Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Зареєструватися підприємцем можна не виходячи з дому

Дата: 10.02.2020 12:05
Кількість переглядів: 272

Фото без описуДля державної реєстрації підприємцем громадянину необхідно подати:
- Заяву про державну реєстрацію фізичної особи підприємцем форми 10.
- паспорт, ідентифікаційний код.
- у разі обрання спрощеної системи оподаткування, одночасно з заявою про державну реєстрацію можна подати Заяву про застосування спрощеної системи оподаткування, затверджену наказом МФУ №308 від 16.07.2019.
- у разі добровільної реєстрації платником ПДВ, одночасно з заявою про держреєстрацію можна подати Реєстраційну заяву платника податку на додану вартість (форма №1-ПДВ), затверджену наказом МФУ №1125 від 21.12.2016.
- у разі державної реєстрації фізичної особи, яка самостійно або з членами сім’ї створює сімейне фермерське господарства — договір (декларація) про створення сімейного фермерського господарства.
- для фізичної особи, яка досягла 16-річчя і має бажання займатися підприємницькою діяльністю, але не має повної цивільної дієздатності - нотаріально засвідчена письмова згода батьків (усиновлювачів), піклувальника чи органу опіки або піклування.
На сьогодні реалізована можливість реєстрації ФОП в електронному вигляді на сайті Мінюсту за умови підписання заявником заяви з використанням електронного цифрового підпису.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора