Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

11 Квітня, 2020 р., 11:08
Зокрема, у  п’ятницю, 10 квітня,  мобільна група в складі  представників Сколівської райдержадміністрації,  екологічної інспекції у Львівській області та Сколівського РВ Стрийського РВ ГУ НП у Львівській області  провела  спільні рейди щодо недопущення спалювання сухої рослинності на території Сколівського району. Під час рейдів на порушників складено 2 адмінпротоколи.  Шановні краяни! Вкотре нагадуємо, що кожен акт підпалу – це злочин проти людини і природи! Цього тижня на своєму засіданні Кабінет міністрів України підтримав проєкт закону про внесення змін до Адміністративного кодексу України щодо посилення відповідальності за самовільне випалювання рослинності та її залишків.
11 Квітня, 2020 р., 10:43
Славська об’єднана територіальна громада стала першою серед об’єднаних територіальних громад Львівщини, на території якої працюватиме самостійний відділ поліції. Про це інформують в управлінні туризму та курортів Львівської ОДА. Зокрема, 10 квітня, підписано відповідний Меморандум про співпрацю та партнерство між Головним управлінням Національної поліції у Львівській області та Славською селищною об’єднаною територіальною громадою.
10 Квітня, 2020 р., 12:57
Збільшується реєстрація випадків коронавірусної хвороби COVID-19 в Україні та у Львівській області. За даними МОЗ України станом на 10.04.2020 р. в Україні лабораторно підтверджено 2203 випадки та 69 летальних випадків. Найбільше випадків  - Чернівецька область (366), м.Київ (348), Івано-Франківська область (254), Тернопільська область (196). Смертність переважно серед жіночого населення. Уражені різні вікові групи.
10 Квітня, 2020 р., 11:53
Варто зазначити, що всі відходи є об’єктом права власності, а відповідно до положень Цивільного кодексу, власник не може використовувати право власності на шкоду правам, свободам та гідності громадян, інтересам суспільства, погіршувати екологічну ситуацію та природні якості землі. Відтак, відповідно до ЗУ “Про відходи”, забороняється несанкціоноване скидання і розміщення відходів, у тому числі побутових на території міст та інших населених пунктів та в інших місцях, що може створювати небезпеку для навколишнього природного середовища та здоров’я людини. Тобто, розміщувати відходи дозволяється лише у спеціально відведених для цього місцях, які не допускають негативного впливу відходів на довкілля та здоров’я людей.
10 Квітня, 2020 р., 11:04
Голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький закликає мешканців Львівщини відсвяткувати світле свято Воскресіння Господнього, не порушуючи карантину. «Шановні мешканці області. Дата закінчення карантину залежить від нас з вами! Попереду велике свято – Великдень. І відсвяткувати ми його маємо не порушуючи карантинних обмежень. Адже життя і здоров’я кожного українця - наш головний пріоритет і найбільша цінність», - наголошує Максим Козицький.
09 Квітня, 2020 р., 18:54
Звертаюся до кожного мешканця Львівщини! До кожного без винятку! Прошу Вас утриматись від пересування і перебування у громадських місцях на цих вихідних. Від 13:00 суботи до 6 ранку понеділка. Ці обмеження вводяться задля збереження нашого з Вами здоров’я та мінімізації поширення захворюваності серед населення! Будьте здорові і залишайтесь вдома.
09 Квітня, 2020 р., 11:37
Соціально вразливі верстви населення зможуть отримати допомогу в дистанційній оплаті за житлово-комунальні послуги, замовити продукти харчування або отримати пенсію у листоноші. Кабінет Міністрів на своєму черговому засіданні 8 квітня з доопрацюванням та урахуванням позиції інших міністерств прийняв постанову «Про реалізацію ініціатив, спрямованих на розвиток соціальних сервісів для деяких соціальних груп населення». Рішення Уряду передбачає надання допомоги пенсіонерам та одержувачам соціальних виплат в дистанційній оплаті за житлово-комунальні послуги та задоволення їх соціально-побутових потреб в умовах карантину. Зокрема, з 10 квітня 2020 року в Україні почне функціонувати інформаційна платформа «Допомога поруч».
09 Квітня, 2020 р., 11:37
У період карантину служба зайнятості надає соціальні послуги клієнтам дистанційно. Документи для реєстрації можна подати через скриньки для кореспонденції, що розміщені у кожному центрі зайнятості або філії ЛОЦЗ, а також електронною поштою. Для спрощення процедури реєстрації в режимі онлайн на вебсторінці Державного центру зайнятості (www.dcz.gov.ua) запрацював новий сервіс ««Електронне подання документів» (https://is.gd/2efViC). Відтак кожний, хто з метою працевлаштування має намір скористатися послугами спеціалістів служби зайнятості, не виходячи з дому, може надіслати документи для реєстрації.
09 Квітня, 2020 р., 10:55
1. Прийняття рішення сільської (селищної, міської) ради, на території якої знаходиться масив щодо проведення інвентаризації масиву земель сільськогосподарського призначення (ст. 35 ЗУ «Про землеустрій»). 
09 Квітня, 2020 р., 10:49
Львівська обласна державна адміністрація нагадує, що впродовж карантину у кожному районі та місті обласного значення продовжують діяти "гарячі лінії", куди можуть звертатися мешканці, що опинилися в кризовій ситуації, а також пункти збору продуктів харчування, медикаментів та засобів гігієни для їх забезпечення. Закликаємо усіх, хто має потребу, звертатися на "гарячі лінії", а хто в змозі допомогти - в пункти прийому

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора