Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

19 Квітня, 2018 р., 10:22
18 квітня відбулось засідання районної робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення за участі першого заступника голови Львівської облдержадміністрації Ростислава Замлинського провів та першого заступника голови Кам’янка-Бузької райдержадміністрації Андрія Вашківського. «Відрахування із заробітної плати йдуть у місцеві бюджети. Люди хочуть, щоб були зроблені дороги, працювали школи, садочки, хочуть отримувати якісні медичні послуги.
19 Квітня, 2018 р., 10:21
З метою виокремлення та нагородження найкращих народних домів області, надання їм фінансового ресурсу на розвиток, в області відбувся конкурс «Топ 10 народних домів». Фінансовий ресурс на реалізацію конкурсу, передбачений у напрямку Програми, складає у 2018 році 600 тис грн. Розмір фінансового ресурсу на один народний дім у 2018 році становить 60 тис грн.    На конкурс було подано понад 70 заявок.
19 Квітня, 2018 р., 10:20
18 квітня  відбулась нарада в Городоцькій райдержадміністрації з питання популяризації створення в районі об`єднань співвласників багатоквартирних будинків. У нараді взяли участь представник департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської ОДА, керівники Городоцької райдержадміністрації, начальники відділів Городоцької РДА, голови місцевих рад та діючих ОСББ.
19 Квітня, 2018 р., 10:19
У суботу, 21 квітня, в день довкілля стартує весняна всеукраїнська безстрокова екологічна акція. Мета акції – привернення уваги українців до екологічних проблем, формування дбайливого ставлення до навколишнього природного середовища, роз’яснення важливості збереження природної спадщини, підвищення рівня екологічної свідомості та еко-патріотизму, прагнення берегти природу рідної землі та країну. Висадка Алеї Миру  - це унікальна можливість для кожного українця долучитися до озеленення в різних куточках нашої країни та  порятунку природи.
19 Квітня, 2018 р., 10:18
18 квітня у Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбулось виїзне засідання Військового комітету НАТО на рівні військових представників. Делегацію привітав голова Львівської ОДА Олег Синютка. “Знаково, що засідання Військового комітету НАТО відбувається у країні, яка зробила свій вибір у бік західних цивілізаційних цінностей. Ці цінності ми сьогодні захищаємо зі зброєю в руках. Боротьба на Сході йде не тільки за територію, а за вибір усього світу, не лише України. Я пишаюсь, що останні дані опитування говорять про те, що 80% мешканців Львівщини підтримують вступ України в структури НАТО. Для нас НАТО – це не тільки військові реформи, але й стандарти життя людей. Сьогодні ми повинні зробити все, щоб дати Україні дорогу для вступу в Північноатлантичний альянс, якщо ми не зробимо цього, ціна, яку ми заплатимо завтра буде набагато вища. Я переконаний, що тут люди, які продемонструють світу, що Україна і Північноатлантичний альянс рухаються назустріч і Україна отримає своє місце серед країн Північноатлантичної безпекової структури”, - зазначив Олег Синютка.
19 Квітня, 2018 р., 10:17
18 квітня  у Львівській ОДА відбувся семінар на тему «Формування місцевої політики щодо житлового фонду». Захід організовано проектом ЄС «Угода мерів-Схід» (CoM-East) спільно з департаментом паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Львівської ОДА, як територіального координатора Угоди мерів в регіоні.
19 Квітня, 2018 р., 10:16
У п'ятницю, 20 квітня, на території, прилеглій до головного корпусу Національного університету «Львівська політехніка» (вул. С. Бандери, 12) вчетверте поспіль відбудуться традиційні Наукові фестини. Урочисте відкриття свята науки та інтелекту відбудеться об 11:00 год.
19 Квітня, 2018 р., 10:15
18 квітня на Львівщині відбулось відкриття Міжнародного науково-практичного семінару «Інновації у виробництві кормів, годівлі та розвитку рибної галузі». «Дуже приємно, що у нас на  Львівщині проходить такий семінар. Це чудова можливість для  працівників рибної  галузі почерпнути  для себе інновації в кормозабезпечені підприємств, що є ключовим фактором як для здоров’я так і для продуктивності аквакультури, а також обмінятись досвідом. Державні та місцеві органи влади готові долучитьсь в допомозі розвитку галузі через програми підтримки з державного та обласного бюджетів», - зазначила Наталія Хмиз, директор департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації.
19 Квітня, 2018 р., 10:13
18 квітня  у Львівській обласній державній адміністрації відбувається конкурс підтримки регіонального кінематографу у 2018 році.  На конкурс подали 19 проектів, які претендують на  фінансування/співфінансування з обласного бюджету в межах реалізації Регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Львівській області на 2018 рік.
19 Квітня, 2018 р., 10:12
18 квітня  з нагоди Міжнародного дня пам’ятників та історичних місць відбулося урочисте відкриття відреставрованої дерев’яної церкви у с. Дернів Кам`янко-Бузького району. Церква святого Микити у селі Дернів зведена зі соснових брусів в 60-х роках XVII ст. у стилі галицької школи народної архітектури та належить до пам’яток архітектури національного значення. Дата будівництва храму вирізьблена просто на одвірку дверей. Зараз церква збережена в автентичному вигляді – тризрубна, одноверха, без  прибудов і дуже компактна за розмірами. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора