Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

03 Квітня, 2020 р., 20:10
У зв’язку з продовженням карантину та обмежувальних протиепідеміологічних заходів до 24 квітня 2020 року, медичними установами області укладені договори з автомобільними перевізниками на безкоштовне довезення медичних працівників з населених пунктів області до місця роботи.
03 Квітня, 2020 р., 19:17
Коронавіруси (сімейство Coronaviridae) - РНК-віруси розміром 80-160 нм, що мають зовнішню ліпідну оболонку. За стійкістю до дезінфікуючих засобів відносяться до вірусів з низькою стійкістю. Механізми передачі інфекції - повітряно-крапельний, контактний, фекально-оральний.  З метою профілактики та боротьби з інфекціями, викликаними коронавірусами, проводять профілактичну та осередкову (поточну і заключну) дезінфекцію. Для проведення дезінфекції застосовують дезінфікуючі засоби, що пройшли державну реєстрацію в  установленому порядку згідно вимог Постанови КМ України від 3 липня 2006 р. № 908 (у редакції постанови Кабінету Міністрів України від 14 березня 2018 р. №178) «Про затвердження Порядку державної реєстрації (перереєстрації) дезінфекційних засобів». Реєстр дезінфекційних засобів, антисептиків  розміщується на офіційному веб-сайті МОЗ для вільного доступу. Кратність використання деззасобів здійснюється у відповідності до інструкції по застосуванню цих засобів.
03 Квітня, 2020 р., 14:52
Для попередження розповсюдження коронавірусної хвороби Уряд запроваджує більш жорсткі обмежувальні заходи. Уряд на позачерговому засіданні 2 квітня ухвалив нову редакцію постанови № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» з доопрацюванням. Згідно з прийнятими змінами, на всій території України до кінця карантину діятиме заборона на:
03 Квітня, 2020 р., 14:41
Міністерство охорони здоров’я запровадило єдиний державний протокол лікування хворих на COVID-19, який базується на досвіді боротьби з цією недугою в інших країнах. Про це повідомив Міністр охорони здоров’я Максим Степанов.
03 Квітня, 2020 р., 14:37
У період карантину, який подовжено до 24 квітня включно, у багатьох водіїв, які отримали своє перше посвідчення водія 2 роки тому, вже закінчився або закінчиться незабаром термін його дії. Щоб не лишати таких водіїв можливості, в разі нагальної необхідності, користуватися транспортним засобом, сервісні центри МВС пропонують здійснити обмін посвідчення водія онлайн, підключитися до за стосунку «Дія» та використовувати е-посвідчення, а пластикове посвідчення водія отримати після офіційного закінчення карантину в зручному для себе територіальному сервісному центрі МВС та в зручний час.
03 Квітня, 2020 р., 14:30
Рішенням Уряду внесено зміни до постанови КМУ № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», які розширюють перелік дозволеної під час карантину господарської діяльності. Крім того, Уряд надав рекомендації для бізнесу з метою посилення контролю за дотриманням санітарних і протиепідемічних вимог. Так, під час карантину дозволено:
03 Квітня, 2020 р., 14:26
На Львівщині створили сайт обласного Штабу протидії коронавірусу - STOP COVID-19. «Сьогодні уся Львівщина, вся Україна, цілий світ переживають найскладнішу соціально-гуманітарну кризу ХХІ століття – епідемію короновірусу. Її подолання – це серйозний виклик владі, місцевим урядам та громадам. Усе суспільство повинно об'єднатися заради подолання наслідків епідемії та разом працювати на випередження, оскільки біда може неочікувано увійти до кожної родини. Львівщина завжди демонструвала єднання перед викликами та загрозами. Ми завжди були краєм відповідальних, свідомих, патріотичних, готових на жертовність і самопосвяту людей», - наголошує голова Львівської ОДА Максим Козицький.
03 Квітня, 2020 р., 11:35
Відповідно до Закону України «Про державну службу», статті 29 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 № 211 «Про запобігання поширення на території України коронавірусу COVID-19», Порядку проведення конкурсу на зайняття посад  державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року № 246 (зі змінами), роз’яснення Національного агентства України з питань державної служби № 88-р/з від 27.03.2020 р., розпорядженням голови Сколівської райдержадміністрації № 16-к від 03.04.2020 р.:
03 Квітня, 2020 р., 08:40
Таке рішення прийняли з метою дотримання карантинних обмежень, пов’язаних із запобіганням розповсюдження коронавірусної інфекції, встановлених постановою Кабінету Міністрів України від 01.04.2020 року №211 «Про запобігання поширенню на території  України гострої респіраторної хвороби COVID-19». Заборона діє на відвідування населенням лісових масивів, зон відпочинку на території держлісфонду, торфовищ, в’їзду до них транспортних засобів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора