Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

19 Січня, 2021 р., 11:40
Нестійка погода створює пряму загрозу для життя та здоров'я осіб, які виходять на лід. Люди не завжди дотримуються правил безпечної поведінки під час перебування на зимових водоймах, що найчастіше призводить до непередбачуваних наслідків. ДСНС у Львівській області нагадує правила відпочинку біля водойм. Пам’ятайте:
19 Січня, 2021 р., 11:37
Особи, які раніше не користувалися субсидіями, сьогодні мають можливість подати відповідну заявку онлайн. Зробити це можна на сайті Міністерства соціальної політики. Покрокова інструкція є за посиланням. Подати заявку на оформлення субсидії також можна, звернувшись особисто до посадової особи територіальної громади, ЦНАПу чи органу соціального захисту населення у містах обласного значення. Або заповнивши заяву і декларацію та відправивши їх поштою до органу соціального захисту населення.
18 Січня, 2021 р., 11:07
Збираючись взимку у похід в гори - підготуйтесь. Мандрівка у цю пору відрізняється своєю специфікою. Управління туризму та курортів обласної державної адміністрації наголошує на важливості дотримання вимог безпеки у горах. Перше, що особливо важливо, - спланувати маршрут і дуже ретельно порахувати час у мандрівці. Радимо скористатися послугами досвідчених у цій справі людей – гірських провідників. У Львівській області є Асоціація гірських провідників «Ровінь», де можна знайти експерта в подорожах у горах (номер телефону – 275-22-79; можна залишати заявки на e-mail – rovin@i.uа).
18 Січня, 2021 р., 10:50
У 2020/2021 навчальному році учні 9-х класів складатимуть державну підсумкову атестацію у закладі освіти в письмовій формі. Про це проінформували на сайті Міністерства освіти  та науки України. Згідно з нормативними документами атестація випускників 9-х класів може проводитися в закладі освіти або у формі зовнішнього незалежного оцінювання.
16 Січня, 2021 р., 10:15
У вівторок, 19 січня, святкуватимемо Богоявлення Господнє (Водохреща). У цей день у містах і селах Львівщини традиційно освячують воду та пірнають в ополонку. Проте, цього року у департаменті з питань цивільного захисту закликають утриматися від купання у холодній воді. «У зв’язку із карантинними обмеженнями, що діють на території області, заходи на водних об’єктах з нагоди Водохреща 19 січня 2021 року проводитися не будуть, місця для купання не обладнуватимуться», - зазначають у департаменті. Закликаємо мешканців області бути свідомими, дотримуватися карантинних норм і рекомендацій, аби не наражати себе та близьких на ризик.
16 Січня, 2021 р., 10:13
У зв’язку із зміною адміністративно-територіального устрою України, Мінрегіон затвердив Кодифікатор адміністративно-територіальних одиниць та територій територіальних громад. Відповідне повноваження закріплене в Положенні про Міністерство розвитку громад та територій України. Кодифікатор складається з кодів та назв об’єктів Кодифікатора - адміністративно-територіальних одиниць та територій територіальних громад, що розподілені на п’ять рівнів.
16 Січня, 2021 р., 10:07
Львівська обласна державна адміністрація запрошує дошкільнят та шкільну молодь Львівщини взяти участь у конкурсі дитячого малюнку з нагоди Дня Соборності. 22 січня з нагоди 102 річниці Дня Соборності України у Львівській області відбудеться низка заходів. Відтак, з метою залучення молодого покоління та піднесення патріотизму і відчуття самобутності у творенні єдиної соборної Української держави, департамент внутрішньої та інформаційної політики оголосив конкурс дитячого малюнку "Соборність очима дітей". 
15 Січня, 2021 р., 17:23
 З 1 січня 2021 року оновлені реквізити  рахунків для зарахування  податків, зборів, платежів  до  державного  та  місцевих  бюджетів. Реквізити оновлених  рахунків  розміщені   на  субсайті   територіальних  органів  ДПС  У  Львівській  області  в  розділі  "Бюджетні  рахунки" ( https://Lv.gov.ua/byudjetni-rahunki ), на інформаційних стендах в ЦОП Сколівської ДПІ ГУ ДПС  у  Львівській  області.        Актуальну  інформацію щодо нових  рахунків можна отримати скориставшись   номерами телефонів:   (251) 2-28-49; (251) 2-13-89; (251) 2-15-96; (251) 2-13-22.
15 Січня, 2021 р., 09:18
У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов, а саме зниженням температури та снігопадами, на Львівщині розгорнуть 112 пунктів обігріву або пристосованих під такі пункти приміщень. «Це приміщення, які можна використати для обігріву населення та відстою техніки на території області», - пояснюють у департаменті з питань цивільного захисту.
14 Січня, 2021 р., 15:17
Сьогодні, 14 січня, голова райдержадміністрації Богдан Янко провів  засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій щодо стану   запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19 та перебігу посилених карантинних обмежень у відповідності до постанови КМУ від 09.12.2020 р.№1236 (зі змінами, внесеними постановою КМУ від 05.01 2021 р.№9), які тривають з 08 січня 2021 року  до 24 січня 2021 року включно. Зокрема, представниками  поліції повідомлено про  складання  20 протоколів  за відсутність  масок  у громадських місцях та 4  протоколи  за порушення  правил карантину  ФОПами.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора