Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

19 Березня, 2018 р., 09:44
Сьогодні, 16 березня, у Національній академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного відзначили День українського добровольця. Для військовослужбовців, волонтерів та добровольців організували святковий концерт та урочисте вручення подарунків.
19 Березня, 2018 р., 09:43
Управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації інформує про початок конкурсу «Клич друзів – граймо разом» від Фонду Кличка, який спрямований на покращення інфраструктури загальноосвітніх навчальних закладів та дитячо-юнацьких спортивних шкіл.
19 Березня, 2018 р., 09:42
У Львівській області розпочинається активна фаза проведення попередніх етапів Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей шкільного віку "Олімпійське лелеченя", метою якого є виховання школярів Львівщини на гуманітарних цінностях олімпійського руху – дружби, взаємоповаги, благородства, формування у них навичок і культури ведення здорового способу життя, залучення їх до активних занять фізичною культурою та спортом, організації змістовного дозвілля.
19 Березня, 2018 р., 09:40
З метою захисту ранньоквітучих рослин та недопущення їх масової заготівлі для продажу, еко-освітяни Національного природного парку «Північне Поділля» провели для учнів молодших класів Бродівщини майстер-клас із виготовлення паперових квітів «Первоцвіти просять захисту».
16 Березня, 2018 р., 16:33
На засіданні конкурсної комісії з визначення проектів (заходів, програм), розроблених інститутами громадянського суспільства, для реалізації яких надається фінансова підтримка з Регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Львівській області на 2018-2020 роки, було визначено переможців цьогорічного конкурсу.
16 Березня, 2018 р., 16:32
14 - 15 березня, з нагоди візиту Федерального Президента Австрії Александра Ван дер Беллена, у м. Києві та у м. Львові відбувся Економічний Форум «Австрія-Україна».
16 Березня, 2018 р., 16:10
У неділю, 18 березня, у с. Климець, Сколівського району на Верецькому перевалі відбудуться заходи, приурочені до 79-річчя проголошення незалежності Карпатської України та розстрілу карпатських січовиків, які її захищали. Представники влади та громадськість покладуть квіти до меморіалу січовиків Карпатської України. Опісля відбудеться скорботне віче. Зазначимо, на меморіальному кладовищі Січовиків Карпатської України вже спочиває 22 Героя. 15 жовтня 2017 року урочисто відкрили Меморіальний комплекс полеглим січовикам Карпатської України.
16 Березня, 2018 р., 16:09
Сьогодні, 16 березня, у Міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького, презентували широкофюзеляжний далекомагістральний літак Boeing 777-200ER авіакомпанії «Міжнародні Авіалінії України». Повітряне судно прибуло за маршрутом Київ-Львів, та в подальшому перевозитиме пасажирів на дальномагістральні рейси. «Сьогодні ми демонструємо нашу готовність обслуговувати такі дальномагістральні літаки. І маємо надію бачити ці літаки частіше у нашому аеропорті не лише на київському рейсі, але і на дальніх магістральних рейсах до Нью-Йорка та Торонто. Ми маємо хороші статистичні дані, які підтверджують великий потенціал Львівського регіону. В майбутньому ми повинні зробити крок, щоб стати другим основним після Києва аеропортом, який зможе виконувати повне завантаження та технічно обслуговувати літаки такого типу», - зазначила директор Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького Тетяна Романовська.
16 Березня, 2018 р., 14:25
Сьогодні, 16 березня, голова Львівської ОДА Олег Синютка зустрівся з  Надзвичайним і Повноважним Послом Канади в Україні Романом Ващуком.
16 Березня, 2018 р., 14:24
Сьогодні, 16 березня, відбувся публічний звіт голови Мостиської райдержадміністрації про виконану роботу у 2017 році. Основні зусилля районної державної адміністрації були спрямовані на виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку району, наповнення дохідної частини бюджетів усіх рівнів, здійснення соціального захисту населення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора