Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

27 Березня, 2018 р., 09:17
Представники управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації, спільно із санаторно-курортними комплексами Трускавця та Східниці представили туристичний потенціал Львівщини  у місті Катовіце, на 24 міжнародній виставці GLOBALnie 2018 в якій брало участь понад 200 учасників з Польщі та з за кордону. За підсумками організаторів виставку відвідало близько 8 тисяч візитерів з різних країн. Представники управління туризму та курортів облдержадміністрації ознайомили усіх відвідувачів Львівського стенду із можливостями оздоровлення, рекреації та екскурсійними програмами.
27 Березня, 2018 р., 09:16
26 березня у межах виїзних засідань Експертної ради Міністерства культури України з питань етнополітики у Львівській ОДА відбулась зустріч з керівниками організацій національних спільнот Львівської області та місцевою інтелігенцією з метою обговорення проблем етнополітики та презентації проекту концепції. До експертів із вітальним словом звернувся голова Львівської ОДА Олег Синютка. Він наголосив на важливості дієвої співпраці організацій етнонаціональних спільнот та органів державної влади на всіх рівнях для досягнення соціальної стабільності в державі, збереження етнонаціонального миру та злагоди, подолання дискримінації за національною ознакою, тощо.
27 Березня, 2018 р., 09:15
Департамент архітектури та розвитку містобудування Львівської обласної державної адміністрації оголошує конкурс на зайняття вакантних посад: - категорії «Б» завідуючий сектору містобудівного кадастру управління містобудування та архітектури департаменту архітектури та розвитку містобудування Львівської обласної державної адміністрації; - категорії «В» провідний спеціаліст відділу регулювання земельних відносин управління містобудування та архітектури департаменту архітектури та розвитку містобудування Львівської обласної державної адміністрації; - категорії «В» адміністратор сектору містобудівного кадастру управління містобудування та архітектури департаменту архітектури та розвитку містобудування Львівської обласної державної адміністрації.
27 Березня, 2018 р., 09:14
26 березня відбулась відеоконференція віце-прем’єр-міністра-Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадія Зубка з представниками регіональних Центрів розвитку місцевого самоврядування. “На Львівщині позитивна динаміка реформи децентралізації. Львівський підрозділ установи Центру розвитку місцевого самоврядування одним з перших подав оптимістичні цифри щодо об’єднання громад, які готуються до виборів у жовтні 2018 року, йдеться про більше 10 громад”, - зазначив Геннадій Зубко.
27 Березня, 2018 р., 09:14
Щороку в третю суботу квітня в Україні відзначають День навколишнього середовища. З цієї нагоди, у суботу, 31 березня, на Львівщині проведуть загальнообласну толоку. Відтак департамент екології та природних ресурсів Львівської ОДА закликає підприємства, установи, організації, мешканців Львівщини активно долучатися до загальнообласної толоки шляхом очищення від сміття прибудинкових територій, територій парків, скверів, алей, проведення упорядкування та благоустрою русел і берегів річок,  каналів, джерел, водойм, здійснення висадки нових зелених насаджень, ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ.
26 Березня, 2018 р., 17:36
Завершилось проведення аукціонних торгів необробленою деревиною заготівлі другого кварталу 2018 року. Відповідно лісогосподарські підприємства завершили формування виробничої програми.
26 Березня, 2018 р., 17:35
За минулий 12 тиждень (19.03-25.03) в області захворіло на грип та гострі респіраторні  інфекції 10 891 особа, що на 1 521 випадок менше, як за попередній тиждень. Інтенсивний показник захворюваності становить 429,2 при епідемічному порозі 601,2.
26 Березня, 2018 р., 17:14
26 березня на Львівщині розпочалася профілактична акція «Дні профілактики туберкульозу та хронічних захворювань органів дихання», яка триватиме до 20 квітня. Символічно акція приурочена Всесвітньому дню боротьби з туберкульозом, який за рішенням ВООЗ, відзначається щорічно 24 березня. Гаслом цього дня у 2018 році є: "Розшукуються: Лідери за світ вільний від туберкульозу".
26 Березня, 2018 р., 17:13
Сьогодні, 26 березня, на рахунки ДП «Львіввугілля» надійшли кошти у сумі 30 млн грн від реалізації вугільної продукції. Увесь фінансовий ресурс скерували на виплату заробітної плати гірникам. Загалом на сьогоднішній день гірникам виплатили 45, 8 % від фонду заробітної плати за лютий.
26 Березня, 2018 р., 17:11
Триває конкурс на громадську посаду бізнес-омбудсмена у Львівській області. Кандидат на посаду бізнес-омбудсмена повинен подати такі документи: - заяву; - біографічну довідку у довільній формі, яка має містити відомості про наявність у кандидата досвіду роботи у сфері підприємництва та виду діяльності протягом 5 останніх років; - рекомендаційний лист від органу (органів) самоорганізації бізнесу: бізнес-асоціацій, об’єднань підприємців тощо. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора