій. Також на вивезення твердих побутових відходів з м. Львова надано 5,1 млн гривень.
29 Січня, 2018 р., 09:28
У навчальних закладах Львівщини відбудеться низка виховних і тематичних заходів, приурочених до 100-ї річниці бою українських студентів із більшовицькими окупантами під Крутами. Зокрема, упродовж 27-29 січня делегація ліцеїстів Львівського державного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут візьме участь у всеукраїнських заходах з відзначення 100-річчя бою під Крутами у м. Києві та на території Меморіального комплексу «Пам'ять героїв Крут».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора