Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

01 Квітня, 2020 р., 11:48
Сьогодні, 01 квітня,   голова райдержадміністрації Богдан Янко за участю заступників голови райдержадміністрації  провів робочу зустріч з начальницею відділу освіти райдержадміністрації Оленою Урдей. Під час  зустрічі  обговорено питання щодо  реалізації заходів економії  бюджетних  коштів в галузі освіти;  про хід  досудового розслідування ДПТ, внаслідок якого  пошкоджено  шкільний  автобус; про організацію і проведення  дистанційного  навчання  в закладах загальної  середньої освіти району.
01 Квітня, 2020 р., 09:32
Для ефективної боротьби  із захворюванням на коронавірусну інфекцію найважливішими заходами є карантин  і вчасне виявлення  вражених людей та можливих епідвогнищ.  Останнім часом багато наших співгромадян повертаються з інших країн  і  проживають у своїх населених пунктах. Сподіваємось, що всі вони проявляють соціальну свідомість і виконують вимоги щодо самоізоляції. Починаючи з 1  квітня 2020 року, спеціальними медичними мобільними групами  у всіх населених пунктах  району буде проводитись тестування  осіб,  що повернулись  з-за кордону протягом останніх 14 днів. Конкретну інформацію про роботу  мобільних груп буде направлено у місцеві ради та до сімейних лікарів. Просимо добровільно та свідомо пройти тестування  для запобігання  можливого розповсюдження  даної інфекції та збереження здоров’я і життя Ваших рідних, вчасного надання необхідної медичної допомоги.
31 Березня, 2020 р., 16:07
Згідно з оновленими медичними стандартами надання медичної допомоги хворим на COVID-19, стаціонарне лікування має обов'язково надаватися: - ?хворим з підозрою/підтвердженим COVID-19 у середньому й тяжкому стані, а також при ознаках пневмонії або дихальної недостатності; - пацієнтам, незалежно від тяжкості стану, які належать до групи ризику розвитку ускладнень. До цієї групи ризику відносяться пацієнти з тяжким перебігом артеріальної гіпертензії, декомпенсованим цукровим діабетом, з імуносупресивними станами, тяжкою хронічною патологією дихальної та серцево-судинної систем, нирковою недостатністю, аутоімунними захворюваннями, тяжкими алергічними хворобами, цереброваскулярними захворюваннями в стадії декомпенсації, онкологічними захворюваннями.
31 Березня, 2020 р., 15:50
На засіданні, 29.03.2020 р., Уряд прийняв постанову «Про внесення змін до Порядку реєстрації, перереєстрації безробітних та ведення обліку осіб, які шукають роботу». На період дії карантину надання статусу безробітного відбуватиметься одразу після подання ним заяви, а допомога по безробіттю призначатиметься з першого дня після реєстрації. У період надзвичайної ситуації зміни до Порядку передбачають, що: при наданні статусу безробітного не застосовуватиметься семиденний період для активного пошуку підходящої роботи. Особі відразу надаватиметься статус безробітного без необхідності протягом семи днів відвідувати співбесіди з роботодавцями. В цей період співробітники служби зайнятості шукатимуть можливі варіанти підходящої роботи, формуватимуть комплекс заходів, які мають вжити кар’єрний радник та особисто зареєстрований безробітний, для працевлаштування або здійснення іншого виду зайнятості; надаватиметься право зареєстрованим безробітним не відвідувати службу зайнятості протягом 30 і більше календарних днів (комунікація зареєстрованих безробітних і працівників служби зайнятості відбуватиметься дистанційно — телефоном, електронною поштою). http://www.visnuk.com.ua/uk/news/100017120-covid-19-dopomoga-po-bezrobittyu-narakhovutimetsya-vzhe-z-pershogo-dnya-reyestratsiyi-u-sluzhbi-zaynyatosti
31 Березня, 2020 р., 15:22
Держенергонагляд звернувся до операторів систем розподілу електричної енергії й електропостачальних організацій та наголосив на необхідності дотримання вимог законодавства і відповідно до нього не обмежувати та/або не припиняти постачання електричної енергії споживачам на період дії карантину.
31 Березня, 2020 р., 12:43
Увага! Увага! Інформує департамент з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації. Шановні мешканці! З урахуванням поширення на території України гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом, з метою забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення на всій території України до 24 квітня 2020 року встановлено режим надзвичайної ситуації. У зв'язку з оголошеними карантинними заходами просимо всіх без гострої необхідності не виходити з будинків і квартир. У разі потреби вийти на вулицю уникайте скупчення людей, користуйтеся громадським транспортом лише у випадках крайньої необхідності.  Закликаємо вжити заходів, щоб Ваші близькі літнього віку залишалися вдома та були забезпечені всім необхідним. Просимо Вас зберігати спокій, дотримуватись умов загальнонаціонального карантину та довіряти тільки офіційним джерелам інформації. Запам’ятайте: Ваше відповідальне ставлення до виконання всіх карантинних заходів допоможе зберегти Ваше здоров'я та врятувати здоров'я та життя оточуючих.
30 Березня, 2020 р., 20:11
Для допомоги соціально незахищеним мешканцям, які опинилися в кризовій ситуації (в тому числі одиноким матерям особам з інвалідністю, одиноким та одиноко проживаючим літнім людям, особам, які тимчасово опинилися без роботи тощо) у період ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, в  управлінні  соціального захисту населення Сколівської райдержадміністрації  запроваджено гарячу лінію «21733», керівник Барабаш Оксана Володимирівна (моб. 0999021138).  Також в районі організовано пункт збору продуктів тривалого зберігання, медичних засобів і засобів особистої гігієни для формування пакетів допомоги першої необхідності. Пункт прийому відкритий за адресою: м.Сколе, м-н Незалежності, 1. Відповідальні особи: Барабаш Оксана Володимирівна (моб. 0999021138), Кузейків Юрій Іванович (0962745563), Свистун Михайло Ілліч (0981782548).
30 Березня, 2020 р., 16:19
Відповідно до статей 6, 21 Закону України «Про місцеві державні адміністрації» та на виконання постанови Кабінету  Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу СОVID -19»,  рішення №2 від 12.03.2020 р. позачергового засідання районної комісії з ТЕБ та НС та у зв'язку з продовженням терміну карантину,  розпорядженням  голови Сколівської райдержадміністрації від 30.03.2020 №90 встановлено  закінчення опалювального сезону 2019/20 років для споживачів відділу освіти Сколівської райдержадміністрації з 1 квітня 2020 року. Також керівникам інших бюджетних установ та організацій Сколівського району доручено  вжити заходи щодо економного використання теплової енергії на період проведення карантинних заходів.
30 Березня, 2020 р., 15:38
На Львівщині правоохоронці працюють у посиленому режимі – забезпечують охорону публічного порядку, профілактику злочинності, а також проводять перевірки щодо дотримання підприємцями заходів, передбачених постановою Кабінету Міністрів України “Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19”, відвідують одиноких літніх людей, інвалідів та перевіряють як особи дотримуються зобов’язання про самоізоляцію.
30 Березня, 2020 р., 15:28
За даними ЦГЗ, станом на ранок 30 березня в Україні 480 лабораторно підтверджених випадків COVID-19 ПЛР-дослідженням. Усього зафіксовано 11 летальних випадків від COVID-19 в Україні. Загалом 6 людей вже одужали — повторне лабораторне дослідження не виявило вірусу в організмі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора