Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

16 Лютого, 2021 р., 18:25
Цього року виповнюється сто років від дня народження канадського підприємця українського походження, мецената і філантропа Петра Яцика, відомого своїм вагомим внеском у фінансування українознавства на Заході та в Україні. Днями директор департаменту освіти та науки Львівської ОДА Олег Паска зустрівся із автором фільму «Візія Петра Яцика» Едуардом Занюком, аби обговорити плани щодо відзначення ювілею великого українця.
16 Лютого, 2021 р., 08:46
18 січня цього року Кабінет Міністрів за дорученням Президента України ухвалив рішення, відповідно до якого ціна на газ для побутових споживачів становитиме 6,99 гривні за метр кубічний. Таке рішення дозволило знизити ціну на газ на 30%.
12 Лютого, 2021 р., 14:18
Рада Європи у співпраці з Волинським та Чернігівським регіональними центрами підвищення кваліфікації запрошує новообраних голів територіальних громад Львівської, Волинської, Закарпатської, Рівненської та Чернігівської областей взяти участь у спеціальній короткостроковій програмі підвищення кваліфікації «Організація діяльності сільського, селищного, міського голови». Навчання проведуть онлайн.
10 Лютого, 2021 р., 15:38
У зв’язку із проходженням 10 – 11 лютого активних атмосферних фронтів від  південних циклонів та, надалі, вторгненням холодної повітряної маси з півночі очікується погіршення погодних умов: 10 лютого вночі значний мокрий сніг та сніг. 11 лютого значні опади (вночі мокрий сніг та дощ, вдень мокрий сніг та сніг). Ожеледь, місцями налипання мокрого снiгу. Вдень пориви північно-західного вiтру 15 – 20 м/с, хуртовини. 12 – 15 лютого часом сніг, місцями пориви північно-західного вітру  15 – 20 м/с, хуртовини.
09 Лютого, 2021 р., 15:24
Виходити на кригу дуже небезпечно, адже товщина поверхні льоду зараз не міцна, і зимова риболовля або ігри на льоду можуть мати небезпечні наслідки. 8 лютого у с. Віжомля (Яворівська ТГ, Яворівський район) у місцевому озері загинув мешканець м. Судова Вишня 1995 року народження. Обставини події встановлюються, повідомляють у департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.  Щоб запобігти трагедії, пам’ятайте: відпочивати на кризі можна лише у тому випадку, коли ви впевнені у її міцності.
09 Лютого, 2021 р., 15:13
Мінекономіки підготувало інструкцію, як працівнику самостійно перевірити чи сплачує роботодавець за нього страхові внески.
08 Лютого, 2021 р., 09:51
За інформацією Львівського регіонально центрі з гідрометеорології, найближчі  години із збереженням до кінця доби 8 лютого на території області місцями сильний сніг.  (ІI рівень небезпечності, помаранчевий). На дорогах ожеледиця, налипання мокрого снігу, пориви вітру.
06 Лютого, 2021 р., 18:39
«Мале Карпатське коло» - масштабний проєкт, який у найближчому майбутньому об’єднає курортні та туристичні центри трьох областей. Серед ключових центрів з львівського боку – Славське, Рожанка (Верхня і Нижня), Сколе та Плай, із боку Закарпаття – Пилипець, Ізки, Синевир та Міжгір’я, а з Івано-Франківського – Вигода, Вишків і Буковель.
06 Лютого, 2021 р., 18:36
6 лютого у селищі Славське Львівської області відбувається конференція «Мале Карпатське коло: на шляху до державного інвестиційного проєкту». Учасники, а це представники центральних та місцевих органів влади, а також виконавчої гілки трьох областей: Львівської, Івано-Франківської та Закарпатської, окреслять спільні завдання, можливості й джерела фінансування окремих складових проєкту. 
05 Лютого, 2021 р., 14:55
Президент Володимир Зеленський призначив голів Стрийської, Самбірської та Золочівської районних державних адміністрацій. Розпорядження про призначення голів РДА опублікували на сайті Офісу Президента у середу, 3 лютого. Відтак, головою Золочівської РДА призначено Василя Маркевича. Стрийську РДА очолив Богдан Янко, керівником Самбірської РДА став Іван Ільчишин.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора