Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

08 Квітня, 2020 р., 22:18
Великий резонанс викликали нещодавно прийняті постановою №211 норми щодо обмежень стосовно громадян, яким більше 60 років. Тому детально відповідаємо на питання, які найбільше турбують людей цієї вікової групи. 
08 Квітня, 2020 р., 20:13
В сучасних умовах поширення коронавірусу, карантину та режиму надзвичайної ситуації Держенергонагляд закликає громадян користуватись публічними послугами дистанційно, оскільки надати показники лічильників, оплатити комунальні послуги тощо можна онлайн.
08 Квітня, 2020 р., 20:09
Здоров'я та добробут громадян - пріоритетне завдання  Національного банку України в цей непростий час. Отримання фінансових послуг на час карантину має відбуватися безпечно для здоров’я громадян.  Банки працюють в звичайному режимі та продовжують безперебійно обслуговувати клієнтів у повному обсязі, частково перевівши обслуговування в дистанційну форму. Адже належна робота банківської системи в період карантину – необхідна умова функціонування української економіки та її швидкого одужання після епідемії та карантину.
08 Квітня, 2020 р., 19:54
Уряд прийняв рішення щодо продовження строків виплати державних соціальних допомог громадянам та строків звернення за їх призначенням на період встановлення карантину та обмежувальних заходів, пов’язаних із поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19), та 30 днів після його скасування. Постанову Кабінету Міністрів України „Деякі питання надання державної соціальної допомоги”, розроблену Міністерством соціальної політики, прийнято 8 квітня 2020 року на засіданні Уряду.
08 Квітня, 2020 р., 14:24
Під час карантину в Україні всі підприємства сфери ЖКГ працюють безперебійно та надають послуги, необхідні для комфортного перебування людей вдома. Але мало хто замислюється, що у підприємств житлово-комунальної сфери зросли витрати на дезінфекцію та забезпечення засобами індивідуального захисту своїх працівників, збільшився обсяг побутового сміття та додалось роботи щодо прибирання багатоквартирних будинків.
07 Квітня, 2020 р., 19:42
Великий резонанс викликали нещодавно прийняті постановою №211 норми щодо обмежень стосовно громадян, яким більше 60 років. Тому детально відповідаємо на питання, які найбільше турбують людей цієї вікової групи.   Чи можна людям 60 років та більше виходити на вулицю? Люди від 60 років зараз мають перебувати вдома. Також вони мають утримуватися від контактів з іншими особами, окрім тих, з якими вони спільно проживають. Люди поважного віку є в групі підвищеного ризику, відтак — потребують самоізоляції у визначеному ними місці. Згідно зі статистикою ВООЗ, 95% жертв коронавірусу в Європі були віком понад 60 років.
07 Квітня, 2020 р., 19:19
Шановні мешканці! З урахуванням поширення на території України гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом, з метою забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення на всій території України до 24 квітня 2020 року встановлено карантин. З шостого квітня 2020 року: заборонено перебування в громадських місцях без вдягненої маски або респиратора; заборонено відвідування спортивних майданчиків, парків, скверів, зон відпочинку, лісопаркових та прибрежних зон; заборонено самовільно залишати місця обсервації, ізоляції; заборонено перебування в громадських місцях осіб, які не досягли 14 років без супроводу батьків. Також просимо всіх без гострої необхідності не виходити з будинків і квартир. У разі потреби вийти на вулицю уникайте скупчення людей, користуйтеся громадським транспортом лише у випадках крайньої необхідності. Закликаємо вжити заходів, щоб Ваші близькі літнього віку залишалися вдома та були забезпечені всім необхідним. Просимо Вас зберігати спокій, дотримуватись умов загальнонаціонального карантину та довіряти тільки офіційним джерелам інформації. Запам’ятайте: Ваше відповідальне ставлення до виконання всіх карантинних заходів допоможе зберегти ваше здоров'я та врятувати здоров'я та життя оточуючих.
07 Квітня, 2020 р., 19:17
 Зокрема, протягом 6-7  квітня  експрес-тестування на наявність гострого респіраторного  захворювання COVID -19  проведено ще  92  жителям Сколівського району, які повернулися із-за кордону. За результатами тестування серед обстежених громадян жодного випадку захворювання на COVID-19 не виявлено.
07 Квітня, 2020 р., 16:35
У зв’язку з оголошенням в Україні карантину Державна податкова служба рекомендує використовувати електронні сервіси: спеціалізованого клієнтського програмного забезпечення "Єдине вікно подання електронної звітності" (далі – Єдине вікно); інформаційно-телекомунікаційної системи «Електронний кабінет» (далі – Електронний кабінет).
07 Квітня, 2020 р., 14:54
Головне управління ДПС у Львівській області нагадує роботодавцям про необхідність легалізації трудових відносин з найманими працівниками. Працівник не може бути допущений до роботи без укладання трудового договору та повідомлення про це територіального органу ДПС в терміни та за формою, визначеними Порядком повідомлення Державній фіскальній службі та її територіальним органам про прийняття працівника на роботу, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 17 червня 2015 року № 413.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора