Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

23 Березня, 2018 р., 09:29
У четвер, 22 березня, за ініціативи департаменту паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Львівської ОДА, учні загальноосвітніх шкіл Львівської області відвідали Новошицьку та Явірську МГЕС. Захід присвячений відзначенню Всесвітнього дня води. Як розповів директор департаменту паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Львівської ОДА Михайло Мельник, метою екскурсії є популяризація відновлюваної енергетики серед молоді Львівщини. В межах заходу учнів ознайомили з принципом роботи малих гідроелектростанцій та процесом виробництва електроенергії.
23 Березня, 2018 р., 09:28
22 березня  у Львівській ОДА відбувся круглий стіл «Стан та перспективи розвитку малої гідроенергетики на Львівщині». Участь у заході  взяли керівники підприємств, установ та громадських організацій. «Дуже важливим є розвиток малої гідроенергетики за умови використання сучасних екологічно-дружніх технологій, а також з метою збереження біологічного різноманіття флори та фауни річок Львівщини», - наголосив директор департамент паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Львівської ОДА Михайло Мельник.
23 Березня, 2018 р., 09:27
22 березня  у Львівському обласному молодіжному центрі відбувся другий етап курсу для молоді – тренінг із освоєння теоретичних і практичних навиків надання домедичної допомоги. Під час заходу учасники освоїли як зупиняти критичну кровотечу та діяти при непритомності, навчились надавати серцево-легеневу реанімацію, рятувати при удавленні та судомах, як діяти при інсультах та інфарктах. Навчання для молоді в межах курсу «Включайся!» провели інструктори громадської організації «Курсу першої домедичної допомоги «САВ»: голова організації - Василь Кашуба, а також Григорій Мацишин і Олександр Буштин.
23 Березня, 2018 р., 09:26
Сьогодні, 22 березня, в останню путь провели сержанта з Сокальщини Ігоря Дулька. 22-річний прикордонник загинув біля смт. Майорськ. Попрощалися з військовослужбовцем у Бродах, після чого процесія перейшла у Великі Мости через Львів. Чин похорону відбувся в церкві Благовіщення Пресятої Богородиці. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким.
23 Березня, 2018 р., 09:25
У п`ятницю, 23 березня, у парку “На валах” навпроти Львівської облдержадміністрації представники Благодійної організації «Благодійне товариство «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД» м. Львів» організують акцію, приурочену Всесвітньому дню боротьби з туберкульозом.
22 Березня, 2018 р., 17:23
Сьогодні, 22 березня, у Львівському національному університеті імені Івана Франка, стартувала міжнародна наукова конференція «Трансформація міжнародної безпеки: сучасні виклики та загрози». Захід об’єднав науковців, викладачів, працівників органів державного управління та місцевого самоврядування України та закордону, студентів та аспірантів, які займаються науковими дослідженнями у сфері політичних, економічних, правничих, соціологічних та історичних наук.
22 Березня, 2018 р., 17:20
20 березня 2018 року відбулося засідання експертної комісії з відбору інвестиційних проектів в межах Програми підвищення конкурентоспроможності Львівської області.
22 Березня, 2018 р., 16:22
У  приміщенні Львівського музичного коледжу  ім. С.П. Людкевича відбувся концерт ‘‘Вечір домрової музики’’.
22 Березня, 2018 р., 16:20
В області триває реалізація Програми енергозбереження для населення Львівщини на 2017-2020 роки. Зокрема, цього тижня приблизно 6 тисяч мешканців, які вже скористалися Програмою у 2017 році, отримали відшкодування з обласного бюджету в обсязі 2,1 млн гривень.
22 Березня, 2018 р., 15:53
У четвер, 22 березня, у львівському палаці спорту «Динамо» (вул. Вітовського, 53) стартували зйомки другої програми нового сезону «Шкільних батлів» - проекту, організованому відділенням Національного олімпійського комітету у Львівській області у тісній співпраці з управлінням фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації. У програмі змагань – спортивні естафети, вікторина та конкурс капітанів команд. У перших змаганнях нового сезону взяли участь школярі СЗШ №3 Борислава та Перемишлянська НВК «СЗШ-гімназія». Гостем першої програми нового сезону був представник санного спорту, учасник зимових Олімпійських ігор в Південній Кореї Антон Дукач.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора