Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

12 Лютого, 2020 р., 15:48
У четвер, 20 лютого  2020 року,  в м.Сколе відбудуться районні заходи, приурочені Дню Героїв Небесної Сотні:   о 12.00 год.  в РНД «Бескид»  - пам’ятний   захід «Молимось за Україну»,  опісля якого розпочнеться   спільна  хода  з національною  символікою до  могили Героя України, Героя Небесної Сотні  Олега Ушневича,  де відбудеться  покладання квітів та панахида.
12 Лютого, 2020 р., 15:48
У четвер, 20 лютого  2020 року,  в м.Сколе відбудуться районні заходи, приурочені Дню Героїв Небесної Сотні:   о 12.00 год.  в РНД «Бескид»  - пам’ятний   захід «Молимось за Україну»,  опісля якого розпочнеться   спільна  хода  з національною  символікою до  могили Героя України, Героя Небесної Сотні  Олега Ушневича,  де відбудеться  покладання квітів та панахида.
12 Лютого, 2020 р., 11:47
 У четвер, 13 лютого, об 11.00 год.  відбудеться ХХХVІІІ  сесія Сколівської районної ради з наступним порядком денним:
11 Лютого, 2020 р., 17:05
На базі Сколівської районної філії Львівського обласного центру зайнятості , кожного вівторка з 11:00 до 13:00 год діє мобільний пункт консультування відділу «Сколівського бюро правової допомоги» Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Кожен клієнт центру зайнятості, будь-який громадянин України, особа без громадянства, іноземець отримає спектр юридичних послуг, а саме: - надання правової інформації; - надання консультацій і роз’яснень з правових питань; - складення заяв, скарг та інших документів правового характеру; - надання допомоги в забезпеченні доступу особи до вторинної правової допомоги(захист, представництво інтересів осіб, складення документів процесуального характеру) та медіації. Послуги надаватиме заступник начальника відділу Сколівського бюро правової допомоги Віра Андрейків.
11 Лютого, 2020 р., 16:48
Сьогодні, 11 лютого,  голова райдержадміністрації Богдан Янко  та перший заступник голови райдержадміністрації Роман  Чудійович  здійснили робочий візит  на ТзОВ «Євро Вік», яке працює на Сколівщині з 2002 року.  Основним видом діяльності ТзОВ «Євро Вік» є виробництво м’яса та м’ясопродуктів. Обсяг реалізованої промислової продукції в 2019 році  – 366,7 млн грн,  протягом року сплачено 3,8 млн грн всіх видів податків. На підприємстві працює 92 особи.    На даний час  підприємство облаштовує складські приміщення під побутові приміщення. На перспективу заплановано  провести модернізацію ковбасного та забійного цехів, що дасть можливість удосконалити процес виробництва,  збільшити обсяги виробництва та реалізації промислової продукції, створити нові робочі місця.
11 Лютого, 2020 р., 16:08
Сьогодні, 11 лютого, голова райдержадміністрації Богдан Янко та  заступник голови райдержадміністрації Володимир  Крушельницький з робочим візитом відвідали історико-краєзнавчий  музей "Сколівщина". Під час візиту  підведено підсумки  діяльності музею в 2019  році та окреслено перспективи розвитку  й основні  ініціативи  на поточний рік.  Богдан Янко висловив   вдячність  дирекції музею за  ініціативність  та результативність в роботі, за  створення і  збереження  скарбниці  історії та культури  на Сколівщині.
10 Лютого, 2020 р., 15:35
У зв’язку із погіршенням погодних умов (шквальний вітер) 10 лютого рятувальники 24-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Сколе залучались до ліквідації наслідків негоди, зокрема:
10 Лютого, 2020 р., 15:22
Сьогодні, 10 лютого,  на Львівщині офіційно відкрили десяту сільську медичну амбулаторію з числа тих, які будують у межах державної програми “Доступна медицина”. Новий медзаклад з’явився у селі Тухолька Сколівського району.  Нова амбулаторія буде обслуговувати 6 сіл: Тухолька, Сможе, Долинівка, Нагірне, Кальне та Хітар. Загалом там проживають майже 2700 осіб.
10 Лютого, 2020 р., 12:05
Для державної реєстрації підприємцем громадянину необхідно подати: - Заяву про державну реєстрацію фізичної особи підприємцем форми 10. - паспорт, ідентифікаційний код. - у разі обрання спрощеної системи оподаткування, одночасно з заявою про державну реєстрацію можна подати Заяву про застосування спрощеної системи оподаткування, затверджену наказом МФУ №308 від 16.07.2019. - у разі добровільної реєстрації платником ПДВ, одночасно з заявою про держреєстрацію можна подати Реєстраційну заяву платника податку на додану вартість (форма №1-ПДВ), затверджену наказом МФУ №1125 від 21.12.2016. - у разі державної реєстрації фізичної особи, яка самостійно або з членами сім’ї створює сімейне фермерське господарства — договір (декларація) про створення сімейного фермерського господарства. - для фізичної особи, яка досягла 16-річчя і має бажання займатися підприємницькою діяльністю, але не має повної цивільної дієздатності - нотаріально засвідчена письмова згода батьків (усиновлювачів), піклувальника чи органу опіки або піклування. На сьогодні реалізована можливість реєстрації ФОП в електронному вигляді на сайті Мінюсту за умови підписання заявником заяви з використанням електронного цифрового підпису.
10 Лютого, 2020 р., 09:58
За повідомленням Львівського регіонального центру з гідрометеорології, 10-11 лютого по території Львівської області та місту Львову посилення південно-західного та західного вітру 17-22 м/с, подекуди хуртовини; 10 лютого вранці та вдень сильний вітер з поривами 28-33 м/с, місцями гроза; 11 лютого вдень подекуди сильний вітер з поривами 25-30 м/с. На дорогах ожеледиця (ІI рівень небезпечності, помаранчевий).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора