Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Для добровольців Львівщини організували урочисту академію

Дата: 19.03.2018 09:44
Кількість переглядів: 64

Фото без описуСьогодні, 16 березня, у Національній академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного відзначили День українського добровольця. Для військовослужбовців, волонтерів та добровольців організували святковий концерт та урочисте вручення подарунків.

Розпочались урочистості  хвилиною мовчання за полеглими на війні українцями та виконанням державного гімну України.

«Сьогодні свято не лише у добровольців, а й у всіх українців, адже ви перші хто встав на захист держави. Завдяки вам ми спимо спокійно. Ми всі дякуємо вам, але також дякуємо вашим матерям, дружинам, донькам. Ви вмієте любити, чекати і вірити, що хлопці обов’язково повернуться додому», - звернулась до військових керівник апарату Львівської облдержадміністрації Маріанна Вільшинська.

Окрім того, за особисту мужність та героїзм виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, а також з нагоди дня добровольця нагородили цінними подарунками шістьох добровольців різних формувань.

В межах урочистостей також привітали від імені голови Львівської ОДА сім`ю добровольця та волонтерки Владислава та Руслани Сухардів, які познайомились в АТО та одружились.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора