Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

29 Січня, 2018 р., 09:26
29 січня у приміщенні Львівського обласного молодіжного центру (вул. Винниченка, 12) відбудеться вечір ліричної пісні, присвячений дню пам'яті героїв Крут. На усіх гостей чекають пісні під гітару та гутірка про історичну подію – Бій під Крутами. Захід збере учасників молодіжних громадських організацій Львівщини.
29 Січня, 2018 р., 09:25
 26 січня заслужений працівник культури України, кавалер ордена Княгині Ольги ІІІ ступеня Віра Бонь провела авторську екскурсію «Музей як дім» з нагоди свого 90-річчя. Привітати ювілярку прийшли представники влади, колеги, рідні та друзі. Заступник голови Львівської ОДА Оксана Стоколос-Ворончук вручила Вірі Бонь подяку голови Львівської облдержадміністрації за багаторічну сумлінну працю і розвиток музейної справи.
26 Січня, 2018 р., 17:07
До 2 лютого триває прийом заявок на участь у конкурсі мікропроектів відповідно до Програми проведення обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку у Львівській області на 2017-2020 роки. Участь у конкурсі можуть брати органи самоорганізації населення, громадські організації, благодійні фонди, ініціативні групи, сільські, селищні ради, а також ради об’єднаних територіальних громад (ОТГ), міські ради.
26 Січня, 2018 р., 17:06
Департамент економічної політики Львівської облдержадміністрації у межах реалізації Програми підвищення конкурентоспроможності Львівської області продовжує конкурс інвестиційних проектів. Він триватиме з 1 лютого по 1 березня 2018 року.  Відповідно до Програми суб’єктам підприємницької діяльності, представникам малого бізнесу, які відповідають вимогам Господарського Кодексу, з обласного бюджету відшкодовуватимуть частину відсоткової ставки за кредитами, отриманими в банках, що уклали генеральні угоди про співробітництво з департаментом економічної політики ЛОДА.
26 Січня, 2018 р., 17:05
У 2017 році на користь Державної екологічної інспекції  у Львівській області господарські суди ухвалили рішень, які набрали законної сили, на загальну суму 37 млн. 544 тис. грн. Найчастіше складені протоколи стосувались поводження з відходами, земельних ресурсів та атмосферного повітря.
26 Січня, 2018 р., 17:04
Департамент економічної політики Львівської облдержадміністрації у межах реалізації Програми підвищення конкурентоспроможності Львівської області задля підтримки підприємницької ініціативи учасників АТО інформує про оголошення конкурсу інвестиційних проектів з 1 лютого 2018 року. Підприємці-учасники АТО зможуть отримати з обласного бюджету відшкодовування частини відсоткової ставки за кредитами, отриманими у банках та кредитних спілках, які уклали генеральні угоди про співробітництво з департаментом економічної політики ЛОДА.
26 Січня, 2018 р., 17:03
Протягом 2017 року в межах області ліквідовано 98 несанкціонованих сміттєзвалищ та 137 стихійних засмічень. Задля зменшення кількості накопичених відходів, рекультивували 4,5 га земель, забруднених внаслідок несанкціонованого розміщення твердих побутових відходів.
26 Січня, 2018 р., 17:02
В межах проведення першочергових заходів із ліквідації небезпечних наслідків обвалу біля Стебника скерували звернення до  Прем’єр- міністра України про виділення коштів у сумі 214,2 млн грн з резервного фонду державного бюджету для перенесення об’єктів інфраструктури за межі гірничого відводу ПАТ «Стебницьке ГХП «Полімінерал».
26 Січня, 2018 р., 17:01
Минулого року на земельних торгах в оренду передали 17 водних об’єктів. В результаті передачі збільшено надходження до місцевих бюджетів на 473,67 тис. грн. «Водні об’єкти, які надали в оренду, впорядкували та створили умови для розвитку рекреації, риборозведення та суміжних галузей економіки», - повідомив директор департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації Руслан Гречаник.
26 Січня, 2018 р., 16:55
В межах природоохоронних заходів 26069,8 тис. грн скерували на раціональне поводження із твердими побутовими відходами. За ці кошти придбали 5 одиниць спецтехніки для ТПВ - 3 сміттєвози для м. Новий Розділ, Перемишляни та Миколаїв, бульдозер та трактор для м. Новий Розділ, а також облаштували 89 контейнерних майданчиків та придбали 295 контейнерів для збору ТПВ.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора