Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

26 Березня, 2018 р., 15:43
Сьогодні, 26 березня, авіакомпанія Wizz Air та Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького відкрили три нові рейси – Львів-Гданськ, Львів-Катовіце, Львів-Дортмунд. «Польща є стратегічним партнером не лише для області, а й для всієї України. І наша географія польотів із країною-партнером є на сьогодні, мабуть, найкращою у порівнянні з іншими країнами. Гданськ - це для нас новий напрямок і це буде так зване продовження автомагістралі GO Highway та Via Carpatia, які саме через Львівщину повинні поєднати два порти Гданська та Одеси. І цей проект, який був розпочатий минулого року саме на Львівщині, цьогоріч продовжиться і в інших областях України. Ми маємо суттєве підсилення авіасполучення і це стане добрим початком нашої географії з Гданськом та іншими містами Польщі», - зазначив т.в.о. директора департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА Роман Кокотайло.
26 Березня, 2018 р., 15:42
З обласного бюджету на виготовлення містобудівної документації у 2018 році передбачено 3 млн гривень. Про це проінформувала сьогодні т.в.о. директора департаменту архітектури і містобудування Львівської ОДА Оксана Ткачук. Як зазначила Оксана Ткачук, Комплексна обласна програма розвитку території Львівської області на 2016-2020 роки, затверджена рішенням обласної ради від 29.03.2016 №148 і складається із 4 розділів. Один із них – «Виготовлення містобудівної документації» - розроблення  генеральних планів  населених пунктів та детальних планів територій.
26 Березня, 2018 р., 15:12
27 березня світ відзначає Міжнародний день театру. У цей день  Львівський обласний академічний музично-драматичний театр імені Ю. Дрогобича презентує у м. Броди 3 вистави. Глядачі побачать вистави «Мати-наймичка» І. Тогобочного, «Звідки беруться діти» А. Крима, а юні глядачі переглянуть музичну казку «Вінні Пух» А. Мілна.
26 Березня, 2018 р., 14:31
Президент Петро Порошенко відвідав Міжнародний міжвідомчий багатопрофільний центр підготовки підрозділів Національної гвардії України та привітав особовий склад НГУ з професійним святом.
26 Березня, 2018 р., 14:28
У 2018 році на фінансову підтримку аграріїв Львівщини з обласного бюджету виділять 19,6 млн грн, що є одним з найбільших обсягів підтримки серед областей України. Також передбачено  кошти у районних бюджетах в сумі 3,4 млн грн, з них профінансовано 0,3 млн грн.
26 Березня, 2018 р., 14:27
У четвер, 29 березня, департамент соціального захисту Львівськох ОДА рганізовує семінар-навчання «Оплата праці:теорія і практика».
26 Березня, 2018 р., 14:26
«Кожен рік із 26-ти, протягом яких працює Служба безпеки України, є по-своєму важливим і по-своєму особливим. Але, нема навіть про що дискутувати, саме останні чотири – найважливіші, найскладніші, переламні. М'язи, які СБУ наростила за ці роки, вселяють страх у ворогів і впевненість в українське суспільство. СБУ нарешті стала дієвим механізмом для захисту безпеки держави та її громадян», - наголосив Президент Петро Порошенко на урочистостях з нагоди  26-ї річниці створення Служби безпеки України.
26 Березня, 2018 р., 14:23
Майже 500 учасників здійснили цієї суботи масовий зимовий похід-сходження на найвищу вершину Український Карпат і найвищу точку України г. Говерлу, висота якої понад 2 тис. метрів. Усі учасники "Говерляни-2018", серед яких була й чисельна група представників спортивного туризму з Польщі, успішно завершили сходження, маршрут якого проліг зі сторони селища Ворохта Івано-Франківської області ущелиною річки Прут – через Карпатський національний природний парк та урочище "Заросляк".
26 Березня, 2018 р., 14:21
Президент Петро Порошенко переконаний, що на сьогоднішній день Служба безпеки України підвищила свою професійність та ефективність і може ділитись унікальним досвідом протидії гібридній загрозі із країнами – партнерами України. Про це Президент сказав на урочистостях з нагоди  26-ї річниці створення Служби безпеки України.
26 Березня, 2018 р., 14:20
Президент Петро Порошенко переконаний, що на сьогоднішній день Служба безпеки України підвищила свою професійність та ефективність і може ділитись унікальним досвідом протидії гібридній загрозі із країнами – партнерами України. Про це Президент сказав на урочистостях з нагоди  26-ї річниці створення Служби безпеки України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора