Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

27 Березня, 2018 р., 14:56
28 березня у Львівському Палаці Мистецтв (м. Львів, вул. Коперника, 17) голова Львівської ОДА Олега Синютка зустрінеться із громадськістю , аби розповісти про здобутки Львівської області у 2017-му році.  Підсумки року побудовані за основними показниками Стратегії розвитку регіону. Зокрема, йдеться про конкурентоспроможну економіку, якість життя, розвинуте село, відкриті кордони, туристичну привабливість регіону. Початок о 18:00 год. Запрошуємо громадськість та представників ЗМІ!
27 Березня, 2018 р., 14:53
Сьогодні, 27 березня, керівник апарату Львівської облдержадміністрації Маріанна Вільшинська та перший заступник голови Львівської облради Андрій Білоус зустрілись із делегацією Поморського Воєводства, Республіка Польща. Участь у зустрічі із польської сторони взяли член Правління Поморського воєводства Павел Орловський, Бюро міжнародного співробітництва Маршалківства Поморського воєводства Республіки Польща Віолетта Димарська, а також Радник Сейму Поморського воєводства Республіки Польща Яцек Бендиховскі.
27 Березня, 2018 р., 14:51
У Львівській політехніці відбудеться відкриття магістерської програми «Публічне управління об’єднаними територіальними громадами» спільно з Львівською обласною державною адміністрацією. Про це сьогодні, 27 березня, під час брифінгу повідомив перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Ростислав Замлинський. «Дуже важливим є те, що Національний університет «Львівська політехніка» відгукнулась для того, аби відкрити відповідний магістерський курс, щоб підготувати кадри, які значно інституційно зміцнять ті чи інші об’єднані територіальні громади», - зазначив Ростислав Замлинський.
27 Березня, 2018 р., 14:50
Сьогодні, 27 березня, у Національному університеті «Львівська Політехніка» стартував Регіональний семінар «Україна-НАТО: формула безпеки». Захід об’єднав представників влади, наукового та студентського середовища.   «Сьогодні 86 % мешканців Львівщини бачать майбутнє України в Європейському Союзі і 80 % в системі Північноатлантичного оборонного альянсу. Але для цього нам потрібно пройти велику і складну дорогу. Ми сьогодні горді від того, що зусилля Президента України на зовнішньо-політичному напрямку привели до визнання Північноатлантичним блоком України, як країни аспіранта і це є великим кроком до подання заявки і підписання плану дій по вступу України в НАТО. Наше завдання сьогодні - згуртувати людей, розказати і пояснити, що тільки перехід на стандарти НАТО в усіх сферах життя дасть можливість Україні відчувати себе безпечною і дасть можливість вирішити глобальні проблеми, як зовнішньополітичного характеру, так і питання внутрішнього розвитку та безпеки», -  зазначив голова Львівської ОДА Олег Синютка.
27 Березня, 2018 р., 12:21
Сьогодні, 27 березня, Львівська облдержадміністрація підписала Меморандум про взаєморозуміння та співробітництво з Державною інноваційною фінансово-кредитною установою. Як зазначив голова Львівської ОДА Олег Синютка, підписання Меморандуму - це важливий крок розвитку інвестиційного співробітництва та визначення наявних інвестиційних можливостей та проектів. “Ця подія є знаковою для Львівщини. Старання Львівської політехніки отримують сьогодні визнання на загальноукраїнському рівні.
27 Березня, 2018 р., 11:59
У четвер, 29 березня, в головному управлінні Пенсійного фонду України у Львівській області відбудеться «Пряма телефонна гаряча лінія» з питань пенсійного забезпечення громадян. На питання мешканців Львівщини упродовж 12:00 – 14:00 год. відповідатиме  начальник головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області Галина Недзельська. Телефон «прямої гарячої лінії»: (032) 255-38-97. Нагадуємо, що «пряма телефонна гаряча лінія» з керівництвом головного управління Фонду області проводиться щомісячно в останній четвер з 12:00 до 14:00 години.
27 Березня, 2018 р., 11:58
26 березня відбулося засідання Регіональної ради Львівської області «Відзнаки за професіоналізм та милосердя Орден Святого Пантелеймона - Львівська область», яка здійснює конкурсний відбір 2017-2018 рр. Голова Олег Дуда ознайомив раду із поданими кандидатурами на нагороди, відмітив сильні та слабкі сторони учасників, презентував їх діяльність. До обговорення долучилися Ігор Бойко, Жанна Ліщенко, Борис Білинський, Роман Сліпецький, Ірина Шевчук та Юрій Білий, які відмітили високий рівень організації та вагомі здобутки претендентів. Своїм досвідом також поділилася минулорічна учасниця та переможниця у номінації «Найкращий медичний працівник» Мирослава Савчак. Після палких дискусій та голосування було визначено наступних претендентів від Львівщини на:
27 Березня, 2018 р., 11:51
В області впродовж минулого тижня відбувалися різноманітні ознайомчо-пізнавальні заходи в межах акції «Майбутнє лісу у твоїх руках». 21 березня 2018 року, з нагоди Міжнародного дня лісу, працівники ДП «Сколівське лісове господарство” провели навчальну лекцію-урок у класі біології для учнів 7-8 класів Сколівської академічної гімназії та членів учнівського лісництва. Відзначають Міжнародний день лісу з метою привернення уваги суспільства, особливо молоді, до важливості лісів для всього людства, а також на необхідності дбайливо і з пошаною до них ставитися.
27 Березня, 2018 р., 11:48
Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 07.02.2018 року №107 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для підтримки галузі тваринництва» Міністерством аграрної політики та продовольства України надаватиметься дотація  юридичним особам незалежно від організаційно-правової форми та форми власності, що провадять діяльність у галузі тваринництва та утримують ідентифікованих і зареєстрованих корів молочного, молочно-м’ясного та м’ясного напряму продуктивності.
27 Березня, 2018 р., 11:47
У відповідь на цинічну хімічну атаку в Солсбері (Велика Британія) Україна, у дусі солідарності з нашими британськими партнерами та трансатлантичними союзниками, та в координації з країнами ЄС, ухвалила рішення про видворення з української території 13 російських дипломатів із тих небагатьох, що залишилися. Бо як відомо, наші дипломатичні стосунки з РФ де-факто заморожені.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора