Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

27 Січня, 2020 р., 15:52
Національне агентство продовжує надавати відповіді на найбільш поширені запитання технічного характеру, які виникають у суб’єктів декларування під час роботи з Реєстром декларацій. В цьому релізі об’єднані питання, які виникають у зв’язку з необхідністю змінити електронну поштову скриньку (втрата доступу, пароля, блокування, інше). Для зміни електронної поштової скриньки у персональному кабінеті суб’єкта декларування в Реєстрі необхідно:
27 Січня, 2020 р., 15:25
Сьогодні   відбулось виїзне засідання робочої групи з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення на території Сколівської міської ради під час якого проведено  інформаційно – роз’яснювальну роботу з суб’єктами господарювання щодо дотримання мінімальних гарантій в оплаті праці та правильності оформлення трудових відносин з найманими працівниками і недопущення неофіційного працевлаштування.
27 Січня, 2020 р., 14:43
 27 січня  під головуванням голови райдержадміністрації Богдана Янка відбулось  засідання робочої групи з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення  за участю  представників управління соціального захисту населення, ГУ Держпраці у Львівській області, відділу житлово-комунального господарства, інфраструктури,енергетики та захисту довкілля райдержадміністрації, Сколівської ДПІ, Сколівського відділу обслуговування (сервісного центру) ГУ  Пенсійного фонду у Львівській області, Сколівської РФ  ЛОЦЗ, на якому було обговорено основні напрямки роботи  та пріоритетні завдання  на 2020 рік, зокрема:  проведення виїзних засідань, недопущення праці найманих працівників без укладення трудових договорів з роботодавцями, дотримання роботодавцями норм трудового законодавства в частині оплати праці найманих працівників, своєчасної  сплати підприємствами всіх податків і зборів.
27 Січня, 2020 р., 12:23
16 січня 2020 року був опублікований та набув чинності (за виключенням деяких положень) Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо протидії рейдерству» № 340-IX (далі – Закон), метою якого є удосконалення вже існуючих механізмів захисту майнових прав власників (і користувачів) земельних ділянок та запобігання протиправному поглинанню та захопленню підприємств в аграрному секторі. Новий Закон вносить комплексні зміни в земельне, господарське та цивільне законодавство, спеціальні закони, що регулюють реєстрацію нерухомості та бізнесу, нотаріат. Стосовно основних нововведень повідомляємо наступне. 
27 Січня, 2020 р., 09:43
Відповідно до статті 13 Закону України від 10.07.2018 №2498-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель сільськогосподарського призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні» (надалі - Закон), який вступив в дію з 01.01.2019, передбачено нові норми використання нерозподілених та невитребуваних земельних ділянок і земельних часток (паїв). 
27 Січня, 2020 р., 09:27
На виконання доручення Прем’єр-міністра України про вжиття заходів щодо детінізації зайнятості, на Львівщині проводиться масштабна інформаційно-роз’яснювальна  кампанія. 
24 Січня, 2020 р., 14:47
Сьогодні, 24 січня,  голова Сколівської райдержадміністрації Богдан Янко та заступник голови райдержадміністрації Володимир Крушельницький  з робочим візитом відвідали Сколівський  районний  відділ Головного управління  Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області. Під час  зустрічі з керівним складом підрозділу, начальник  районного відділу Андрій Мариняк  охарактеризував  основні  напрямки діяльності установи, звернув увагу на необхідність вжиття заходів  з метою попередження надзвичайних ситуацій та  дотримання правил  пожежної безпеки. Відтак  керівництво  району   оглянуло пожежне обладнання та  оперативно-рятувальну техніку,  відзначивши  високий рівень підготовки   територіального підрозділу та особового складу.
24 Січня, 2020 р., 11:41
Сьогодні, 24 січня,  голова райдержадміністрації  Богдан Янко та заступник голови райдержадміністрації  Володимир Крушельницький  відвідали  філію «Сколівський райавтодор».  Під час зустрічі   голова райдержадміністрації наголосив на важливості злагодженої  та якісної роботи філії,  що  забезпечує  транспортну доступність до населених пунктів району, особливо в  зимовий період. Начальник  філії Олег Молоко  охарактеризував  стан   матеріально-технічного  забезпечення   Сколівського райавтодору,  зокрема, на даний час у  філії працює 1 піскорозкидач, 1 навантажувач, 1 автогрейдер та 1 трактор Т-150, може бути залучено ще 2 трактори Т-150 та 1 піскорозкидач. Проблема  неможливості  залучення всіх  механізмів для роботи   по розчистці доріг району  виникла у зв’язку з  недостатньою кількістю механізаторів. На сьогодні у філії працює 4 водії, що є достатньо для роботи в зимовий  період та тільки 2  механізатори при  потребі 5.  Також є необхідність в закупівлі коліс до піскорозкидача 8-шт., трактора Т-150-2 шт. та акумуляторів потужністю 190 А-2 шт. 
24 Січня, 2020 р., 09:50
23 січня 2020 року на базі ОНЗ «Сколівська академічна гімназія» відбулося чергове засідання районного методичного об’єднання шкільних бібліотекарів.  Досвідом роботи поділилися учасники, а саме: Ірина Хомин, бібліотекарка ОНЗ «Сколівська академічна гімназія»  «Формування системи бібліотечно-бібліографічних знань учнів»;  Галина Кочерган, бібліотекарка Підгородецької ЗОШ І-ІІІ ст. «Національно-патріотичне виховання приорітетна складова роботи шкільної бібліотеки»; Люба Барабаш, бібліотекарка Труханівської ЗОШ І-ІІІ ст. «Бібліотечно-бібліографічне обслуговування користувачів в шкільній бібліотеці».         
24 Січня, 2020 р., 09:48
 22 січня 2020 року на базі ОНЗ «Сколівська академічна гімназія» відбувся районний семінар вчителів географії.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора