Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

18 Квітня, 2018 р., 14:36
Сьогодні, 18 квітня, голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка, перший заступник голови Львівської облради Андрій Білоус зустрілися з з Головою Представництва НАТО в Україні, директором Офісу зв’язку НАТО Александером Вінніковим. У межах зустрічі Олег Синютка подякував Алексадру Віннікову за постійну підтримку територіальної цілісності та суверенітету України, євроатлантичних прагнень нашої держави, а також висловив сподівання на подальшу підтримку намірів України на поглиблення співпраці України з НАТО для набуття повноправного членства в Альянсі.
18 Квітня, 2018 р., 14:36
Сьогодні, 18 квітня, у парку на Валах презентували виставку, присвячену 75-й річниці 1 Української дивізії «Галичина». В експозиції виставки – стенди із світлинами, на яких відтворено історію 1 Української дивізії «Галичина». Також презентували виставку макетів зброї, техніки та військових одностроїв часів II світової війни з приватної колекції Володимира Правосудова.
18 Квітня, 2018 р., 14:35
20 – 22 квітня на Львівщині триватиме проект «Дискутуючи і співаючи про замовчуване». Відтак, 20 квітня, у п’ятницю, о 17:00 годині, у внутрішньому дворику Львівського музею історії релігії зустрічатимуть учасників проекту: народні аматорські фольклорні колективи «Гвоздівчанка» (село Гвоздів, Васильківського району Київської області) і «Берегиня» (село Звенигород, Пустомитівського району Львівської області) разом із представниками територіальних громад. 
18 Квітня, 2018 р., 14:34
Cьогодні, 18 квітня, відбулось засідання організаційного комітету з підготовки та проведення I-го етапу чемпіонату України з ралі “XVI Ралі Галіція”, який відбуватиметься упродовж 4-6 травня у Трускавці. Участь у засіданні взяла заступник голови Львівської ОДА Оксана Стоколос-Ворончук. Під час зустрічі обговорили організаційні моменти проведення чемпіонату, заходи безпеки, кількість учасників тощо.
18 Квітня, 2018 р., 14:32
На ділянці лісу площею 1 га в Рава-Руському лісництві було висаджено 6400 штук сіянців сосни звичайної та 1140 штук сіянців дуба червоного.  До Акції "Майбутнє лісу у твоїх руках" долучається громадськість, молодь, працівники Жовківської РДА тощо. Акція відбувається з метою популяризувати професію лісівника та виховувати шанобливе ставлення людей до природи.
18 Квітня, 2018 р., 11:27
19 квітня о 15:00 год у Львівській обласній бібліотеці для юнацтва відбудеться зустріч з Олегом Короташем − поетом-метафізиком (представником метафізичної школи поезії), перекладачем, представником покоління дев'ятдесятників в сучасній літературі, членом Краківського братства поетів та Національної спілки письменників України з 1997 року.
18 Квітня, 2018 р., 10:08
Департамент агропромислового розвитку Львівської обласної державної адміністрації оголошує конкурс на зайняття вакантної посади:
18 Квітня, 2018 р., 10:03
17 квітня, перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Ростислав Замлинський зустрівся із віце-мером міста Агрідженто з міжнародних відносин Беньямо Бйонді задля налагодження двостороннього співробітництва та обговорення потенційних напрямів співпраці.
18 Квітня, 2018 р., 10:00
Президент Петро Порошенко сподівається, що рішення про надання Томосу про Єдину Помісну Українську Церкву Вселенським Патріархом Варфоломієм І буде ухвалене до 1030-річчя святкування Хрещення Русі-України.
18 Квітня, 2018 р., 09:58
Президент Петро Порошенко наголошує, що створення Єдиної Помісної Православної Української Церкви не завадить свободі віросповідання в Україні.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора