Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

15 Березня, 2018 р., 12:36
На засіданні конкурсної комісії з визначення проектів, розроблених інститутами громадянського суспільства, для реалізації яких надається фінансова підтримка з Обласної програми «Молодь Львівщини» на 2016-2020 роки, було визначено переможців цьогорічного конкурсу. На конкурс молодіжних проектів було подано 105 проектів, 100 з яких було допущено до відкритого захисту. За підсумками оцінювання конкурсних пропозицій, переможцями визначено 36 громадських організацій, які реалізують 46 проектів. Нагадаємо, що загальна сума підтримки конкурсних пропозицій становить 750 000 грн. Із рішеннями конкурсної комісії можна ознайомитись тут
15 Березня, 2018 р., 12:35
У Головному управлінні Держпраці у Львівській області відбулася робоча зустріч з питань охорони праці. Зустріч відбулася в межах Договору про співробітництво між ГУ Держпраці у Львівській області та Львівським обласним управлінням лісового та мисливського господарства і спільних Комплексних заходів направлених на покращення стану охорони праці та підвищення ефективності здійснення відомчого контролю з метою зниження виробничого травматизму на підприємствах лісового господарства.
15 Березня, 2018 р., 12:34
Сьогодні, 15 березня, у межах офіційного візиту в Україну, Федеральний Президент Республіки Австрія Александер Ван дер Беллен відвідав Львівщину. Александер Ван дер Беллен взяв участь у екскурсії Палацом Потоцьких, зокрема переглянув експозицію однієї із виставок.  "В мене дуже гарне враження від виставки. Шкода, що мало часу. Львів - це місто, яке варто відвідати", - зазначив Александер Ван дер Беллен.  Також Президент за проханням голови Львівської ОДА Олега Синютки залишив запис у книзі Почесних гостей м. Львова.
15 Березня, 2018 р., 12:33
Департамент паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження та Центр ресурсоефективного та чистого виробництва провели інтенсивні навчання з питань ресурсоефективного і чистого виробництва по методиці ООН з Індустріального розвитку. «Зменшення енергозатрат на підприємствах – це не лише питання скорочення виростання енергії, але і підвищення конкурентоспроможності продукції наших підприємств, можливість їх виходу на міжнародні ринки. Ми вдячні фахівцям центру, котрі діляться своїм досвідом з львівськими колегами, і зі свого боку будемо підтримувати підприємства, що прагнуть досягти більш високого рівня енергоефективності», - зазначив Михайло Мельник, директор департаменту паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження під час відкриття тренінгу.
15 Березня, 2018 р., 12:32
Сьогодні, 15 березня, у Львові розпочинаються ігричотирнадцятого туру Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Суперліги. Волейбольний клуб  «Барком-Кажани»  проведе два домашні матчі з чернігівською командою «Буревісник-ШВСМ».
15 Березня, 2018 р., 10:10
Серед трьох претендентів на здобуття премії "Людина року" у номінації Регіонального лідера – голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка.
15 Березня, 2018 р., 09:41
За повідомленням Львівського регіонального центру з гідрометеорології  упродовж 17 – 19 березня на Львівщині очікується різка зміна погоди.
15 Березня, 2018 р., 09:39
Серед трьох претендентів на здобуття премії "Людина року" у номінації Регіонального лідера – голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка.
15 Березня, 2018 р., 09:36
14 березня, у  ефірі радіостанції Голос Столиці голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка зазначив, що вибух на Личаківському кладовищі Львова біля меморіалу «Львівських орлят» здійснено особами, які не представляють ані українську, ані польську сторону.
15 Березня, 2018 р., 09:34
14 березня, в приміщенні актової зали 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ відбулись урочистості з нагоди відзначення Дня українського добровольця. Розпочався захід із молитви та хвилини мовчання за загиблими добровольцями у зоні АТО. Також усі присутні виконали Державний Гімн України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора