Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

23 Березня, 2018 р., 13:15
Сьогодні, 23 березня, у парку “На валах” навпроти Львівської облдержадміністрації Благодійна організація «Благодійне товариство «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД» м. Львів» організували акцію, приурочену Всесвітньому дню боротьби з туберкульозом. До акції долучились керівник апарату Львівської облдержадміністрації Маріанна Вільшинська та директор департаменту охорони здоров’я Ірина Микичак. У межах акції відбувся флеш-моб "Квітни, не хворій” #ЗупинимоТуберкульоз, під час якого організатори дарували посадовцями у сфері охорони здоров’я Львівської області букети білих ромашок як символ чистих легень.
23 Березня, 2018 р., 13:14
Президент Петро Порошенко взяв участь у церемонії підписання контрактів між ДП «Міжнародний аеропорт «Бориспіль», ДП «Міжнародний аеропорт «Львів імені Данила Галицького» та авіакомпанією Ryanair. Глава держави подякував керівництву компанії Ryanair, українській команді. «Дуже приємно, що ми почали цю фантастичну співпрацю», - сказав він. Президент наголосив, що приділяє багато уваги питанню доступності авіаквитків, оскільки це не просто можливості перевезення за дуже конкурентними тарифами сотень тисяч, якщо не мільйонів українських громадян.
23 Березня, 2018 р., 13:12
Сьогодні, 23 березня, у сесійній залі Львівської облради стартувала інформаційна сесія «Нові конкурсні та проектні можливості для громад Львівщини». Учасникам сесії презентують підсумки участі Львівської області у конкурсі проектів в рамках Програми секторальної підтримки регіонального розвитку та проекти-переможці Асоціації «Єврорегіон Карпати – Україна» у рамках зазначеної Програми, зокрема «Карпатська мережа регіонального розвитку» та «Схід і Захід разом: будуємо довіру з шкільної парти».
23 Березня, 2018 р., 13:11
Сьогодні, 23 березня, керівники аеропортів «Бориспіль» та «Львів» Павло Рябікін та Тетяна Романовська підписали угоду про співпрацю з директором авіакомпанії Ryanair Майклом О’Лірі. Перші рейси заплановані на жовтень. Із важливою для розвитку інфраструктури України угодою підписантів привітав Президент України. «Сьогоднішня велика угода з Ryanair відкриє європейські обрії для ще більшої кількості українців. Авіакомпанія продає найдешевші квитки у Європі, середній тариф, як мене поінформували, складає 49 євро. Компанія здійснює 1800 маршрутів в 34 країни світу. Природно, що домовитися з подібним гігантом не так просто. Отож, вітаю сторони із досягненням угоди на засадах взаємної вигоди і комфорту для пасажирів», — зазначив Петро Порошенко.
23 Березня, 2018 р., 12:48
Сьогодні, 23 березня, стартував ІІ Всеукраїнський Форум громадських організацій “Партнерство і порозуміння задля активного та відповідального громадянського суспільства”. Учасників заходу привітала керівник апарату Львівської облдержадміністрації Маріанна Вільшинська. “Активне громадянське суспільство - складова сильної країни. Обмінюйтесь цікавими ідеями, втілюйте їх, бо українці завжди були і є думаючою незалежною нацією і тільки разом, своєю наполегливою працею, знаннями зможемо збудувати успішну державу”, – зазначила Маріанна Вільшинська.
23 Березня, 2018 р., 12:47
24-25 березня 2018 року у місті Жовква відбудуться змагання львівського обласного фестивалю «Мама, тато, я – спортивна сім’я» за програмою ХХVІІ спортивних Ігор Львівщини та ІV Спортивних ігор серед людей з інвалідністю. Загалом,  змагання спортивних сімей у межах Всеукраїнського фестивалю «Мама, тато, я – спортивна сім'я» відбуваються у три етапи:
23 Березня, 2018 р., 12:46
З 25 до 30 березня 2018 року триватиме IV (заключний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з французької та німецької мов. Відбуватимуться інтелектуальні змагання у Комунальному закладі Львівської обласної ради «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти.  Зокрема, участь в олімпіаді з французької мови візьмуть 116 школярів, з німецької – 119. 
23 Березня, 2018 р., 12:45
Тренерський штаб регбійної збірної України серед гравців віком до 18 років (U 18) оголосив остаточну заявку на чвертьфінальний матч чемпіонату Європи, який відбуватиметься на регбійних полях Польщі. До складу національної  збірної ввійшли й четверо представників школи регбі Львівщини: Данило Гапон, Орест Адамик, Тарас Серафин та Юрій Колосовський. 24 березня 2018 року молоді українські регбісти зіграють зі збірною Польщі.  Початок матчу о 13:00 годині за київським часом.
23 Березня, 2018 р., 12:44
У суботу, 24 березня, у Львівському палаці спорту "Динамо" (вул. Д. Вітовського, 53), відбудуться змагання з футзалу. У змаганнях візьмуть участь діти, які перебувають у конфлікті з законом, діти із багатодітних та малозабезпечених сімей, вимушених переселенців із зони АТО та діти, батьки яких загинули під час проведення АТО в межах всеукраїнської акції "FOOTBALL FOR KIDS".
23 Березня, 2018 р., 09:30
Президент Петро Порошенко підписав Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у сфері будівництва та експлуатації автомобільних доріг», прийнятий Верховною Радою України 27 лютого 2018 року. Реалізація Закону сприятиме створенню умов для залучення інвестицій на будівництво та експлуатацію автомобільних доріг на умовах концесії.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора