Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

23 Квітня, 2018 р., 09:59
За поточний тиждень з обласного бюджету виділено 35,9 млн грн, відповідно до потреб бюджетних установ та одержувачів коштів, що забезпечило повноту та своєчасність виплати заробітної плати в бюджетній сфері, оплату спожитих енергоносіїв.
23 Квітня, 2018 р., 09:45
Президент Петро Порошенко наголошує на важливості збереження життя військових, бо, на жаль, Україна втрачає українських героїв. Президент зазначив, що 17 квітня від пострілу снайпера загинув боєць 24-ї окремої механізованої бригади, львів’янин Михайло Шозда. Присутні вшанували пам'ять загиблих українських героїв.
20 Квітня, 2018 р., 15:34
Щороку, в третю суботу квітня в Україні відзначається День довкілля, який  встановлено Указом Президента України  від 06.08.1998 № 855/98. Цей День дозволяє реально оцінити стан навколишнього середовища, в якому ми живемо. Дає можливість уважно обдумати дії та кроки, які кожен з нас має зробити в напрямі збереження та відновлення довкілля, визначити роль кожного жителя у збереженні нашої планети, її екосистем і ресурсів.
20 Квітня, 2018 р., 15:33
Під час робочої поїздки до Львівської області Президент Петро Порошенко відвідав реконструйований Львівський обласний клінічний перинатальний центр. Глава держави передав сертифікат на діагностичне обладнання та оглянув приміщення центру після реконструкції. Президент зазначив, що оновлення таких центрів є найкращим способом захисту маленьких українців і створення умов для їх щасливого і здорового життя. «Врятують життя маленьким українцям руки і обладнання фахівців Львівського перинатального центру. Надзвичайно важливо – берегти життя», - підкреслив він.
20 Квітня, 2018 р., 14:16
Президент Петро Порошенко ознайомився з роботою VII Міжнародної виставки та форуму з підтримки фермерства «Agroport West Lviv 2018» під час робочої поїздки до Львівської області. «Ми маємо повернутися обличчям до фермера, бо фермер – це людина, яка годує Україну», - наголосив Петро Порошенко під час виступу на форумі та додав, що українські сільгоспвиробники мають широкі можливості для виходу зі своєю продукцією на ринки європейських країн. Глава держави зауважив, що нині Україна має пріоритетний і найбільший ринок для своїх товарів – ринок Євросоюзу. За його словами, цей ринок відкрився для української продукції завдяки  запровадженню поглибленої та всеохоплюючої зони вільної торгівлі з ЄС, яка знімає обмеження з більшості товарних позицій.
20 Квітня, 2018 р., 14:15
Представництво Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні за фінансової підтримки Уряду Федеративної Республіки Німеччина, що діє через Німецький Банк Розвитку (KfW), нещодавно розпочало проект підтримки самозайнятості та мікропідприємництва внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та місцевих мешканців, зокрема колишніх учасників бойових дій та осіб, які належать до уразливих категорій населення.
20 Квітня, 2018 р., 14:14
23-25 квітня 2018 року відбудеться Всеукраїнський молодіжний бібліокараван «Читай, юність!», який Державна бібліотека України для юнацтва проводить на базі Львівської обласної бібліотеки для юнацтва. Бібліокараван спрямований на підвищення інтересу громади до бібліотечної інформації та послуг, а також популяризацію бібліотечних ресурсів, саме тому 24-25 квітня 2018 року відбудеться круглий стіл «Бібліотека для юнацтва в умовах децентралізації: нові завдання та нові функції», організаторами якого є Міністерство культури України, Державна бібліотека України для юнацтва та Львівська обласна бібліотека для юнацтва.
20 Квітня, 2018 р., 14:13
Президент Петро Порошенко привітав всіх львівян і західну Україну з тим, що компанія-лоукост Ryanair розпочне здійснювати рейси до львівського аеропорту. «Для Києва це (прихід Ryanair – ред.) не є надзвичайно принциповим. В Києві працюють багато інших лоукостів. Ключова боротьба була за те, щоб привести Ryanair до Львова. Саме Львову сьогодні це додасть значного пожвавлення ситуації, завантажить пасажиропотік, збільшить кількість туристів з Європи у Львові. Львів насправді стає «туристичною Меккою», - наголосив Глава держави у коментарі журналістам.
20 Квітня, 2018 р., 14:12
Сьогодні, 20 квітня, у Хирові учасники товариства "Пам'ять" в одностроях Української Галицької армії, демонструють зразки зброї та військової техніки тих часів, а також розповідать історію Українського січового стрілецтва у школах міст Хирів та Добромиль.  Театралізовані військово-історичні дійства відбуватимуться Старосамбірському районі триватимуть до неділі. Під час заходів молодь матиме можливість ознайомиться із історією УГА, наочно побачити зброю, військову техніку та однострої тих часів.
20 Квітня, 2018 р., 14:11
Переможець конкурсу з визначення проектів, розроблених інститутами громадянського суспільства, на виконання (реалізацію) яких надається фінансова підтримка з Регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Львівській області на 2018 – 2020 роки у 2018 році реалізує проект. 2 квітня громадська організація ГО "Центр суспільних інновацій" реалізує мистецький проект "Пробудження".

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора