Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Майстер-клас "Використання хмарних технологій в освітньому процесі"

Дата: 24.02.2020 17:06
Кількість переглядів: 380

Фото без описуСьогодні уявити життя без комп'ютера, Інтернету та IT технологій практично неможливо. Сучасні діти не уявляють своє життя без Інтернету з його соціальним спілкуванням та інформаційними ресурсами. Ми спостерігаємо, як росте покоління візуалів, для яких головним джерелом інформації є зоровий ряд. Все це пояснює необхідність використання нових світових інформаційних розробок в освітній діяльності. Однією з інновацій в освітньому процесі є хмарні сервіси. 

24 лютого 2020 року на базі Сколівської ЗОШ І-ІІІ ст. проведено районний семінар для вчителів, які викладають основи здоров’я.

Сорокіна С. М., вчителька інформатики вищезгаданої школи, провела майстер-клас "Використання хмарних технологій в освітньому процесі". Мета майстер-класу -розкриття особливостей використання хмарних сервісів в освітньому  процесі, формування персонального освітнього середовища вчителя та учня на основі Google Apps та їх інтеграція з іншими сервісами. Сучасні мережеві сервіси надають широкі можливості для створення різних навчальних ситуацій, в яких учні можуть освоювати і відпрацьовувати навички необхідні в XXI столітті. Вчителі району вчилися працювати на платформі "Google Form".

Билень Оксана Іванівна, вчителька ОНЗ "САГ", провела майстер-клас "Створення і використання онлайн-тестів на різних платформах". Педагоги району створювали онлайн тести за допомогою таких ресурсів: "На Урок", "Всеосвіта".

Галина Карпінець, методистка райметодкабінету відділу освіти, розповіла про науково-методичне забезпечення та організацію STEM-навчання в контексті реалізації дидактичних принципів Нової української школи. 

Запрошені вчителі відмітили професіоналізм, високий рівень підготовки семінару, а також його практичну спрямованість.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора