Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

19 Квітня, 2018 р., 16:54
Сьогодні, 19 квітня, на Львівщині стартувала VII Міжнародна виставка та форум з підтримки фермерства «Агропорт Захід Львів 2018». У межах заходу відбулась дискусійна панель «Просторовий розвиток АПК». «Сьогоднішня наша тема  – це просторовий розвиток. Це, по- суті, життя людини . Ми всі сьогодні ставимо перед собою одне завдання - жити краще. Тут  присутні наші колеги з Франції,  Канади, які можуть нам передати свій досвід. Ми повинні втілити його в наших реаліях. Якщо певна схема спрацювала у певній країні, то вона спрацює і у нас», - зазначив голова Львівської ОДА Олег Синютка.
19 Квітня, 2018 р., 16:53
Сьогодні, 19 квітня, на Львівщині стартувала VII Міжнародна виставка та форум з підтримки фермерства «Агропорт Захід Львів 2018». У межах заходу відбудеться Фермерський ярмарок та Фестиваль вуличної органічної кухні, які презентуватимуть усім відвідувачам корисну їжу на будь-який смак. Масштабна аграрна подія триватиме упродовж трьох днів до 21 квітня.  Форум зібрав учасників дискусії на тему просторового розвитку агропромислового комплексу. Своїм досвідом із розвитку територій поділяться представники Канади та Франції, міжнародні експерти.
19 Квітня, 2018 р., 16:51
Сьогодні, 19 квітня, у Львівській ОДА відбулась зустріч голови облдержадміністрації Олега Синютки з постійним Представником Президента України Петра Порошенка в АР Крим Борисом Бабіним. Під час розмови  Борис Бабін відмітив позитивну динаміку Львівщини у впровадженні реформи децентралізації. У межах зустрічі сторони порушили питання висвітлення подій АР Крим в інформаційному просторі області.
19 Квітня, 2018 р., 16:51
Днями представники громадськості Львівщини відвідали місця національної пам’яті українців на території республіки Польща. Представники громадська організація «Спадщина краю» відали шану українцям,  похованим на теренах Томашівщини (Республіки Польща). Розпочалися заходи із святкового Богослужіння місцевому православному жіночому монастирі села Турковичі. По завершенню Богослужіння учасники поїздки запалили лампадки на могилах українців у с. Турковичі, с. Річиця, с. Типин, с. Пинянин, с. Зінмо, с. Жерник, с. Юрієв, с. Поасдів, с. Лащів, с. Сагринь, с. Ратичі.
19 Квітня, 2018 р., 16:49
18 квітня у Львівській облдержадміністації під головуванням заступника голови ЛОДА Оксани Олександрівни Стоколос-Ворончук відбулося засідання оргкомітету з питань підготовки та проведення 1 етапу чемпіонат України з ралі «XVI Ралі Галіція». На засіданні приділили особливу увагу питанню безпеки глядачів та учасників автоперегонів, а також всебічно розглянуто особливості:
19 Квітня, 2018 р., 16:48
18 квітня творчий колектив обласного комунального закладу «Сєвєродонецький коледж культури і мистецтв імені Сергія Прокоф'єва» прибув на Львівщину. Гості з Луганщини відвідали «Львівський музичний коледж ім. С.Людкевича де відбулися зустрічі з викладачами та студентами коледжу, концерти викладачів і запрошених творчих колективів. Луганчани мали можливість помилуватися «Перлиною» Львівщини – Львівським Національним академічним театром опери та балету ім. С.Крушельницької, відвідали музеї, виставки та музичні установи. 
19 Квітня, 2018 р., 10:29
У межах підготовки до проведення фіналів чоловічої та жіночої Ліги чемпіонів, трофеї зможуть побачити футбольні вболівальники у шести містах України. Серед них і Львів. До Львова трофеї прибудуть 30 квітня. Їх виставлять у сквері між вулицями Підвальна та Винниченка (парк «На Валах») біля пам’ятника В’ячеславу Чорноволу Побачити та сфотографуватися із чемпіонськими трофеями можна буде між 17:00 та 21:00 годинами.
19 Квітня, 2018 р., 10:26
У вівторок, 17 квітня, відбулось чергове засідання Координаційної ради сприяння розвитку громадянського суспільства – консультативно-дорадчого органу при Президентові України. Під час засідання розглядалися питання щодо виконання урядового плану заходів з реалізації Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства у 2017 році та відповідного плану заходів на 2018 рік. Членами Координаційної ради також було заслухано результати громадського супроводу реалізації Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства на всеукраїнському та регіональному рівнях.
19 Квітня, 2018 р., 10:25
Президент Петро Порошенко провів зустріч з Предстоятелями православних церков України та офіційно прийняв Звернення для передачі Вселенському Патріарху Варфоломію про надання українській церкві Томосу про автокефалію з підписами усіх архієреїв, які підтримали це рішення. Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет офіційно передав Президенту Звернення до Вселенського Патріарха Варфоломія про надання українській церкві Томосу про автокефалію, підписане усіма архієреями УПЦ КП.
19 Квітня, 2018 р., 10:23
 18 квітня  у Львівській ОДА відбулась нарада з керівниками розважальних закладів області з питань дотримання пожежної безпеки. Львівська обласна державна адміністрація спільно з Державною службою України з надзвичайних ситуацій у Львівській області проводять перевірку місць скупчення людей на предмет дотримання норм пожежної безпеки Львівщини. За інформацією ДСНС у Львівській області, усього на території області є 2059 об’єктів скупчення людей. «Причиною сумнозвісних подій, що стались нещодавно, у першу чергу, стало недотримання чи порушення правил пожежної безпеки. Відтак, є відповідне доручення Кабінету Міністрів України та голови Львівської ОДА щодо перевірки на предмет дотримання правил пожежної безпеки  в відповідних закладах не лише підприємницького середовища, але й у бюджетних установах », - наголосив директор департаменту економічної політики Львівської ОДА Роман Филипів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора